Skip to content
twoday_AIAgent_FlipBoard_FINAL_1280x300_19022024

 

Hukassa tekoälyn viidakossa?

AI jargonia onkin usein vaikea ymmärtää. Onko sinulla aikaa siihen?

Meillä on ratkaisu.

 
twoday

AI-agent-logo-RGB-neg

 

twoday AI Agent on täysin käyttövalmis tuote. Se voidaan integroida yrityksesi tarpeisiin ja prosesseihin kustannustehokkaasti, nopeasti ja joustavasti. Sen ansiosta yrityksesi tärkeät tiedot ovat hetkessä käytettävissäsi. Pääset vaivatta vauhtiin, voit automatisoida raskaat prosessit ja keskittyä olennaiseen.

Säästät Aikaa

twoday_aiagent_training_1

Ainoa tuote

twoday AI Agent on tekoälyratkaisu juuri sinulle sopivaan tarpeeseen. Yritysten käyttöön valjastettuna AI Agent on superäly, joka hyödyntää GPT-kielimallia ja Suomessa kehitetyn Poro-nimisen avoimen lähdekoodin kielimallin voimaa.

AI Agentissa on oma AI-kerros, jonka avulla voi helposti valita oikean kielimallin ja oikean hakumoottorin kutakin tarvetta varten.

Selkeän ja intuitiivisen käyttöliittymän avulla voit määritellä käyttötapaus- ja käyttäjäryhmäkohtaisesti, miten ja missä haluat tekoälyn toimivan.

Hienosti sanottuna twoday AI Agent on teknologia-agnostinen. Se siis toimii saumattomasti yhteen erilaisten olemassa olevien järjestelmien, alustojen ja kielimallien kanssa eli et ole jumissa yhden toimijan ekosysteemissä vaan teet joustavasti sitä, mitä pitää. 

 • "Molemminpuolisen tinkimättömän työn ansiosta palvelu saatiin valmiiksi aikataulussa"
  Janne Teliranta
  Asiakkuusjohtaja, Sumi Oy
 • "Tämä on sitoumuksemme tulevaisuuden asiakaspalveluun, joka on älykästä, tehokasta ja ennen kaikkea asiakaslähtöistä"

  Jyri Pouttu
  Liiketoimintajohtaja, VSP
 • "twodaylla oli selkeästi mietitty etukäteen, miten käyttöönotto tehdään ja miten prosessi etenee"
  Lasse Ahonen
  Teknologiapäällikkö, Hansel

Aikaa tärkeälle

Tiedon pitäisi olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Mutta kun ei ole. Sitä on siellä, täällä ja tuolla. Sen kaivamiseen menee ikä ja terveys. Kaiken tuon ajan voisi käyttää johonkin järkevään. AI, kuulostaa tutulta vai?  

twoday AI Agentin selkeän ja intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta oikea tieto löytyy helposti ja päätyy sinne, minne pitääkin. Tällä on syvällinen vaikutus siihen, miten yritys kykenee hyödyntämään hallussaan olevaa tietoa esim. asiakaspalvelussa, taloushallinnossa, asiantuntijatyössä ja sisäisessä viestinnässä. 

twoday AI Agent nopeuttaa liiketoimintaprosesseja parantamalla tietojenkäsittelyn tehokkuutta ja automatisoimalla sekä sisäisiä että ulkoisia palveluprosesseja. Näin arvokasta aikaa ja resursseja vapautuu olennaiseen. Voit keskittyä tekemään niitä oikeita hommia. Ja ottaa välillä vaikka kahvit.   

twoday_ai_agent_aikaa-tarkealle

Aikaa tärkeälle

Tiedon pitäisi olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Mutta kun ei ole. Sitä on siellä, täällä ja tuolla. Sen kaivamiseen menee ikä ja terveys. Kaiken tuon ajan voisi käyttää johonkin järkevään. AI, kuulostaa tutulta vai?  

twoday AI Agentin ansiosta oikea tieto löytyy helposti ja päätyy sinne, minne pitääkin. Tällä on syvällinen vaikutus siihen, miten yritys kykenee hyödyntämään hallussaan olevaa tietoa esimerkiksi asiakaspalvelussa, taloushallinnossa, asiantuntijatyössä ja sisäisessä viestinnässä. 

