Skip to content

Mitä me teemme?

Kehitämme laadukkaita ja skaalautuvia ohjelmistoratkaisuja sekä käyttäjäystävällisiä digitaalisia palveluita alan parhaita käytäntöjä noudattaen ja uusinta teknologiaa hyödyntäen.  

Suunnittelemme, johdamme ja toteutamme ohjelmistokehitystä ja designratkaisuja teknologia- ja toimittajariippumattomasti: emme tuputa tiettyä teknologiaa, vaan etsimme tai rakennamme asiakkaalle aina sopivimman ratkaisun. 

Työskentelemme päivittäin muun muassa Javan, Spring Bootin, .NET:n, Node.JS:n, Reactin, Dockerin ja Linuxin kanssa. Pilvialustoille käytämme AWS, Azure, GKE ja Kubernetes (on-cloud & on-prem). Olemme myös hyvin perehtyneitä moniin muihin teknologioihin ja tuotteisiin, kuten Liferay ja KeyCloak. Käytämme projekteissamme avoimen lähdekoodin kirjastoja ja ratkaisuja. 

ohjelmistokehitys-header

Miten voimme auttaa?

Meillä on vahva kokemus sadoista menestyksekkäästi toteutetuista ohjelmistokehitys- ja designprojekteista vaativimmillekin asiakkaille, joten voimme luottavaisin mielin vastata mihin tahansa haasteeseen.  

Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi, olipa kyse sitten tuotekonseptin luomisesta, räätälöidystä ohjelmistokehityksestä, käyttöliittymäsuunnittelusta, asiakasymmärryksen ja käyttäjälähtöisyyden lisäämisestä tai projektinhallinnasta. 

Tarjoamme asiakkaillemme jatkuvaa tukea ja ylläpitoa varmistaaksemme, että tuotteemme pysyvät ajan tasalla ja vastaavat asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. 

Mann og dame sitter og diskuterer foran en PC

Palvelumme 

Ohjelmistokehitys

Tarjoamme räätälöityjä ohjelmistokehityspalveluja yrityksille ja organisaatioille. Kokeneet kehittäjämme luovat tehokkaita ja luotettavia ratkaisuja, joissa on aina otettu huomioon asiakkaan erityistarpeet. Palvelumme kattavat kaiken aina ohjelmistojen suunnittelusta järjestelmien ylläpitoon. 

Portrett av en mann som sitter foran en PC og ser konsentrert ut
Qlik og Snowflake card

 

Järjestelmä- ja API-integraatiot 

Autamme asiakkaitamme virtaviivaistamaan liiketoimintaprosessejaan integroimalla erilaisia järjestelmiä ja sovelluksia. Kokeneet ammattilaisemme työskentelevät tiiviisti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja varmistavat tehokkaan ja turvallisen viestinnän järjestelmien ja sovellusten välillä. 

IT-konsultointi

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet tehokkaan IT-strategian ja -infrastruktuurin avulla. Varmistamme, että asiakkaamme ratkaisut ovat tehokkaita, turvallisia ja skaalautuvia.  

Kokeneet IT-konsulttimme auttavat niin IT-strategian, infrastruktuurin, turvallisuuden kuin uuden teknologian kanssa. 

iPad outdoors

 

Nærbilde av en som skriver på en ipad

 

Laatu ja testaus

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia testaus- ja laadunvarmistuspalveluita. Varmistamme, että asiakkaidemme ohjelmistoratkaisut täyttävät tai ylittävät alan laatu- ja suorituskykystandardit.

DevOps

DevOps-palvelumme auttavat asiakkaitamme optimoimaan ohjelmistokehitysprosessiaan tehokkaammaksi ja ketterämmäksi. 

Kokenut DevOps-asiantuntijatiimimme tarjoaa asiantuntemustaan ja opastusta jatkuvaan palveluiden integrointiin ja toimitukseen, automaatioon ja infrastruktuuriin.  

Bilde av en fire personer som sitter og jobber

 

Bilde av en mann og en dame som sitter på kontoret

 

Web-kehitys

Kokeneet web-kehittäjämme tarjoavat end-to-end-webkehityspalveluja, mukaan lukien käyttöliittymä- ja taustakehitys sekä käyttäjäkokemuksen suunnittelua

Mobiilisovellusten kehittäminen

Tarjoamme mobiilikehitystä kokonaisvaltaisena palveluna, mukaan lukien suunnittelu, kehitys ja ylläpito. Autamme asiakkaitamme aina varmistamaan, että heidän mobiilisovelluksensa on käyttäjäystävällinen, intuitiivinen ja suorituskykyinen. 

Nærbilde av en hånd som peker på en mobilskjerm

 

Mann og dame sitter foran hver sin PC og smiler

 

Design & UX

Palvelumuotoilu tarkoittaa palveluiden ja asiakaskokemuksen kehittämistä käyttäjäkeskeisillä menetelmillä. Näin varmistamme, että ratkaisu vastaa käyttäjän tarpeisiin sekä palveluntarjoajan liiketoiminnallisiin tavoitteisiin.  

Autamme asiakkaitamme tuomaan käyttäjät suunnittelun ja päätöksenteon keskiöön. Osallistavilla menetelmillä, kuten haastattelemalla ja havainnoimalla, saamme tietoa käyttäjien tarpeista ja vaatimuksista kehitettäviä palveluita ja tuotteita kohtaan. Mitä aikaisemmassa vaiheessa kehitysprosessia nämä tarpeet huomioidaan, sitä sujuvampaa ja kustannustehokkaampaa toteutuksesta tulee. 

Palvelumuotoilun avulla varmistamme sujuvat ja helppokäyttöiset palvelut jokaisessa tilanteessa.  

Osaamiseemme kuuluu:  

  • Asiakas- ja käyttäjäymmärryksen lisääminen 
  • Tuotteen tai palvelun käyttökokemuksen ja käytettävyyden parantaminen 
  • Käyttäjä- ja palvelupolkujen visuaalinen mallintaminen 
  • Prototypointi ja käyttöliittymäsuunnittelu 
  • Digitaalisten palveluiden saavutettavuuden parantaminen 

Lue ohjelmistokehitykseen liittyviä artikkeleitamme

Matias ja Sampsa aloittivat viime vuonna harjoittelussa – mitä heille kuuluu nyt?

Saimme viime vuonna riveihimme 6 uutta kesätyöntekijää Tampereen toimistolle. Nyt kun melkein vuosi talossa on vierähtänyt, haastattelimme kahta heistä muun muassa työnkuvan kehittymisestä, opintojen ja töiden yhteensovittamisesta ja siitä, miltä työnteko on tuntunut.

Turva­luokituksen alla: Kehittäjän työssä korostuvat laatu ja tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa

Kulissien takana kehitetään jatkuvasti kansalaisille kriittisiä sovelluksia, jotka pyörittävät yhteiskuntaamme. Kehittäjämme paljastavat, millaista on työ turvaluokiteltujen projektien parissa.

twoday

Ota yhteyttä

Mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme ja siitä, miten voisimme auttaa, täytä oheinen lomake niin olemme sinuun yhteydessä pian.