Skip to content

twodayn tiimin kanssa oli ilo työskennellä. Yhteistyö oli sujuvaa ja ydintiimin tekninen osaaminen oli erinomaista, minkä ansiosta hankkeemme saatiin onnistuneesti päätökseen.”

Saija Kuivalainen
Talletussuoja- ja hallintoyksikön päällikkö, Rahoitusvakausvirasto

"Vuosia kestänyt kumppanuutemme on osoittanut twodayn tekijäporukalta tulevan hyviä ideoita ja yhteistyö on ollut mutkatonta."

Ari-Pekka Manninen
Kehittämispäällikkö, Väylävirasto

"twoday on ollut tosi joustava ja hyvä kumppani. Ketterät työskentelytavat ja välitön yhteydenpito asiantuntijoiden kanssa ovat varmistaneet, että asiat etenevät ja aina on saanut apua."

Ville Rötkö
Verkkopalvelusuunnittelija, ELY-keskus

"Olen ollut supertyytyväinen yhteistyöhön ja heidän proaktiiviseen otteeseen. He tarjoavat ratkaisua silloinkin, kun haaste on hähmäinen."

Tia Rytkönen
Asiakkuus- ja yritysmyynti, St1

”Kunnianhimoinen transformaatiomme pitää sisällään samanaikaisesti toimintamallikehitystä ja tietojärjestelmien uudistamista, mikä asettaa kovat vaatimukset kumppaneillemme. twodayn kärkiosaaminen moderneissa Microsoft-pilven liiketoimintasovellusratkaisuissa vakuutti meidät."

Pekka Suomalainen
CIO, Säästöpankkiryhmä

Onnistumisia asiakkaidemme kanssa

Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme luoneet uusia ideoita ja konsepteja, rakentaneet uutta liiketoimintaa, kehittäneet fiksumpia toimintatapoja sekä kokeneet iloa ja onnistumisia.

Aikaa ja olosuhteita kestäviä teollisuuskoneiden ohjelmistoja

Sandvik on maailmanlaajuisesti toimiva metalli- ja kaivosalan teollisuusyritys, joka työllistää kaiken kaikkiaan noin 45 000 henkilöä. Suomessa toimintaa on Lahdessa, Tampereella ja Turussa. Turun tehdas valmistaa kaivoskoneita, joiden kehittämisessä olemme päässeet tekemään yhteistyötä.

PRH uudistaa kanssamme tuotanto­järjestelmiään

Patentti- ja rekisterihallitus on valinnut twodayn (ent. Visma Consultingin) sovelluskehityskumppaniksi vuosille 2016–2020. Sopimus kilpailutettiin Hansel IT konsultointi 2015–2019 puitesopimuksen kautta ja sen arvioitu arvo on 8–12 miljoonaa euroa. twoday toimittaa PRH:n tuotantojärjestelmien suunn...

Suomen työvoimahallinnon uudistamiseen tähtäävä TE-digi-hanke etenee

ELY-keskusten ja TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskus KEHA aloitti kesällä 2018 yhteistyön twodayn kanssa Suomen työvoimahallinnon uudistamiseen tähtäävän TE-digi-hankkeen asiakkuudenhallintajärjestelmän kehittämiseksi. Asiakkuudenhallinnan kehittämisen projektissa  suunnitellaan ja toteutet...

Data-analytiikka tehostaa Kamuxin liiketoimintaa

twoday kehitti yhdessä Kamuxin kanssa analytiikkaratkaisun käytettyjen autojen arvonmääritykseen. Algoritmi päättelee auton arvon saatavilla olevien ominaisuuksien ja toteutuneiden kauppojen perusteella.

Valtionhallinnon digitalisaation kumppanina

Tuotamme SharePoint- ja Office 365 -asiantuntijapalveluita Valtorin (Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus) asiakkaille monivuotisen sopimuksen puitteissa. Yhteistyö käynnistyi vuonna 2016. Yhteisiä tavoitteitamme ovat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tuottaminen, organisaatioiden tiedonhallinn...

Kuopion kaupungille uudistetut verkkosivut

twoday toimitti Kuopion kaupungille uudistetut verkkosivut. Toimitus tehtiin yhdessä Istekin kanssa, joka kilpailutti sivustouudistuksen yhteydessä kumppanin verkkopalveluhankkeiden toimittamiseen asiakkailleen.

Ennuste- ja budjetointi­järjestelmä toi kokonaisvaltaisen seurannan yksiköiden välille

Real Machinery on konealan kokonaisvaltainen palveluntarjoaja, joka myy, vuokraa, korjaa ja huoltaa erilaisia teollisuudessa sekä rakennustyömailla tarvittavia koneita. Yrityksellä on noin sadan miljoonan vuosittainen liikevaihto. Real Machineryn kasvua tukemaan tehtiin yhdessä twodayn business inte...

Modernit työkalut mahdollistavat ajasta ja paikasta riippumattoman yhteistyön S-ryhmässä

Kaupan ala on ollut jo vuosia murroksessa, jossa keskeisimpiä muutosvoimia ovat digitalisaation vaikutukset asiakaskäyttäytymiseen, toimintamalleihin sekä kansainvälisen kilpailun lisääntyminen. Lisäksi Suomen viime vuosien kansantalouden negatiivinen trendi on heikentänyt kuluttajien ostovoimaa.

Pauligin liiketoiminta hyötyy tarkoista ennusteista

Korkealaatuisista merkkituotteista ja vahvasta brändistä tunnettu Paulig hyödyntää ennustamisessaan twodayn toimittamaa K4 Analytics -järjestelmää. Ketterä ja helppokäyttöinen K4 toimii osana Qlik -raportointia ja on tärkeä apuväline suunnittelemisessa etenkin nyt, kun Paulig kasvaa esimerkiksi yrit...

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinnostavimmat asiakastarinat kootusti enintään kerran kuukaudessa.

Asiakkaitamme

Väylävirasto
Ponsse
Valmet Automotive
Valmet
Kuntien Tiera
Broman Group
Vantaan kaupunki
Renta
Opetushallitus
3 step it
Enia
Verohallinto
Posti
Finnair
Istekki
Luvata
Otava-konserni
Huhtamäki
Ilmarinen
Patentti- ja rekisterihallitus
Keha-keskus
ISS
Maanmittauslaitos
A-Katsastus
DNA
Reima
Mehiläinen
Digi- ja väestötietovirasto
Fennia
Halton
Cor-group
Tulli
Walki
Normet
Savox