Skip to content

Mitä me teemme?

Johtavat pilvipohjaiset liiketoimintasovelluksemme auttavat vauhdittamaan yrityksesi myyntiä, parantamaan asiakaskokemusta sekä digitalisoimaan palveluprosessit.

Lähestymistapamme perustuu liiketoiminnan ja loppukäyttäjien tarpeiden analysointiin. Näiden pohjalta määritellemme yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopivat ratkaisut ja teknologiat. 

Myynti- ja markkinointi-, asiakaspalvelu-, kenttätyö- sekä digitaaliset allekirjoitusratkaisumme virtaviivaistavat yrityksesi prosesseja, vähentävät kustannuksia ja lisäävät tehokkuutta.

Julkisen sektorin tarpeisiin meiltä löytyvät kaikki tarvittavat ratkaisut palveluprosessien digitalisointiin, asianhallintaan sekä dokumenttien hallintaan ja arkistointiin. Kaikki ratkaisumme ovat SÄHKE2-sertifioituja ja toimivat saumattomasti yhdessä erillisinä palveluina. Räätälöimme palvelumme aina asiakaskohtaisesti vastaamaan julkisten toimijoiden tarpeita. 

Mann sitter bak to PC-skjermer og smiler

Miten voimme auttaa?

Tyypilliset ratkaisemamme haasteet organisaatioissa ovat:

  • Ei näkyvyyttä ajantasaiseen asiakasdataan eri toimintojen välillä 
  • Nykyiset sovellukset perustuvat manuaaliseen tietojen syöttämiseen, mikä hidastaa päivittäistä työtä 
  • Hajanaiset liiketoimintasovellukset, huonot integraatiot ja epäjohdonmukaiset käyttöliittymät 
  • Huono asiakaskokemus, eikä eri asiakaspalvelukanavia synkronoida 

Räätälöidyt liiketoimintasovelluksemme auttavat vähentämään kustannuksia, lisäävät tehokkuutta ja auttavat pitämään sinut kilpailun kärjessä.

Vahvan kokemuksemme sekä huipputeknologian avulla autamme julkisen sektorin asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa ja pysymään mukana digitaalisessa muutoksessa. 

Kerro vain, missä voimme auttaa, niin laitetaan asiat rullaamaan.

Nærbilde av en PC-skjerm med koding på skjermen

Palvelumme

Myynti, markkinointi ja CRM​

Meiltä saat tarvittavan liiketoiminta- ja teknologiaosaamisen sekä markkinoiden johtavat järjestelmät myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin. Oikeilla ratkaisuilla ja osaamisella tuot päivittäiseen tekemiseen läpinäkyvyyttä, rikot siiloja ja parannat yhteistyötä, sekä saavutat liiketoimintasi tavoitteet.

Microsoft Dynamics 365 tarjoaa kokonaisvaltaisen alustan, jonka avulla pystyt toteuttamaan asiakastiedon hallintaa ja kehittämään myynnin ja markkinoinnin prosesseja. Kattavien CRM-toimintojen ja järjestelmän monipuolisen laajennettavuuden myötä nostat myyntiorganisaatiosi tuottavuutta ja helpotat myyjien päivittäistä työtä. Alusta tarjoaa myös monipuoliset kyvykkyydet monikanavaiseen markkinointiin, sosiaalisen median hallintaan sekä markkinoinnin analytiikkaan. Tuemme asiakkaitamme sekä halutun liiketoimintamuutosten läpiviennissä että ratkaisujen käyttöönotossa.

Salesforce: Salesforce Sales Cloud on pilvipalveluna toimiva CRM-ratkaisu, joka tarjoaa myynnille työkalut suoriutua työstään paremmin. Autamme asiakkaitamme sekä ratkaisun käyttöönotossa että sen tehokkaassa käytössä ja jatkokehityksessä. 

Pardot sekä Marketing Cloud -ratkaisujen avulla pystyt tekemään liiketoiminnan kannalta merkityksellistä markkinointia ja osoittamaan selkeät euromääräiset tulokset toimenpiteille. Näillä työkaluilla hoidat mm. markkinointiautomaation, liidien kehittämisen, markkinoinnin tulosten analysoinnin sekä oikeaan aikaan kohdistetut yksilölliset markkinointiviestit. 

Mann og dame sitter og prater sammen
Nærbilde av en kvinne med grønn genser som smiler

 

Asiakaspalvelu ja -kokemus

Tavoitteenamme on luoda sujuvaa vuorovaikutusta yritysten, työntekijöiden ja asiakkaiden välille. 

