Skip to content

Signom - monipuolisin sähköinen allekirjoituspalvelu

Signom auttaa liiketoiminta- ja asiakasprosessien automatisoinnissa ja digitalisoinnissa. Oli kyseessä sitten asiakkaan onboarding-prosessi tai dokumentin, kuten sopimuksen tai raportin, allekirjoitus - Signom tekee siitä sujuvaa ja vaivatonta.

Signomin helposti räätälöitävä ja erilaisiin tarpeisiin skaalautuva ratkaisu sopii niin pienten yritysten vaativiin tarpeisiin kuin suurille yrityksille, joissa organisaatiorakenteet ja allekirjoitusprosessit ovat monimutkaisia ja vaativat automaattisia työnkulkuja sekä laajoja integrointeja. Signom mahdollistaa isojen ja monimutkaisten sopimusten ja dokumenttien allekirjoittamisen sujuvasti ja luotettavasti.

Automatisoitu asiakkaan tietojen tarkistus KYC-prosessin mukaisesti tekee henkilöllisyyden varmentamisesta ja tiedonkeruusta osana allekirjoitusprosessia tehokasta ja sujuvaa. 

Voit kokeilla Signomia 14 päivää maksutta!

Mies katsoo puhelinta hymyillen

3 syytä valita Signom

 • Helppo ja nopea käyttöönotto
 • Räätälöitävissä juuri yrityksesi tarpeisiin - tukee kaikenlaisia allekirjoitusprosesseja
 • Hakee ja tarkistaa kriittiset tiedot täysin automaattisesti (KYC)

Haluatko kuulla lisää? Varaa aika esittelyyn.

 

Signom sujuvoittaa sähköisen allekirjoittamisen prosessia niin myynnissä, HR:ssä kuin muissakin yrityksen toiminnoissa. Katso videolta, kuinka Signom automatisoi esimerkiksi asiakkaan onboardingin tai uuden työntekijän sopimusprosessin, integroituu muihin järjestelmiin sekä mahdollistaa räätälöidyt raportit.

Automatisoitu asiakkaan tietojen tarkistus (KYC) osana allekirjoitusprosessia

Signom allekirjoituspalveluun on mahdollista liittää myös automatisoitu asiakkaan tietojen tarkistus, mikä tarjoaa tehokkaan, turvallisen ja helppokäyttöisen keinon kerätä rahanpesulain velvoittamat tunnistamistiedot asiakkaasta. Loppukäyttäjälle tietojen antaminen on vaivatonta ja asiakasyrityksen KYC-tiimille tietojen tarkastaminen ja seuraaminen helppoa ja nopeaa.

signom_KYC_palvelu_web

Henkilöllisyyden varmentaminen ja tiedonkeruu sujuvat huomattavasti nopeammin, kun Signom ohjaa ja opastaa asiakkaasi automaattisesti prosessin läpi.

shutterstock_565189495

Sujuvaa sähköistä asiointia digitaalisen allekirjoituksen avulla

Digitaaliset palvelut kuten sujuva sähköinen allekirjoitus ovat tänä päivänä hyvän asiakaskokemuksen edellytys.

Toimivat sähköiset palvelut säästävät aikaa, rahaa, luontoa ja asiakkuuksia, tarjoten yrityksille selkeän kilpailuedunMonet palvelut, kuten yksittäisen sopimuksen sähköinen allekirjoittaminen pankkitunnuksilla, ovat jo arkipäivää ja mutkattomia toteuttaa. Isokokoiset ja moniosaiset dokumentit sekä monimutkaiset prosessit vaativat kuitenkin palvelulta enemmän.

Signom-allekirjoituspalvelu varmistaa, että niin yksinkertaiset kuin monimutkaisetkin allekirjoitusprosessit sujuvat helposti ja turvallisesti. Signomin avulla yritykset voivat tarjota asiakkailleen sujuvaa sähköistä asiointia turvallisen digitaalisen allekirjoituksen sekä liiketoiminta- ja asiakasprosessien automatisoinnin avulla.

shutterstock_2251938325

Jo lukuisat suomalaisyritykset käyttävät Signom-allekirjoituspalvelua

s-pankki logo
Elenia
Kiinteistömaailma
Neste
ManpowerGroup
SKANSKA
 • “Melkein mikä tahansa vahvaa tunnistautumista ja sähköistä allekirjoitusta vaativa hoituu Signomin avulla. Olen ollut supertyytyväinen yhteistyöhön.”

