Skip to content

twoday Microsoft Fabric -avainkumppanina kehittämässä uuden sukupolven analytiikka- ja tekoälyratkaisuja

Jun 2, 2023 12:00:00 AM Petri Säkkinen, Business Unit Director

Microsoft julkisti viime viikolla uuden sukupolven data-alustan, Microsoft Fabricin, joka nivoo koko Microsoftin data- ja analytiikkatarjoaman yhden sateenvarjon alle. Microsoft valitsi meidät Suomen kumppanina eksklusiiviseen Microsoft Fabricin yksityisen kehitysvaiheen preview-ohjelmaan.

Data & Analytiikka -tiimimme on alkuvuoden aikana kerryttänyt kokemuksia uuden sukupolven Microsoft Fabric -analytiikka-alustasta pitkäaikaisen asiakkaamme Metson analytiikkaprojektissa. Data & Analytiikka -yksikkömme vetäjä Mikko Kärki esitteli 1. kesäkuuta Microsoftin BI-käyttäjätapahtumassa kokemuksia projektista.

Mikko Kärki presenting in the event the project with Metso


Fabric on Microsoftin Build 2023 -tapahtumassa julkistama uuden sukupolven pilvialusta, joka nivoo yhteen ja laajentaa Microsoftin dataratkaisuihin liittyvää tarjoamaa. Microsoft Fabric yksinkertaistaa monella tavalla analytiikan toteuttamista ja tarjoaa yhtenäisen, integroidun ja lisensoinnin näkökulmasta aikaisempaa selkeämmän tavan yrityksille ottaa analytiikkaa käyttöön hyödyntäen monenlaista dataa ja laskentaa.

Yksi alustan keskeisistä uusista kyvykkyyksistä on OneLake, joka tarjoaa yhden keskitetyn tallennuspaikan erilaiselle rakenteelliselle ja ei-rakenteelliselle tiedolle.

twoday-blog-microsoft-fabric

(Kuvan lähde: Introducing Microsoft Fabric: The data platform for the era of AI | Azure Blog | Microsoft Azure)

Laaja-alainen Microsoft-pilviosaaminen yhdistettynä vahvaan tekoälyn ja analytiikan kompetensseihin tekee meistä vahvan ratkaisukumppanin yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden vaativimpiinkin transformaatiohankkeisiin.

Jos haluat kuulla lisää Microsoft Fabricista ja Azuren tekoäly- ja analytiikkamahdollisuuksista, älä epäröi olla yhteydessä niin kerromme lisää.

Aiheeseen liittyvät artikkelit