Skip to content

Nopeutta ja läpinäkyvyyttä tietovarastointiin

TimeXtender automatisoi tietovarastokehityksen, selkeyttää datan käsittelyä sekä mallinnusta ja tuo datan liiketoiminnan käyttöön jopa 10 kertaa tavallista nopeammin.

TimeXtender on tutkitusti helppokäyttöinen työkalu tietovarastojen rakentamiseen, ylläpitoon ja pienkehitykseen. TimeXtender nopeuttaa tietovarastointiprojekteja ja tuo lisää läpinäkyvyyttä siihen, mistä tieto on peräisin ja missä sitä käytetään. Näin tietoa voidaan myös hyödyntää paremmin.

Tietovarastoalustan vaihto onnistuu myös helposti ja nopeasti: esimerkiksi siirtymä on-prem-ympäristöstä pilveen tapahtuu parilla napinpainalluksella.

Lopputuloksena saat luotettavaa tietoa, jonka avulla teet parempia päätöksiä, entistä nopeammin.

visma-consulting-palvelut-header

Miksi TimeXtender?

Nopeampia tietovarastointiprojekteja

Helpompaa ylläpitoa ja pienkehitystä

Läpinäkyvyyttä tiedon jalostukseen

Luotettavaa tietoa nopeammin

Haluaisitko kokeilla TimeXtenderiä, mutta sitoutuminen lisenssimaksuihin etukäteen arveluttaa?

Siinä tapauksessa meillä on sinulle hyviä uutisia! TimeXtender Freemium -tilaus on erinomainen tapa kokeilla sitoutumatta maksulliseen tilaukseen. Sen avulla voit täysin maksutta arvioida tuotettamme perusteellisesti ja selvittää, sopiiko se tarpeisiisi.

TimeXtender Freemiumiin sisältyy:

  • 1 käyttäjä

  • 1 Tietolähdeyhteys

  • 1 SSL-esiintymä

  • 1 DWH-instanssi

  • 1 ODX-esiintymä

  • Rajoitetut säilytysmahdollisuudet ja ei pääsyä Snowflakeen. ODX ja DWH voivat tallentaa tietoja vain SQL-tietokantoihin (Azure SQL DB tai SQL Server).

  • TimeXtenderin aktiivista tukea ei ole saatavilla ilmaisessa versiossa.

Aloita ilmaiseksi painamalla alla olevaa nappia ja täyttämällä lomake. Lomakkeen täyttämisen jälkeen sinut ohjataan TimeXtender Freemium -kirjautumissivulle.

visma-consulting-palvelut-3

Miksi TimeXtender Freemium?

Maksuton käyttö

Maksuttoman tilauksen avulla voit kokeilla, millaista on rakentaa tietoratkaisuja 10 kertaa nopeammin TimeXtenderin avulla ilman mitään etukäteiskustannuksia.

Täydet toiminnot

Vaikka maksuttomassa tilauksessamme onkin muutamia rajoituksia, tarjoaa se silti käyttöösi kaikki TimeXtenderin ominaisuudet ja toiminnot. Näin saat hyvän kuvan tuotteen mahdollisuuksista.

Tietoa ja tukea

Kun rekisteröidyt Freemium-versioon, saat tukea tietokannastamme, koulutuskursseistamme ja yhteisön foorumeilta, joissa voit esittää kysymyksiä, jakaa tietoja ja olla yhteydessä muihin TimeXtender-käyttäjiin.

Helppo päivittää

Kun olet aloittanut Freemium-tilauksella, voit päivittää sen helposti maksulliseksi tilaukseksi, jos tarvitset lisäominaisuuksia tai tukea. Se onnistuu osoitteessa timextender.com/upgrade.

Asiakkaat

TimeXtenderillä on yli 3300 tyytyväistä asiakasta ympäri maailman. Tässä muutamia esimerkkejä:

Fastems
Komatsu
Ifolor
Visma
Nordisk Film

Mikä TimeXtender?

Yli 250 valmista integraatiota

Valmiiden integraatioiden hyödyntäminen nopeuttaa pääsyä dataan. Projektit saadaan alkuun helposti ja uusien datalähteiden lisääminen on nopeaa.

Helppo käyttöliittymä tietovaraston rakentamiseen

Low-code  -käyttöliittymä tekee kehittämisestä ja ylläpidosta helpompaa ja nopeampaa. Samalla vähennät myös riippuvuutta ulkopuolisista asiantuntijoista. Datalähteiden integroiminen tietovarastoon sujuu yksinkertaisesti vetämällä ja pudottamalla.

Aina ajantasainen näkymä tiedon jalostusvaiheisiin

Data lineage ja data impact -näkymät ovat aina saatavilla ja päivittyvät reaaliaikaisesti.

“TimeXtender oli tietovarastoprojektissa hirveän isona apuna. Projekti eteni vauhdilla ja konkreettisia tuloksia saatiin todella nopeasti, koska työkalu automatisoi rutiinihommat, joihin yleensä menee paljon aikaa.” 

Lue lisää

Jyrki Pirtonen
Data Architect, Fastems

Miten TimeXtender toimii?

TimeXtender

Nopeampaa tiedon hyödyntämistä

Tietoa syntyy nykyään valtavasti, ja se halutaan usein hyötykäyttöön välittömästi.

TimeXtenderin avulla voidaan automatisoida monia tiedon käsittelyvaiheita ja mahdollistaa tiedon nopea hyödyntäminen.

Low-code käyttöliittymä helpottaa kehitystä

Tietovarastokehitys perinteisin menetelmin vaatii merkittävää erityisosaamista, isoja investointeja ja sisältää monia aikaavieviä vaiheita. TimeXtenderin helppo low-code käyttöliittymä nopeuttaa prosessia jopa kymmenkertaisesti automatisoimalla tietoalustojen kokonaiskehityksen, ylläpidon ja dokumentoinnin. Riippuvuus ulkopuolisista asiantuntijoista vähenee merkittävästi ja oman henkilöstön ajankäyttö tehostuu.

Yksinkertaisempaa ja edullisempaa tietovarastointia

TimeXtenderin avulla voit säästää jopa 70% tietovaraston kehitys- ja ylläpitokuluista, suorituskyvystä tinkimättä. Samalla pääset eroon useiden teknologioiden hankalasta yhteensovittamisesta ja hallitset kaikkea dataasi helposti yhdellä työkalulla.

timextender-webinar-05-2022-kuvitus
twoday

Tee tietovarastoinnista helpompaa TimeXtenderin avulla

Kysy lisää tai varaa esittely