Kehittyneiden tekoäly- ja koneoppimisominaisuuksiemme avulla autamme yrityksiä automatisoimaan prosessejaan, säästämään aikaa ja rahaa sekä tarjoamaan asiakkailleen erinomaista palvelua. 

Dynamics 365 Customer Service tarjoaa monipuolisen ja helposti laajennettavan alustan monikanavaisen asiakaspalvelun toteuttamiseksi, ja se integroituu saumattomasti muuhun Microsoft-ekosysteemiin. Dynamics 365:en avulla yhdistät henkilökohtaiseen asiakaspalveluun digitaalisen itsepalvelun ja tekoälyavusteiset chat-kanavat.

CC Suite: Asiakaspalvelujärjestelmä, johon voi yhdistää saumattomasti tekoälyä, automaatiota ja asiakaskokemuksen mittaamisen. Ratkaisu sisältää tehokkaan reititysälyn ja kattaa kaikki palvelukanavat, mukaan lukien ajankohtaisen WhatsAppin. CC Suite contact center on helppo integroida mihin tahansa liiketoimintaprosessiin ja se skaalautuu yrityksesi tarpeiden mukaan.

Salesforce: Asiakaskohtaamisen hallinta ja datapohjainen 360-näkymä asiakkuuksien osalta yhdellä markkinoiden tehokkaimmista alustoista. Service Cloud ja Experience Cloud -ratkaisujen avulla laitat asiakaspalvelun kuntoon. Salesforce sisältää yhdessä paketissa myös kaikki myynnin ja markkinoinnin työkalut. Olimme ensimmäinen suomalainen Salesforcen kumppani ja meiltä löydät edelleen Suomen parhaat osaajat.

ESM/ITSM eli Enterprise Service Management -ratkaisumme tarjoaa kattavan ja järjestelmällisen lähestymistavan sekä asiakkaiden että työntekijöiden palvelupyyntöjen hallintaan. Järjestelmä yksinkertaistaa asiakaspalvelurajapintaasi tehden palveluistasi saavutettavampia ja käyttäjäystävällisempiä. 

Kenttätyöratkaisut

Tarjoamme asiakaskohtaisia ja innovatiivisia kenttätyöratkaisuja. Hyödynnämme huipputeknologiaa ja dataa kenttätyön virtaviivaistamiseen, tehokkuuden lisäämiseen ja kustannusten vähentämiseen. 

Kenttäpalveluratkaisumme sisältävät edistyneitä aikataulutus- ja lähetysominaisuuksia, liikkuvan työvoiman hallinnan, reaaliaikaisen seurannan ja analytiikan ja paljon muuta.

Dynamics 365 Field Service on markkinoiden johtava kenttähuollon hallinnan alusta, jonka avulla digitalisoit kokonaisprosessin työtilausten hallinnasta töiden suunnitteluun, liikkuvan kenttätyön ohjaukseen ja töiden laskutukseen. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme lukuisia vaativia kenttähuollon ratkaisuja, jotka tukevat liiketoiminnan kannattavaa kasvua.

landing-page-kunta-avustukset-climbing-stairs

 

x-sign_800

 

Sähköinen allekirjoitus

Digitaalisten palveluiden, prosessien ja työnkulkujen tueksi tarjoamme räätälöitäviä sähköisen allekirjoituksen palveluja vaativiin tarpeisiin. Korkea tietoturva, vahvat tunnistustavat, muokattavuus ja laajat integrointimahdollisuudet sisältyvät molempiin ratkaisuihimme. 

Räätälöitävä ja skaalautuva Signom soveltuu monimutkaisiin organisaatiorakenteisiin ja prosesseihin. Signom sisältää automaattisia työnkulkuja ja laajoja integraatiomahdollisuuksia, kuten kaupparekisteritarkastuksia ja maksumuureja. 

Julkisen sektorin tarpeisiin suunniteltu X-Sign tarjoaa monipuoliset tunnistus- ja allekirjoitusmetodit sekä valmiita työnkulkuja julkisen sektorin erityistarpeisiin.

Low-code-ratkaisut

Low-code-ratkaisujemme avulla asiakkaamme voivat nopeuttaa sovelluskehitysprosessejaan, vähentää kustannuksia ja päästä tuotteidensa kanssa nopeammin markkinoille.

Low-code-ratkaisumme ovat skaalautuvia ja joustavia, ja ne voidaan räätälöidä vastaamaan asiakkaidemme liiketoiminnan erityistarpeita.

Microsoft Power Platform on markkinoiden johtava low-code-kehitysalusta, joka tarjoaa kattavat kyvykkyydet asiakaskohtaisten sovellusten (Power Apps), tietomallin (Dataverse) ja prosessiautomaation (Power Automate) toteuttamiseen ilman räätälöityä koodikehitystä.

Olemme Microsoft-ekosysteemin johtavia low-code-asiantuntijoita, mistä osoituksena Microsoft on myöntänyt meille arvostetun Low-Code Specialization -tunnustuksen.

MS-bizapp-lowcode-badge

 

Nærbilde av en hånd på et tastatur
En gruppe mennesker står sammen ved et langt bord og prater

 

Asianhallinta & dokumenttien hallinta

Tarjoamme asiakkaillemme asian- ja dokumenttien hallintajärjestelmiä, jotka virtaviivaistavat työnkulkuja ja parantavat tuottavuutta automatisoimalla hallintaprosesseja. 

Palvelumme sisältävät muun muassa asiakirjojen indeksoinnin, versionhallinnan, kirjausketjut ja turvallisen asiakirjojen jakamisen. Ratkaisujemme avulla voit hallita asiakirjoja helposti ja vähentää virheiden ja tietomurtojen riskiä. 

Dokumentinhallinta: Dokumentinhallinnan ratkaisu kaikentyyppisten dokumenttien ja kuvien selkeään elinkaaren hallintaan ja helppoon käytettävyyteen. Avoimeen lähdekoodiin perustuva ratkaisu varmistaa, että dokumentit ovat aina ajan tasalla ja ne on helppo löytää silloin kun niitä tarvitaan. Ratkaisu sopii kaikentyyppisille dokumenteille, kuten sopimukset, käyttöohjeet ja hoito- sekä potilasohjeet.  

Case Manager: Asianhallintaratkaisu jolla toteutat koko organisaation asianhallinnan helposti ja kattavasti. 

TOJ: Tiedonohjausjärjestelmä kattaa organisaation tiedonohjauksen sekä tiedon elinkaaren hallinnan luotettavasti ja helppokäyttöisesti.

Ohjepankki: twoday Ohjepankki on suunniteltu tukemaan organisaatiotasi kaikissa ohjeiden elinkaaren hallinnan tarpeissa, olipa kyse sitten asiakasohjeista, sisäisistä ohjeistuksista, hoito-ohjeista tai käyttöohjeista. Ohjepankin avulla ohjeet ovat aina ajan tasalla ja helposti löydettävissä yhdestä paikasta.

Sähköinen arkistointi: X-Archive

X-Archive on julkishallinnon sähköinen arkistointijärjestelmä, jonka avulla järjestät kaikki asiakirjat ja tiedostomuodot kaikista lähteistä yhteen paikkaan helposti saataville. 

Ratkaisun vahvuuksia ovat muuttumattomien tietojen ja tiedostojen pitkäaikainen säilytys, helppo selainpohjainen käyttö, laajat hakutoiminnallisuudet ja datan elinkaaren hallinta. Palvelua käytetään muun muassa potilastietojen hallinnassa, palkka- ja taloushallinnossa sekä rakennustarkastus- ja koulutusjärjestelmissä. 

X-Archive on Suomen ensimmäinen SÄHKE2-sertifioitu tallennusjärjestelmä ja järjestelmäarkkitehtuurinsa ansiosta erittäin turvallinen tapa tallentaa tietoa. X-Archive on avoimien rajapintojen toimittajaneutraali arkistointijärjestelmä (VNA), joka mahdollistaa kaikki tiedostomuodot ja metatietomallit. 

To kollegaer står og prater sammen

 

Bilde av en ung mann som sitter og jobber på en PC

 

Palveluprosessien automatisointi ja digitalisointi

twoday eBusiness Suite on käyttäjäystävällinen ja joustava alusta, joka mahdollistaa palveluprosessien automatisoinnin ja digitalisoinnin. Se tarjoaa runsaasti erilaisia alajärjestelmiä, prosessinhallintaa, palvelunhallintatyökaluja ja integraatioita.   

Meillä on laaja osaaminen ja kehityskapasiteetti, joiden avulla pystymme vastaamaan nopeasti ja tehokkaasti asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. 

Lue liiketoimintasovelluksiin liittyviä artikkeleitamme

Miksi data on avain liiketoiminnan menestykseen

Miksi data on nykyajan liiketoiminnan kriittinen menestystekijä ja miten se voi muuttaa yrityksesi tulevaisuutta? Tässä blogissa kerromme, miten voit ottaa kaiken irti datasta, sillä datan hyödyntäminen on investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

twoday

Ota yhteyttä

Mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme ja siitä, miten voisimme auttaa, täytä oheinen lomake niin olemme sinuun yhteydessä pian.