Skip to content

Vapauta Power BI:n täysi potentiaali tietojen integrointi-työkaluilla

Sep 29, 2023 9:29:28 AM Mikko Kontsas

Power BI on noussut suorastaan yksinkertaisuuden ja tehokkuuden symboliksi liiketoimintatiedon (Business Intelligence) jatkuvasti kehittyvässä maailmassa. Se kykenee loistavasti yhdistämään tietolähteitä ja tuottamaan oivaltavia raportteja. Mutta mitä monimutkaisemmaksi tietoekosysteemisi kasvaa, sitä haastavammaksi tietojen järjestäminen ja muokkaaminen kuitenkin muuttuvat. Tässä kohtaa tietojen integrointityökalu tulee apuun.

Integrointityökalu helpottaa monimutkaisia raportoinnin prosesseja

Power BI:n ketteryys on parhaimmillaan, kun käsillä oleva tehtävä sisältää yhteyden muodostamisen yhteen tietolähteeseen ja raportin laatimisen sieltä saatavasta datasta. Todellisessa datavetoisessa päätöksenteossa prosessit ovat usein kuitenkin monimutkaisempia. Suurin osa yrityksistä luo dataa hyvin suuressä määrässä erilaisia järjestelmiä ja data syntyy aina hiukan eri muotoisena ja sisältöisenä hankaloittaen sen yhdistämistä. Monimutkaisuus moninkertaistuu ja lopulta se, mikä ennen tuntui helpolta, voi muuttua datan muuntamisen painajaiseksi.

Tietojen integrointityökalu voi auttaa tällaisissa monimutkaisissa raportoinnin prosesseissa. Sen avulla saat keskitetyn tietovaraston, joka sisältää kaikki raportoitavat tiedot. Tietojen integrointityökalu tarjoaa yhteisen alustan tietojen tallennukseen ja yhdistää kaikki tiedot yhden katon alle. Sen sijaan, että kamppailisit tietojen muuntamisen kanssa jokaisen yksittäisen raportin kohdalla, pystyt suorittamaan sen kerralla kuntoon tietojen integrointityökalua käyttämällä. Tämän vaikutukset datan kanssa työskentelyyn ovat mullistavia: tehokkuus kasvaa, hallinta helpottuu, datan laatu paranee ja "yksi totuus" muuttuu saavutettavaksi.

Vie PowerBI:n käyttö uudelle tasolle

Me olemme TimeXtenderin avainkumppani Suomessa ja voimme auttaa yritystäsi selättämään monimutkaiset datan muuntamisen haasteet. Avullamme voit käyttää PowerBI:tä tehokkaammin, kun TimeXtender liitetään osaksi laajempaa dataratkaisua.

TimeXtender ei ole mikä tahansa työkalu: se on kokonaisvaltainen tietojen integrointiratkaisu, joka ei vain hallitse tietoja, vaan orkestroi koko tehokkuuden sinfonian. Sen avulla monimutkaisuus kohtaa yksinkertaisuuden, manuaalinen kohtaa automatisoidun ja hajanaiset dataputket kehittyvät yhtenäisiksi näkemysten virroiksi.

Liiketoimintatiedon maailmassa tavoite on saada käyttökelpoisia näkemyksiä nopeasti ja tarkasti. Power BI on loistava työkalu, mutta kun monimutkaisuus lisääntyy, TimeXtenderin kaltainen tietoalusta tehostaa sen käyttöä. Taistelu yksittäisten monimutkaisten raporttien kanssa on ohi. Ota integrointi, tehokkuus ja hallinta haltuusi TimeXtenderin avulla ja vie PowerBI:n käyttö uudelle tasolle.


Lataa täältä webinaaritallenne, jossa näytämme, kuinka tehostat Power BI:n käyttöä vahvan tietoalustan avulla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit