Skip to content

Mitä me teemme?

Saat meiltä kaikki tarvittavat ratkaisut asianhallintaan sekä dokumenttien hallintaan ja arkistointiin. Kaikki ratkaisumme ovat SÄHKE2-sertifioituja ja toimivat saumattomasti yhdessä erillisinä palveluina. Räätälöimme palvelumme aina asiakaskohtaisesti vastaamaan julkisten toimijoiden tarpeita. 

visma-consulting-tyopaikat-1

Miten voimme auttaa?

Tarjoamme räätälöityjä digitaalisia ratkaisuja, jotka virtaviivaistavat ja automatisoivat asiakkaidemme liiketoimintaprosesseja. Vahvan kokemuksemme sekä huipputeknologian avulla autamme julkisen sektorin asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa ja pysymään mukana digitaalisessa muutoksessa 

twoday-beanbakers-news-nosto-1

Palvelumme

Asianhallinta & dokumenttien hallinta

Tarjoamme asiakkaillemme asian- ja dokumenttien hallintajärjestelmiä, jotka virtaviivaistavat työnkulkuja ja parantavat tuottavuutta automatisoimalla hallintaprosesseja. 

Palvelumme sisältävät muun muassa asiakirjojen indeksoinnin, versionhallinnan, kirjausketjut ja turvallisen asiakirjojen jakamisen. Ratkaisujemme avulla voit hallita asiakirjoja helposti ja vähentää virheiden ja tietomurtojen riskiä. 

Dokumentinhallinta: Dokumentinhallinnan ratkaisu kaikentyyppisten dokumenttien ja kuvien selkeään elinkaaren hallintaan ja helppoon käytettävyyteen. Avoimeen lähdekoodiin perustuva ratkaisu varmistaa, että dokumentit ovat aina ajan tasalla ja ne on helppo löytää silloin kun niitä tarvitaan. Ratkaisu sopii kaikentyyppisille dokumenteille, kuten sopimukset, käyttöohjeet ja hoito- sekä potilasohjeet.  

Case Manager: Asianhallintaratkaisu jolla toteutat koko organisaation asianhallinnan helposti ja kattavasti. 

TOJ: Tiedonohjausjärjestelmä kattaa organisaation tiedonohjauksen sekä tiedon elinkaaren hallinnan luotettavasti ja helppokäyttöisesti. 

En gruppe mennesker står sammen ved et langt bord og prater
x-sign_800

 

Sähköinen allekirjoitus: X-Sign

Digitaalisten palveluiden, prosessien ja työnkulkujen tueksi tarjoamme räätälöitäviä sähköisen allekirjoituksen palveluja vaativiin tarpeisiin. Korkea tietoturva, vahvat tunnistustavat, muokattavuus ja laajat integrointimahdollisuudet sisältyvät ratkaisuihimme. 

Julkisen sektorin tarpeisiin suunniteltu X-Sign tarjoaa monipuoliset tunnistus- ja allekirjoitusmetodit sekä valmiita työnkulkuja julkisen sektorin erityistarpeisiin. 

Sähköinen arkistointi: X-Archive

X-Archive on julkishallinnon sähköinen arkistointijärjestelmä, jonka avulla järjestät kaikki asiakirjat ja tiedostomuodot kaikista lähteistä yhteen paikkaan helposti saataville. 

Ratkaisun vahvuuksia ovat muuttumattomien tietojen ja tiedostojen pitkäaikainen säilytys, helppo selainpohjainen käyttö, laajat hakutoiminnallisuudet ja datan elinkaaren hallinta. Palvelua käytetään muun muassa potilastietojen hallinnassa, palkka- ja taloushallinnossa sekä rakennustarkastus- ja koulutusjärjestelmissä. 

X-Archive on Suomen ensimmäinen SÄHKE2-sertifioitu tallennusjärjestelmä ja järjestelmäarkkitehtuurinsa ansiosta erittäin turvallinen tapa tallentaa tietoa. X-Archive on avoimien rajapintojen toimittajaneutraali arkistointijärjestelmä (VNA), joka mahdollistaa kaikki tiedostomuodot ja metatietomallit. 

To kollegaer står og prater sammen

 

Bilde av en ung mann som sitter og jobber på en PC

 

twoday eBusiness Suite

twoday eBusiness Suite on käyttäjäystävällinen ja joustava alusta, joka mahdollistaa palveluprosessien automatisoinnin ja digitalisoinnin. Se tarjoaa runsaasti erilaisia alajärjestelmiä, prosessinhallintaa, palvelunhallintatyökaluja ja integraatioita.   

Meillä on laaja osaaminen ja kehityskapasiteetti, joiden avulla pystymme vastaamaan nopeasti ja tehokkaasti asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. 

twoday

Ota yhteyttä

Mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme ja siitä, miten voisimme auttaa, täytä oheinen lomake niin olemme sinuun yhteydessä pian.