  Tia Rytkönen
  Asiakkuus- ja yritysmyynti, St1
 • "Yhteistyö Signomin kanssa on vauhdittanut myyntiä ja auttanut rakentamaan uusia digitaalisia liiketoimintamalleja."

  Lauri Varonen
  Myyntijohtaja, Toyota Finance Finland Oy
 • "Olemme voineet luottaa Signomin nopeaan toimitukseen, tekniseen toimivuuteen ja kykyyn räätälöidä ratkaisuja juuri meille."

  Mirka Mäkinen
  Tietojärjestelmien kehityspäällikkö, Kiinteistömaailma

Signom-allekirjoituspalvelu on

Laajasti integroitavissa

Signom integroituu kaikkiin tarvittaviin asiakkaan järjestelmiin, kuten HRM-järjestelmiin ja dokumentinhallintaan.

Täysin automaattinen

Kriittisten tietojen (valtuudet, nimenkirjoitusoikeudet, luottotiedot) automaattinen haku ja tarkistus, sekä tiedostojen arkistointi.

Tietoturvallinen

Signomin tietoturvan johtamisjärjestelmä on ISO27001-sertifioitu. Lisäksi palvelun vakioidut prosessit osaltaan varmistavat henkilötietojen, kuten henkilöllisyystodistuskuvien tai pankkitietojen, keräämisen virheettömyyden ja huolettomuuden.

Joustavasti skaalautuva

Palvelu skaalautuu asiakkaan tarpeiden ja kasvun mukaan, joten se on turvallinen investointi tulevaisuuteen.

Helposti räätälöitävä

Erilaisten yritysten prosessit ovat monesti ainutlaatuisia ja tällöin tarvitaan mukautumista niihin. Signomin käyttöliittymä, työnkulut, raportoinnit ja integraatiot voidaan helposti räätälöidä jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

Kysy lisää Signomin hyödyistä

Jos haluat kuulla, miten Signom voisi sujuvoittaa teidän toimintaanne, jätä yhteydenottopyyntö.

Signomin avulla

Monimutkaiset allekirjoitusprosessit sujuvaksi

Parannat asiakaskokemusta tarjoamalla sujuvaa sähköistä allekirjoittamista. Oli kyseessä sitten myyntisopimus, työsopimus, tilinpäätös tai mikä tahansa muu dokumentti, voidaan tarvittavat allekirjoitukset kerätä sääntöjen mukaisessa järjestyksessä roolien mukaisesti. Samalla voit käyttää automatisoidun prosessin myötä säästyneen ajan siihen, mikä tuottaa arvoa sekä sinulle että asiakkaallesi.

Vähemmän manuaalista työtä

Saat moniosaiset ja suuretkin asiakirjakokonaisuudet nopeasti allekirjoitettua ilman että tarvitsee lähettää sähköpostia edestakaisin tai varata fyysisiä palavereita. Tämän lisäksi prosessi sujuu tietoturvallisesti ja ilman virheitä.

Luotettava asiakkaan tunnistaminen (KYC) ja riskiarviointi

Täytä aukottomasti KYC ja AML-vaatimukset asiakkaiden onboarding-prosessissa. Signomin avulla varmistat henkilöllisyyden helposti ja vaivattomasti. Digitaalinen KYC-varmennus sekä automaattinen poliittisen vaikutusvallan (PEP) selvitys säästää sekä sinun että asiakkaasi aikaa. Lisäksi luot luottamusta mahdollistamalla henkilötietojen toimittamisen turvallisella tavalla.

Automaattinen asiakkaan onboarding eli asiakkuuden avaaminen

Signomin avulla nopeutat uusien asiakassuhteiden avaamiseen käytettyä aikaa ja hoidat prosessin säännösten mukaisesti. Palvelu suorittaa automaattiset tarkistukset ja mahdollisten lisätietojen pyytämisen turvallisesti ja sujuvasti.

Parempi asiakaskokemus ja pienemmät kustannukset

Manuaaliset vaiheet, monimutkaiset prosessit ja hämmentävä asiakaskokemus onboarding-vaiheessa saa monet asiakkaat lähtemään. Automatisoimalla asiakkaan onboarding-prosessin tarjoat samalla paremman asiakaskokemuksen, kun manuaaliset vaiheet kuten esimerkiksi lomakkeiden printtaamiset ja lähettämiset jäävät menneisyyteen.

