Skip to content

Full stack soup with a side of fun

Technology in good company

Mahdollistamme joustavasti erilaiset työn tekemisen tavat ja pidämme huolta ihmisten jaksamisesta:

  • Joustavat etä- ja hybridityömahdolllisuudet sekä viihtyisät toimistot kaupunkien keskustoissa
  • Hyvä työn ja vapaa-ajan tasapaino
  • Valitsemasi työvälineet ja työskentelytavat
  • Tavallista kattavampi työterveyshuolto ja vakuutukset sekä laaja kattaus hyvinvointietuja
Työntekijät taukotilassa heittämässä tikkaa.

Meillä olet osana tätä

700

työkaveria Suomessa

7

toimistoa Suomessa ja satoja hybridityöpisteita

2700

twoday-kollegaa 5 maassa

Ihminen ensin

Ihmiset ovat kaiken tekemisemme ydin, koska ilman ihmisiä ei synny dataa, koodia, strategiaa, teknologiaa, palveluita eikä ohjelmistoja. Tekoälynkin taustalla on vielä ihminen ja ihmisen äly.

Koska tyytyväiset ihmiset onnistuvat, teemme kaikkemme helpottaaksemme työntekijöidemme arkea, jotta voimme yhdessä rakentaa toimivampaa työelämää ja yhteiskuntaa.

Uskomme, että hyvinvointi tekee hyvää työtä, joten “ihmiset ensin” -periaate näkyy DNA:ssamme käytännössä, ihan jokaisessa työpäivässä. 

Arvomme

streamlinehq-multiple-neutral-2-users-100  Välitämme ja teemme yhdessä

Teemme kaiken isolla sydämellä. Välitämme henkilöstöstämme, asiakkaistamme ja yhteiskunnasta. Olemme lämminhenkinen yhteisö, jossa pidämme hauskaa ja nauramme yhdessä. Toivotamme jokaisen tervetulleeksi juuri sellaisena kuin he ovat, hoidamme hommat tiiminä ja menestymme yhdessä.

streamlinehq-send-email-emails-100  Innostumme ja tähtäämme korkealle

Menestyäksemme yhteiskuntamme digitaalisessa muutoksessa tarvitsemme innostuneita, omistautuneita ja sitoutuneita ihmisiä. Jatkuva kehittyminen ja uuden oppiminen mahdollistavat osaamisen, jota digitaalinen aikamme vaatii. Meidän sisäinen palomme ja kunnianhimomme vievät yhteiskuntaa eteenpäin.

streamlinehq-love-it-social-medias-rewards-rating-100  Luotamme ja toimimme joustavasti

Teknologia on jatkuvassa muutoksessa, kuten ovat ihmisten ja organisaatioiden tarpeetkin. Mukaudumme aina tilanteen mukaan ja lähestymme asioita joustavasti. Pidämme jalat tukevasti maassa ja kanssamme on mutkatonta ja helppoa tehdä töitä. Luotamme työntekijöihimme ja uskomme, että pystymme tekemään parhaimpamme kun saamme sopivassa tasapainossa vapautta ja vastuuta.

Avoimet työpaikat

Meillä pääset tekemään ihan kaikkea koodaamisesta konsultointiin, tuotekehityksestä tiedolla johtamiseen ja palvelumuotoilusta projektinhallintaan. Tsekkaa paikat alta.

Kaikki työharjoittelu- ja kesätyöpaikat julkaistaan sivuillamme aina kun niitä on tarjolla. Mikäli sopivaa tehtävää ei löydy, voit laittaa alta myös avoimen hakemuksen tulemaan.

twoday

Mietityttääkö jokin? Voinko auttaa?

Marko Paldanius

Talent Acquisition Manager
040 7725 833

Rekryprosessi - näin meille pääsee töihin

streamlinehq-list-to-do-work-office-companies-100
Hae tiettyä työpaikkaa tai lähetä meille avoin hakemus. Voit jutella meidän rekrytoinnista vastaavien kanssa, jos mikään mietityttää.
streamlinehq-phone-phones-mobile-devices-100
Soitamme sinulle mahdollisimman pian. Jos olemme keskustelun jälkeen yhdessä sitä mieltä, että meidän kannattaa jatkaa, varaamme ajan tapaamiseen.
streamlinehq-multiple-neutral-2-users-100
Tapaamisessa pääset kertomaan itsestäsi sekä kuulemaan lisää meistä, tiimistä ja tehtävästä. Kartoitetaan myös tuntuuko meidän kulttuurimme sinulle sopivalta.
streamlinehq-common-file-text-edit-files-folders-100
Saat tehdä kotona lyhyen verkkopohjaisen soveltuvuusarvioinnin, sekä mahdollisen testitehtävän jonka avulla pääset näyttämään osaamistasi
streamlinehq-multiple-users-3-users-100
Toisessa tapaamisessa käymme läpi soveltuvuusarvioinnin ja testitehtävän, sekä tarvittaessa toki kaikkea muutakin. Pääset myös juttelemaan tulevien tiimikaveriesi kanssa.
streamlinehq-award-trophy-social-medias-rewards-rating-100
Teemme sinulle työtarjouksen josta et (toivottavasti) voi kieltäytyä ja sovimme kanssasi yksityiskohdista.
streamlinehq-like-2-social-medias-rewards-rating-100
Saat aloittaa työt kattavalla perehdytyksellä ja tiimiin tutustumisella. Tervetuloa joukkoon!

Usein kysytyt kysymykset

Mahtavia yksilöitä vastavalmistuneista alan kokeneimpiin konkareihin. Kaikkia asiantuntijoitamme yhdistää kuitenkin uteliaisuus, kyky ja into kehittää osaamistaan sekä halu tehdä asioita paremmaksi teknologian avulla. Meillä viihtyvät parhaiten oma-aloitteiset, vastuunottoon kykenevät tyypit, jotka nauttivat ongelmien ratkaisemisesta.
Meillä on kaikenlaisia osaajia: frontend-, backend- ja fullstack-sovelluskehittäjiä, projekti- ja palvelupäälliköitä, ratkaisukonsultteja, koodaavia arkkitehtejä, UI/UX-suunnittelijoita, tietokanta-asiantuntijoita, mobiilipuolen osaajia ja pitkä lista muita. Täältä löytyy jokaiselle sopiva rooli – tai jos ei, niin kehitetään uusia.
Olemme hyvin teknologia- ja toimittajariippumaton talo, mutta yleensä käytössä olevat kirjainyhdistelmät ovat mm. Java, C#, SQL, React, Angular, Docker, Python, Vue, Azure, AWS, .NET, JSON ja paljon muita. 
Meillä voi tehdä töitä viihtyisissä toimistoissa kahdeksalla paikkakunnalla, etänä tai missä milloinkin hybridimallilla.

Tarjoamme kattavasti työntekijöidemme hyvinvointia ja viihtymistä tukevia etuja. Kehitämme myös jatkuvasti valikoimaa tarpeiden ja toiveiden mukaan.

  • Laaja työterveyshuolto
  • Laajat vakuutukset (työkykyvakuutus ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus)
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Lounasetu
  • Työsuhdepyöräetu
  • Auntie-palvelu jaksamisen ja mielen hyvinvoinnin tueksi