Skip to content

Mitä me teemme?

Autamme yrityksiä kehittämään kilpailukykyään automatisoimalla monimutkaiset end-to-end-prosessit edistyksellisien teknologioiden ja ratkaisujen avulla.  

Tarjoamme prosessien kehitys-, orkestrointi-, automaatio-, RPA-, tekoäly- ja optimointiratkaisuja, joiden avulla yritykset voivat automatisoida ja virtaviivaistaa prosessejaan, parantaa asiakaskokemustaan ja tehostaa toimintaansa.  

Bilde av mann som peker på et stort lerret

Miten voimme auttaa? 

Autamme yrityksiä kehittämään toimintaansa, lisäämään tuottavuutta ja vähentämään kustannuksia. Kun turhat manuaaliset prosessit automatisoidaan, saadaan vapautettua työntekijöiden aikaa tuottavampaan työhön.  

Tekoälyalgoritmimme ja koneoppimismallimme tarjoavat arvokasta liiketoimintadataa, joka auttaa yrityksiä päätöksenteossa. Optimoinnin avulla autamme yrityksiä parantamaan tehokkuuttaan ja vähentämään virheitä, mikä johtaa parempiin tuloksiin ja kustannussäästöihin. 

Käänny siis puoleemme, jos päivittäinen toiminta tuntuu tahmealta tai turha manuaalinen työ kuormittaa. Laitetaan yhdessä asiat kuntoon. 

Mann sitter og smiler

Palvelumme

Prosessikehitys ja prosessijohtaminen

Looginen ja tehokas tapa kehittää yrityksen toimintaa, on tehdä se prosessilähtöisesti. Prosessijohtamisen näkökulmasta olennaista on määritellä tärkeimmät arvovirrat ja kehittää niitä tuottamaan lisäarvoa asiakkaille mahdollisimman tehokkaasti.  

Edistyneiden menetelmien käyttö kehitystyössä varmistaa, että uudistuksista saadaan johdonmukaisia, toistettavia ja tehokkaita tuloksia. 

Prosessijohtaminen (Business Process Management, BPM) auttaa määrittelemään, kehittämään ja hallitsemaan liiketoimintaprosesseja, jotka mahdollistavat yrityksen tavoitteiden saavuttamisen.  

Prosessijohtaminen on enemmän kuin Lean, Six Sigma ja muut kehittämisen menetelmät – se on kattava yrityksen johtamisen filosofia, jossa kaikki liiketoiminnan olennaiset elementit otetaan huomioon. Kaikki prosessikehityksen palvelumme pohjautuvat tähän BPM-filosofiaan. 

Meiltä saat: 

 • Kaiken avun matkalla kohti prosessijohtamista (mm. BPM-viitekehys, liiketoimintamalli, organisaationrakenne, prosessipankki) 
 • Prosessien kuvantamisen (mm. Blueworks Live) 
 • Prosessien suunnittelun, kehittämisen ja analyysin (mm. BPM, Lean, Six Sigma) 
 • Prosessikehitystyöpajojen fasilitoinnin 
 • Tuen prosessikehittämisen ja -automaation osaamiskeskuksen pystyttämiseen (Center of Excellence) 

Onnistunut prosessiautomaatio edellyttää, että ymmärretään prosessien nykytila. Tähän prosessijohtaminen on erinomainen työkalu. 

twoday_brand_800
Mann og dame foran postit lapper på et vindu

 

Prosessiautomaatio

Prosessiautomaation avulla voit sujuvoittaa liiketoimintaasi ja tehdä siitä helpommin hallittavaa sekä läpinäkyvää. Kun prosessit kuvannetaan ja järkeistetään, voidaan toistuvat ja määrämittaiset osat työstä automatisoida. 

Automaatiossa hyödynnetään käytössä olevien järjestelmien automaatio-ominaisuuksia, ohjelmistorobotiikkaa, prosessimoottoreita tai päätöksentekoautomatiikkaa. Hyvin toteutettu automaatio vapauttaa ihmisten ajan merkityksellisempään työhön ja monimutkaisempien tilanteiden hoitamiseen. 

