Skip to content

Luotettava sähköinen allekirjoituspalvelu julkisen sektorin vaativiin tarpeisiin

 X-Signista löytyy valmiit työnkulut mm. virkamääräyksiin, kokouspöytäkirjoihin, viranhaltijapäätöksiin ja työsopimuksiin. Lisäksi palvelu voidaan räätälöidä organisaatiokohtaisesti tarpeen mukaan. X-Signin avulla henkilöstön aikaa vapautuu tärkeämpiin tehtäviin ja samalla myös väline- ja materiaalikustannukset pienenevät. Sähköinen allekirjoitus on yhdessä sähköisen arkiston kanssa varma ja tietoturvallinen tapa käsitellä asiakirjoja. Tiedonhallinta helpottuu huomattavasti

 

X-Sign kuuluu eBusiness Suite -palvelukokonaisuuteen, jossa sähköinen allekirjoittaminen on osa koko organisaation digitalisoitua liiketoimintaa. Valikoimassamme on työkaluja aina dokumentinhallinnasta ja ajanvarauspalvelusta hankehallintaan ja arkistointijärjestelmään, joten olipa tarpeesi millainen tahansa, palvelumme avulla sähköisestä allekirjoittamisesta tulee osa hallittua, turvallista ja digitalisoitua työnkulkua.

800x800-5184

3 syytä valita X-Sign

  • Valmiit työnkulut julkisen sektorin tarpeisiin

  • Laaja valikoima eri tunnistus- ja allekirjoitusmenetelmiä

  • Monipuolisesti räätälöitävissä ja skaalautuu eri käyttötarpeisiin

X-Sign-allekirjoituspalvelu on

Kehitetty julkisen sektorin vaativiin tarpeisiin

X-Sign soveltuu hyvin julkisen sektorin vaativiin erityistarpeisiin, sillä se on kehitetty yhdessä alan toimijoiden kanssa.

Helposti ja nopeasti integroitavissa

Allekirjoittaminen voidaan integroida osaksi mitä tahansa asiakkaan omaa HR-, asianhallinta- tai muuta järjestelmää, jolloin sähköinen allekirjoittaminen on saumaton osa asiakasprosessia.

Turvallinen ja luotettava

Sähköinen allekirjoittaminen parantaa tiedonhallintaa ja tietoturvaa. Käytämme vahvaa tunnistusta, ja palvelumme on EU:n eIDAS-asetuksen ja Suomen lainsäädännön vaatimukset täyttävä.

Käyttäjäystävällinen

Helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla allekirjoituksen voi tehdä milloin ja missä vain, silloin kun se itselle parhaiten sopii.

Helposti räätälöitävä

Käyttöliittymä, työnkulut, raportoinnit ja integraatiot voidaan myös räätälöidä jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

Kysy lisää X-Signin hyödyistä

Jos haluat kuulla, miten X-Sign voisi sujuvoittaa teidän toimintaanne, jätä alta yhteydenottopyyntö.

Julkisen sektorin sähköinen asiointi sujuvaksi

X-Sign-allekirjoituspalvelu varmistaa, että  julkisen sektorin toimijat voivat tarjota sujuvaa sähköistä asiointia turvallisen digitaalisen allekirjoituksen avulla, vaivattomasti missä ja milloin vain.

X-Sign ratkaisee allekirjoittamishaasteet käyttäjäystävällisesti. Olipa dokumenttisi työsopimus, virkamääräys, pöytäkirja tai jokin muu, X-Signilla allekirjoittaminen on turvallista, nopeaa ja tehokasta.

Palvelussa on käteviä valmiita työnkulkuja, jotka on räätälöity julkisen sektorin tarpeisiin. Näitä ovat esimerkiksi virkamääräys, viranhaltijapäätös, hankintasopimus, pöytäkirjat ja lupapäätökset. Myös uusia työnkulkuja on helppo räätälöidä toimialakohtaisten tarpeiden mukaan palveluun.

Helppo selainpohjainen käyttöliittymä käyttäjäkohtaisilla näkymillä tekee palvelun käyttämisestä sujuvaa. Lisäksi laaja valikoima eri tunnistus- ja allekirjoitusmenetelmiä takaa sen, että joka tilanteeseen ja tarpeeseen löytyy sopiva vaihtoehto.

Palvelua on helppo laajentaa esimerkiksi integroimalla se muihin järjestelmiin saumattomaksi osaksi muuta asiakasprosessia.

800x800-7555

Miten X-Sign-allekirjoituspalvelu toimii?

Säästää aikaa muiden tehtävien hoitamiseen

Sähköisessä allekirjoittamisessa aikaa ei kulu asiakirjojen tulostamiseen, postittamiseen eikä logistiikkaan, jolloin henkilöstön aikaa vapautuu keskeisten tehtävien hoitamiseen.

Ratkaisee toimialakohtaiset haasteet

X-Sign sisältää valmiita käyttötapauksille kohdennettuja työnkulkuja Suomen julkiselta sektorilta ja niitä on myös mahdollista räätälöidä organisaatiokohtaisesti.

Sähköinen allekirjoitus on kustannustehokas

Sähköisen allekirjoittamisen väline-, työaika- ja materiaalikustannukset ovat huomattavasti pienemmät verrattuna paperiseen allekirjoittamiseen.

Laajasti eri tunnistus- ja allekirjoitusvaihtoehtoja

X-Signilla voit allekirjoittaa mobiilivarmenteella, suomi.fi-tunnistuksella, pankkitunnuksilla tai jopa toimikortin varmenteella

Helppo käyttäjähallinta

Käyttäjät voidaan tunnistaa oman organisaation AD:n avulla, joten erillistä käyttäjähallintaa ei tarvita.

twoday

Ota yhteyttä

Jos haluat kuulla lisää X-Signista, jätä meille yhteydenottopyyntö, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.