Skip to content
 • twodayn tiimin kanssa oli ilo työskennellä. Yhteistyö oli sujuvaa ja ydintiimin tekninen osaaminen oli erinomaista, minkä ansiosta hankkeemme saatiin onnistuneesti päätökseen.”

  Saija Kuivalainen
  Talletussuoja- ja hallintoyksikön päällikkö, Rahoitusvakausvirasto
 • "Vuosia kestänyt kumppanuutemme on osoittanut twodayn tekijäporukalta tulevan hyviä ideoita ja yhteistyö on ollut mutkatonta."

  Ari-Pekka Manninen
  Kehittämispäällikkö, Väylävirasto
 • "twoday on ollut tosi joustava ja hyvä kumppani. Ketterät työskentelytavat ja välitön yhteydenpito asiantuntijoiden kanssa ovat varmistaneet, että asiat etenevät ja aina on saanut apua."

  Ville Rötkö
  Verkkopalvelusuunnittelija, ELY-keskus
 • "Olen ollut supertyytyväinen yhteistyöhön ja heidän proaktiiviseen otteeseen. He tarjoavat ratkaisua silloinkin, kun haaste on hähmäinen."

  Tia Rytkönen
  Asiakkuus- ja yritysmyynti, St1
 • ”Kunnianhimoinen transformaatiomme pitää sisällään samanaikaisesti toimintamallikehitystä ja tietojärjestelmien uudistamista, mikä asettaa kovat vaatimukset kumppaneillemme. twodayn kärkiosaaminen moderneissa Microsoft-pilven liiketoimintasovellusratkaisuissa vakuutti meidät."

  Pekka Suomalainen
  CIO, Säästöpankkiryhmä

Onnistumisia asiakkaidemme kanssa

Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme luoneet uusia ideoita ja konsepteja, rakentaneet uutta liiketoimintaa, kehittäneet fiksumpia toimintatapoja sekä kokeneet iloa ja onnistumisia.

Työpajoilla palvelumuotoilun menetelmät tutuiksi Metsähallitukselle

Metsähallituksen Luontopalvelut vastaa lähes kaikista Suomen luonnonsuojelualueiden hoidosta. Se turvaa luonnon moninaisuutta, suojelee luonto- ja kulttuuriperintöä sekä edistää vastuullista luonnon virkistyskäyttöä. Luontopalvelut hoitaa mm. maamme kaikkia kansallispuistoja, luonnonpuistoja, valtio...

Muotoiluajattelulla onnistunut kehityshanke

Ruokavirastossa huolehditaan korkean tason ylläpitämisestä monipuolisella maatilojen, tuotantoeläinten ja ruokatuotteiden valvonnalla. Ruokavirasto halusi digitalisoida koko valvontaprosessin. Tätä varten rakennettiin Eläinvalvontasovellus, jota eläinvalvojat käyttävät tablet-laitteilla tehdessään v...

Keva modernia eläkkeiden maksamista rakentamassa

Keva on Suomen suurin eläkevakuuttaja. Sillä on yhteensä noin 1,3 miljoonaa henkilöasiakasta, joista noin 605 000 on eläkkeensaajia (vuoden 2021 tilasto). Keva huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon, Kelan henkilöstön, Suomen Pankin ja uusien hyvinvointialueiden eläkeasioista.

Toyota Rahoituksen digitaalinen palvelu kuntoon Signomin avulla

Toyota Finance Finland Oy (Toyota Rahoitus) tarjoaa rahoitusta Toyotan ostajille ja hyödyntää Signomia sopimusten sähköisessä allekirjoittamisessa ja asiakkaan tunnistamisessa.

Aikaa ja olosuhteita kestäviä teollisuuskoneiden ohjelmistoja

Sandvik on maailmanlaajuisesti toimiva metalli- ja kaivosalan teollisuusyritys, joka työllistää kaiken kaikkiaan noin 45 000 henkilöä. Suomessa toimintaa on Lahdessa, Tampereella ja Turussa. Turun tehdas valmistaa kaivoskoneita, joiden kehittämisessä olemme päässeet tekemään yhteistyötä.

PRH uudistaa kanssamme tuotanto­järjestelmiään

Patentti- ja rekisterihallitus on valinnut twodayn (ent. Visma Consultingin) sovelluskehityskumppaniksi vuosille 2016–2020. Sopimus kilpailutettiin Hansel IT konsultointi 2015–2019 puitesopimuksen kautta ja sen arvioitu arvo on 8–12 miljoonaa euroa. twoday toimittaa PRH:n tuotantojärjestelmien suunn...

Suomen työvoimahallinnon uudistamiseen tähtäävä TE-digi-hanke etenee

ELY-keskusten ja TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskus KEHA aloitti kesällä 2018 yhteistyön twodayn kanssa Suomen työvoimahallinnon uudistamiseen tähtäävän TE-digi-hankkeen asiakkuudenhallintajärjestelmän kehittämiseksi. Asiakkuudenhallinnan kehittämisen projektissa  suunnitellaan ja toteutet...

Data-analytiikka tehostaa Kamuxin liiketoimintaa

twoday kehitti yhdessä Kamuxin kanssa analytiikkaratkaisun käytettyjen autojen arvonmääritykseen. Algoritmi päättelee auton arvon saatavilla olevien ominaisuuksien ja toteutuneiden kauppojen perusteella.

Valtionhallinnon digitalisaation kumppanina

Tuotamme SharePoint- ja Office 365 -asiantuntijapalveluita Valtorin (Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus) asiakkaille monivuotisen sopimuksen puitteissa. Yhteistyö käynnistyi vuonna 2016. Yhteisiä tavoitteitamme ovat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tuottaminen, organisaatioiden tiedonhallinn...

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinnostavimmat asiakastarinat kootusti enintään kerran kuukaudessa.

Asiakkaitamme

Väylävirasto
Ponsse
Valmet Automotive
Valmet
Kuntien Tiera
Broman Group
Vantaan kaupunki
Renta
Opetushallitus
3 step it
Enia
Verohallinto
Posti
Finnair
Istekki
Luvata
Otava-konserni
Huhtamäki
Ilmarinen
Patentti- ja rekisterihallitus
Keha-keskus
ISS
Maanmittauslaitos
A-Katsastus
DNA
Reima
Mehiläinen
Digi- ja väestötietovirasto
Fennia
Halton
Cor-group
Tulli
Walki
Normet
Savox