Meiltä saat: 

 • Kokonaisvaltaisen näkemyksen prosessien liiketoimintalähtöiseen automatisointiin 
 • Osaamisen ja vankan kokemuksen prosessiautomaatiohankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta, niin strategisella kuin käytännön tasolla 
 • Prosessiautomaatiokoulutuksia liiketoimintalähtöisestä kehittämisestä työkaluihin ja metodeihin 

Ohjelmistorobotiikka (RPA)

Ohjelmistorobotiikka (Robotic Process Automation, RPA) automatisoi arkipäiväiset rutiinitehtävät, vapauttaen ihmisen aikaa ajatustyötä vaativiin tehtäviin. Robotti toistaa ihmisen tekemiä toimia ja vähentää virheiden määrää, sekä manuaaliseen ja monotoniseen työhön käytettyä aikaa. 

Meiltä saat:  

 • Kokonaisvaltaista apua prosessien automatisointiin, joka ei rajoitu ainoastaan ohjelmistorobotiikkaan 
 • Vankan RPA-osaamisen (UiPath, Blue Prism, Automation Anywhere, IBM RPA, Robot Framework) 
 • Apua ohjelmistorobotiikan skaalaamiseen 
 • Ohjelmistorobotiikan koulutuksia kehittämisestä käyttöönottoon 
Nærbilde av en PC-skjerm med koding på skjermen

 

Mann sitter bak to PC-skjermer og smiler

 

Koneoppiminen ja tekoäly

Tekoäly- ja koneoppimisratkaisumme sisältävät kehittyneitä analytikka- automaatio-ominaisuuksia, joiden avulla asiakkaamme voivat kehittää liiketoimintaansa.  

Tarjoamme sekä räätälöityjä malleja ja algoritmejä että valmiita ratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä sopimaan asiakkaidemme erityistarpeisiin. 

Tekoälyn ja koneoppimisen avulla autamme asiakkaitamme parantamaan päätöksentekoa, virtaviivaistamaan prosesseja ja lisäämään tehokkuutta. 

twoday AI Agent 

twoday AI Agent on uusi tekoälysovellus, yrityksen oma superäly, joka tehostaa yrityksesi tiedonkäsittelyä, vauhdittaa liiketoimintaa sekä automatisoi sisäiset ja ulkoiset palveluprosessit GPT-kielimallin avulla. 

Optimointi​

Autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuuttaan huippuluokan optimointiratkaisujen avulla. Tyypillisiä optimoinnin sovellusalueita ovat logistiikka, työvuoro- ja tuotannonsuunnittelu. 

Optimoinnin huippuosaajamme osaavat sujuvasti monia ohjelmointikieliä, kuten Python, C #, R ja .NET. Optimointiratkaisut ovat kuitenkin teknologiariippumattomia ja niitä voidaan hyödyntää kaikissa moderneissa IT-ympäristöissä (Azure, Google Cloud, AWS). Ratkaisut, jotka edellyttävät korkeaa tietoturvaa, voidaan toimittaa kotimaisista palvelinkeskuksistamme tai asiakkaan palvelimilta.  

Olemme kumppani maailman johtavan optimointityökalujen toimittajan Gurobin kanssa. 

Optimointi – nykytilan arviointi 

Suuri osa liiketoiminnastasi on mitattavissa ja siten sekä ennakoitavissa että parannettavissa optimointiratkaisun avulla. Mutta mistä kannattaisi lähteä liikkeelle? 

Meillä on tähän paketoitu ratkaisu, nykytilan arviointi.  Se tuo sinulle mielenrauhaa varmistamalla, että optimointimallisi ovat ajan tasalla tai antamalla sinulle toteuttamiskelpoisia parannusehdotuksia.  

Vuoroäly – Työvuorosuunnittelun automatisointiin  

 Työvuorosuunnittelu voidaan hoitaa helpommin ja nopeammin älykkään automaation avulla – yhdellä klikkauksella.  

VuoroÄly suunnittelee työvuorot automaattisesti ja fiksusti. Se ottaa huomioon lait, työehtosopimukset, henkilöstön toiveet ja kustannukset.  

Näin aikaa vapautuu työhön, joka vaatii ihmisen kosketusta. 

landing-page-signom-image4

 

twoday

Ota yhteyttä

Mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme ja siitä, miten voisimme auttaa, täytä oheinen lomake niin olemme sinuun yhteydessä pian.