Mihin Signomia voi käyttää?

Signomin käyttöliittymän, verkkolomakkeiden ja integraatioiden avulla voit tehdä mm. seuraavia toimenpiteitä:

 

Ylöpäin menevät rullaportaat

Luo ja määrittele allekirjoitusprosessit, esim.

 • Tunnista allekirjoittajat
 • Varmista yrityksen edustajan nimenkirjoitusoikeus
 • Kerää yrityksen edunsaajatiedot
 • Tarkista yksityishenkilön tai yrityksen luottotiedot
 • Ohjaa tekemään maksu

Hallinnoi käyttäjiä ja oikeuksia yritys- ja osastokohtaisesti

 • Pääkäyttäjä- ja käyttäjäoikeudet
 • Allekirjoitusoikeudet 

Hyödynnä raportteja ja seuraa yritys- ja osastokohtaisesti

 • Allekirjoitusten ja sopimusten määriä
 • Allekirjoitusprosessien läpimenoaikoja

Näin Signom toimii

1.

Allekirjoitusprosessi käynnistetään Signomin käyttöliittymästä, asiakkaan taustajärjestelmästä tai verkkolomakkeella.

2.

Signom varmistaa allekirjoittajien henkilöllisyydet vahvalla tunnistuksella ja tarkistaa automaattisesti roolit, nimenkirjoitusoikeudet ja luottotiedot.

3.

Allekirjoittavat osapuolet voivat täydentää tietoja, esim. verkkolomakkeella tai liitetiedostoina.

4.

Signomin käyttölliittymässä tai kosketusnäytöllä allekirjoitettuihin dokumentteihin lisätään digitaalinen varmenne muuttumattomuuden varmistamiseksi.

5.

Allekirjoituksen jälkeen osapuolet voidaan ohjata jatkamaan seuraavaan vaiheeseen, kuten maksamiseen.

6.

Tiedostot arkistoidaan automaattisesti asiakkaan järjestelmiin ja raporteilta näkyy prosessien läpimenoajat sekä allekirjoitusten ja sopimusten määrät.

Lue onnistumisista muiden asiakkaidemme kanssa

POP Pankki -ryhmä: Parempaa palvelua ja merkittäviä säästöjä asiakkaan tuntemisen automatisoinnilla

POP Pankki -ryhmä automatisoi asiakkaan tuntemiseen liittyvät prosessit Signomin KYC-palvelun avulla. Tämä näkyy parempana asiakaskokemuksena ja säästää aikaa sekä asiakkailta että työntekijöiltä.

Elenia säästää työaikaa ja luontoa sähköisellä allekirjoituksella

Signom-allekirjoituspalvelu on ollut käytössä Elenialla jo yli kymmenen vuotta. Tänä aikana sähköisen allekirjoituksen sekä automaattisten työnkulkujen käyttö on kasvanut määrällisesti ja laajentunut kaikenlaisiin sopimuksiin ja valtakirjoihin. Palvelu kattaa nykyään myös Elenian palveluliiketoiminn...

Toyota Rahoituksen digitaalinen palvelu kuntoon Signomin avulla

Toyota Finance Finland Oy (Toyota Rahoitus) tarjoaa rahoitusta Toyotan ostajille ja hyödyntää Signomia sopimusten sähköisessä allekirjoittamisessa ja asiakkaan tunnistamisessa.

St1: “Kaikki sähköistä allekirjoitusta vaativa hoituu Signomin avulla”

St1 käsittelee kuukaudessa satoja yrityskorttihakemuksia, joista valtaosa lähetetään, allekirjoitetaan ja hyväksytään sähköisesti. twodayn sähköisen allekirjoituspalvelun Signomin avulla koko prosessi hoituu automaattisesti alusta loppuun.

Signom-allekirjoituspalvelu kiihdytti Kiinteistömaailman asuntokauppaa

Kiinteistömaailma on kauppojen määrissä mitattuna Suomen suurin kiinteistönvälitysketju, joka työllistää 600 asuntokaupan ammattilaista yli 100 asuntomyymälässä ympäri Suomea.

twoday

Ota yhteyttä

Jos haluat kuulla lisää Signomista, jätä meille yhteydenottopyyntö, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Paavo Tervonen


Tekninen tuki

Mikäli  tarvitset apua Signom-palvelun käytössä, voit siirtyä tästä tukipyyntö-lomakkeelle.