twoday AI Agent nopeuttaa liiketoimintaprosesseja parantamalla tietojenkäsittelyn tehokkuutta ja automatisoimalla sekä sisäisiä että ulkoisia palveluprosesseja. Näin arvokasta aikaa ja resursseja vapautuu olennaiseen. Voit keskittyä tekemään niitä oikeita hommia. Ja ottaa välillä vaikka kahvit.   

twoday_ai_agent_aikaa-tarkealle

Katso videolta, kuinka näppärästi AI Agent toimii

Ainoa suomalainen

twoday AI Agent kehitettiin vuosi sitten Suomessa. Sovelluksen julkaisu oli merkittävä innovaatio kotimaisilla tekoälymarkkinoilla. Kotimaisuuden ansiosta twoday AI Agent kykenee parhaiten tuottamaan ratkaisuja, joita täällä tarvitaan. Myös konsultointi, asiakaspalvelutuki ja AI Agentin kehitystyö ovat Suomessa – lähellä sinua.  

Kaikkea paitsi kallista

twoday AI Agentin hinnoittelumalli on selkeä eikä se sisällä mitään piilokuluja. Yrityksen sisällä voi olla rajoittamattomasti käyttäjiä ja alustalle voi luoda useita AI Agentteja ilman lisäkustannuksia.  

Ai et halua tietojen leviävän?

Ei hätää, tietoturva on meille erittäin tärkeää. twoday AI Agentissa tiedot pysyvät visusti firmasi sisällä eivätkä leviä eetteriin.  

Haluatko kuulla lisää? Varaa aika vartin esittelyyn.

twoday AI Agent on helppo ja tehokas työkalu yrityksille, jotka haluavat hyödyntää tekoälyn voimaa liiketoimintansa parantamiseksi. Sen avulla säästyy turhaa työtä, hermoja ja aikaa. 

 

AITOJA MENESTYSTARINOITA

 

twodayn täysin valmis tekoälysovellus antaa tarkkoja vastauksia asiakaspalvelu­ympäristössä

twoday AI Agentin käyttöä arvioitiin projektissa asiakaspalvelukeskuksen kanssa. Keskuksessa työskentelee satoja ihmisiä ja siellä käsitellään vuosittain yli kaksi miljoonaa puhelua sekä yli puoli miljoonaa chat-viestiä.  

twoday_twodayn-taysin-valmis-tekoalysovellus-antaa-tarkkoja-vastauksia-asiakaspalveluymparistossa_4x3

Ulkoistettuun asiakas­palveluun tehoa twodayn tekoälyn avulla

Suomalainen palveluyhtiö VSP hyödyntää twoday AI Agent -tekoälysovellusta tehostaakseen asiakaspalveluaan ja vastaamaan nykyajan asiakaspalvelutyön vaatimuksiin.

Tekoälyn avulla julkisissa hankinnoissa tarvittava tieto löytyy helposti

Hansel on luonut kanssamme laajan, yli 400-sivuisen, Julkisten hankintojen käsikirjan pohjalta helppokäyttöisen AI-avustajan, joka tarjoaa vastauksia käsikirjan sisältöä koskeviin kysymyksiin. Projekti osoittaa, miten tekoälyn avulla voidaan tehostaa toimintaa ja säästää julkisia varoja.

Kiertotalouteen vauhtia tekoälyn avulla – AI Agent auttaa tiedon jakamisessa

Sumi Oy on ottanut käyttöön AI Agentin tuomaan tehokkuutta pakkausten tuottajavastuun hallintaan. Yhteistyössä olemme kehittäneet yhtiön verkkosivuille Suomen ensimmäisen tuottajavastuutekoälyn, joka vastaa yritysten kysymyksiin ja helpottaa niiden pakkausten kuluttajavastuun hoitamista. Tekoälyn av...

twoday

Aika kova juttu

twoday AI Agent on helppo ja tehokas ratkaisu yrityksille, jotka haluavat hyödyntää tekoälyn voimaa liiketoimintansa parantamiseksi. Sen avulla säästyy turhaa työtä, hermoja ja aikaa. 

Ota yhteyttä mikäli haluat tietää lisää.