Skip to content

Uudistimme Microsoft-ratkaisu­kumppanuuden kaikilla osa-alueilla

Feb 28, 2024 2:35:54 PM Petri Säkkinen, Business Unit Director

Microsoft on myöntänyt osana kumppanuutemme vuosittaista uudistamista twodayn Suomen organisaatiolle Solutions Partner -statuksen neljällä eri ratkaisualueella ja lisäksi kahdella erikoistumisalueella:

FI_twoday-microsoft-solutions-partner-1
Näiden saavutusten taustalla ovat yhtiömme lukuisat onnistuneet asiakaskohtaiset pilvikäyttöönotot ja samanaikaisesti sekä laaja että syvällinen Microsoft-osaaminen eri osa-alueilla. Lisäksi Microsoft antoi tunnustusta organisaatiomme erityisosaamiselle low-code kehittämisen ja modernin työn toimintatapojen jalkauttamisen saralla Low Code Application Development - ja Adoption & Change Management -statuksilla.

Kumppanina kuudella ratkaisualueella

Kun twodayn Suomen organisaation asiakaskäyttöönotoilla ja osaamisilla saavutettujen ratkaisutunnustusten lisäksi huomioidaan myös twodayn muut maaorganisaatiot, löytyy meiltä kaikki kuusi Microsoftin ratkaisutunnustusta, ml. tietoturvaan ja Azure-pilvialustoihin liittyvät kompetenssit:

  1. Security: Identity and Access Management, Threat Protection
  2. Infrastructure, Azure: Windows Server and SQL Server Migration, Azure Virtual Desktop
  3. Business Applications: Low Code Application Development
  4. Modern Work: Adoption and Change Management
  5. Data & AI, Azure
  6. Digital & App Innovation, Azure

FI_microsoft-solutions-partner-security-infrastructure-azure-business-applications-modern-work-data-ai-digital-app-innovationLaaja-alainen Microsoft-pilviosaaminen yhdistettynä vahvaan muotoiluosaamiseen ja ohjelmistokehittämisen kompetensseihin tekee twodaysta vahvan ratkaisukumppanin yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden vaativimpiinkin transformaatiohankkeisiin.

Microsoft Solutions Partner -kumppanit ovat osoittaneet poikkeuksellista suorituskykyä, osaamista ja asiakasonnistumisia Microsoft-pilven avulla.

Laaja-alainen Microsoft-pilviosaaminen yhdistettynä vahvaan muotoiluosaamiseen ja ohjelmistokehittämisen kompetensseihin tekee twodaysta vahvan ratkaisukumppanin yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden vaativimpiinkin transformaatiohankkeisiin.


 

twoday on kokenein Microsoft Fabric -asiantuntija Suomessa

Aiemmissa blogiteksteissämme olemme kertoneet, kuinka Microsoft valitsi meidät yksinoikeudella Suomessa Microsoft Fabricin yksityiseen ennakkokäyttöohjelmaan ja meillä on kertynyt arvokasta kokemusta tästä uuden sukupolven tietoalustasta vuoden 2023 alusta. Tämän ansiosta olemme kokenein Microsoft Fabric -asiantuntija Suomessa. 

Lue lisää asiakas­tarinoista

Aiheeseen liittyvät artikkelit