Skip to content

Helpompaa arkea digitaalisessa maailmassa

Olipa kyse julkisista sote-palveluista, suuryrityksen liiketoiminnan suunnittelusta, datan hyödyntämisestä päätöksenteossa tai vaikka kuljetusten reittioptimoinnista, meiltä saat kaikki ratkaisut menestyksekkääseen toimintaan digitaalisessa ympäristössä.

Autamme asiakkaitamme digitalisaation vaatimassa suunnittelussa, johtamisessa, kehittämisessä ja operoinnissa. Tavoitteemme on tehdä työstä sekä digitaalisesta arjesta sujuvaa ja turvallista hyödyntäen uutta teknologiaa ja menetelmiä, kuten tekoälyä, ohjelmistorobotiikkaa ja syvällistä palvelumuotoilua.

Kaksi työntekijää seisoo twodayn toimiston portaikossa

Mikä twoday?

Olemme vahvasti kasvava täyden palvelun teknologiayhtiö. Joukkoomme kuuluu lähes 700 eri alojen asiantuntijaa ympäri Suomea. Asiakkaanamme on yli 400 organisaatiota julkiselta sektorilta sekä suurimmista suomalaisista yrityksistä. Liikevaihtomme Suomessa vuonna 2022 oli 85M€ ja liikevoittomme 18%.

Tuemme asiakkaitamme digitaalisen muutoksen johtamisessa, tekoälyn hyödyntämisessä ja tiedolla johtamisessa, digitaalisten palveluiden kehittämisessä ja prosessien automaatiossa sekä käyttäjälähtöisessä ohjelmistokehityksessä.

Olemme osa twoday-ryhmää, joka on Pohjoismaiden johtava räätälöityjä IT-ratkaisuja, dataohjattua teknologiaa ja IT-konsultointia  tarjoava yritys. twodaylla työskentelee lähes 3 000 asiantuntijaa viidessä eri maassa ja asiakkaita on yhteensä 8 000. Yrityksen kokonaisliikevaihto vuonna 2022 oli 326M€. twodayssa olemme onnistuneet yhdistämään menestyksekkäästi pienen talon ketteryyden sekä ison talon edut, vakauden ja kansainvälisyyden.

twoday Oy:n lisäksi yhtiöömme kuuluvat twoday AI Works Oy ja twoday Biit Oy. Aiemmin Digital Illustrated -nimellä toiminut tytäryhtiömme toimii jatkossa twoday-nimellä.

Työntekijät pelaavat pöytäfutista twodayn toimistolla

Johtava Microsoft-kumppani

Olemme yksi Microsoftin johtavista kumppaneista Pohjoismaissa ja Suomessa. Tunnustuksena lukuisista onnistuneista käyttöönottoprojekteista ja suuresta määrästä sertifioituja Microsoft-ammattilaisia olemme saavuttaneet halutun Solutions Partner -tunnustuksen neljällä eri osa-alueella yksinomaan Suomen organisaation saavutuksilla.

microsoft_badges (1)

 

 

Työntekijät istuva tietokoneilla tekemässä töitä. Taustalla kaupunkimaisema.

Yhteistyö kanssamme

“Ihmiset ensin” on työmme ydin ja kantava periaatteemme, joka näkyy luonnollisesti henkilöstöllemme, mutta myös asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme tekemisen ja viestinnän avoimuutena ja suoraselkäisyytenä – lupaamme vain sen, minkä voimme pitää.

twoday-tyopaikat-1
twoday

Aitoja kumppaneita

Kaiken yhteistyön perusta on luottamus – ilman sitä ei ole mahdollista kehittyä ja kehittää. Siksi huolehdimme kumppaneistamme kuten työntekijöistämme, ja vahvistamme avoimuutta ja yhteisöllisyyttä yli organisaatiorajojen. Yhdessä tekemällä saamme enemmän aikaan.

Kauttamme on mahdollista toimia monipuolisesti erilaisissa toimeksiannoissa, kuten määrittely ja suunnittelu, toteutus, testaus ja muu laadunvarmistus, käyttöönotot, ylläpito ja jatkokehitys, projektinhallinta, auditoinnit ja tietoturva

Riku Rämänen

Konsultointipalvelut, julkishallinto
riku.ramanen@twoday.com 
040 0275 031

Lupaamme kumppaneillemme

Läpinäkyvää yhteistyötä

Kerromme avoimesti projekteista, hintatasosta ja muista ehdoista, jotka vaikuttavat yhteistyöhön.

Ripeää reagointia

Menestyksemme rakentuu nopeaan reagointikykyyn, joten ripeys ja tekemisen sujuvuus näkyy paitsi asiakkaillemme, myös koko verkostollemme.

Kanavan merkittäviin julkishallinnon hankkeisiin

Meiltä löytyy vankka osaaminen laajoista julkishallinnon tarjouksista ja hankkeista. Näin olemme kumppaneillemme hyvä myyntikanava pitkiin sopimuksiin, jotka tarjoavat mahdollisuuksia laaja-alaiseen osaamisen hyödyntämiseen.

Kiinnostavia yksityisen sektorin toimeksiantoja

Yhteistyösopimuksemme lukuisten yritysten kanssa tarjoavat mielenkiintoisia ja vaihtelevia toimeksiantoja.

Asiakkaamme

Työtämme ohjaava periaate on se, että asiakas saa, mitä tarvitsee. Välillä jopa enemmän.

Mikään kysymys tai pulma ei ole turha tai liian vaikea: tehtävämme on ratkaista haasteita datan, teknologian ja konsultoinnin avulla, ja kertoa asiakkaille läpinäkyvästi perustellen miksi, mitä ja miten.

Asiakkaitamme ovat:

 • Suuret ja keskisuuret yritykset kaikilla toimialoilla: autoteollisuus, elintarviketeollisuus, talous-ja rahoitus, vähittäiskauppa, hotelli-ja ravintola-ala, puhtaanapito, sote, logistiikka jne.
 • Julkishallinto, kuten Verohallinto, Väylävirasto, Keha, kunnat ja sairaanhoitopiirit
 • Yleishyödylliset yhteisöt, kuten yliopistot ja ammattiliitot

Katso alta sekä asiakastarinoistamme lisää siitä, mitä asiakkaamme meistä sanovat.

 • twodayn tiimin kanssa oli ilo työskennellä. Yhteistyö oli sujuvaa ja ydintiimin tekninen osaaminen oli erinomaista, minkä ansiosta hankkeemme saatiin onnistuneesti päätökseen.”

  Saija Kuivalainen
  Talletussuoja- ja hallintoyksikön päällikkö, Rahoitusvakausvirasto
 • "Vuosia kestänyt kumppanuutemme on osoittanut twodayn tekijäporukalta tulevan hyviä ideoita ja yhteistyö on ollut mutkatonta."

  Ari-Pekka Manninen
  Kehittämispäällikkö, Väylävirasto
 • "twoday on ollut tosi joustava ja hyvä kumppani. Ketterät työskentelytavat ja välitön yhteydenpito asiantuntijoiden kanssa ovat varmistaneet, että asiat etenevät ja aina on saanut apua."

  Ville Rötkö
  Verkkopalvelusuunnittelija, ELY-keskus
 • "Olen ollut supertyytyväinen yhteistyöhön ja heidän proaktiiviseen otteeseen. He tarjoavat ratkaisua silloinkin, kun haaste on hähmäinen."

  Tia Rytkönen
  Asiakkuus- ja yritysmyynti, St1