Skip to content

Mitä me teemme?

Data- ja analytiikkaratkaisumme auttavat asiakkaitamme tekemään parempia päätöksiä ja kehittämään liiketoimintaansa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluita, jotka kattavat datan hallinnan, integraatiot, analytiikan ja liiketoimintatiedon hallinnan. 

Huippuasiantuntijoidemme ja kehittyneen teknologian avulla asiakkaidemme datasta saadaan irti arvokasta tietoa esimerkiksi asiakkaiden käyttäytymisestä, markkinatrendeistä ja yrityksen operatiivisesta suorituskyvystä. Autamme yrityksiä optimoimaan tarjontaansa vastaamaan asiakkaiden tarpeita, jotta asiakastyytyväisyys ja yrityksen kannattavuus saadaan nousemaan huippulukemiin.

tekoaly-tiedolla-johtaminen-1

Miten voimme auttaa?

Tyypillisiä ratkaisemiamme haasteita ovat:  

 • Liiketoiminnan seuraaminen tarkkojen ja ajantasaisten tietojen avulla 
 • Liiketoiminnan ennustaminen ja suunnittelu konkreettisten havaintojen perusteella 
 • Eri lähteistä peräisin olevien tietojen tallentaminen ja yhdistäminen - myös reaaliaikaisesti. 
 • Päätöksenteon tehostaminen tekoälyn, koneoppimisen ja/tai optimoinnin avulla 

Autamme asiakkaitamme ottamaan datansa hyötykäyttöön ja toteutamme ratkaisuja data-alustoista johdon dashboardeihin ja edistyneisiin dataan perustuviin optimointialgoritmeihin.  

optimization-current-state-assessment-description-square

Palvelumme

Datan visualisointi ja raportointi

Teemme datastasi selkeää ja visuaalisesti houkuttelevaa ja autamme yritystäsi saamaan arvokasta tietoa toiminnastaan. Autamme tunnistamaan keskeiset suorituskykyindikaattorit, seuraamaan niitä ja löytämään mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvattamiseen.  

Tarvitsitpa sitten interaktiivisia dashboardeja, mukautettuja raportteja tai tietojen visualisointityökaluja, olemme täällä sinua varten.

Nærbilde av to hender som holder en mobil
anaplan-landing-page-data

 

Data-alustat ja tietovarastointi

Data-alustamme auttavat yrityksiä hallitsemaan ja analysoimaan tietojaan tehokkaammin. Olemme erikoistuneet kehittämään skaalautuvia ja tietoturvallisia data-alustoja, joiden avulla yritykset voivat tallentaa, käsitellä ja analysoida suuriakin tietomääriä. 

Modernin tietovarastoinnin avulla saat valjastettua eri lähteistä löytyvän datan hyötykäyttöön. Liiketoiminnan ja talouden ennustamisen ja pyörittämisen helpottamiseksi suunnittelemme ja toteutamme tehokkaita tietovarastoja, autamme datan hallinnassa ja jalostamisessa ja hoidamme tuen sekä ylläpidon ja jatkuvan kehittämisen.  

Palveluihimme kuuluvat: 

 • Data-arkkitehtuurin ja datastrategian suunnittelu 
 • Tiedon hallinnointimallit ja data governance -konsultointi 
 • Tietovarastoinnin automatisointi markkinoiden tehokkaimmilla ratkaisuilla (Data Vault 2.0 ja TimeXtender) 
 • Azure-tietoalusta ja pilvisiirtymät (Olemme Microsoftin Co-sell partner, eli korkeimmalla kumppanuustasolla.) 
 • Power Platform – suunnittelu ja konsultointi (Power BI, Power Apps, Power Automate) 
 • Ketterät low-code- ja no-code-sovellukset vaativiinkin tarpeisiin 
 • Manuaalisten liiketoimintaprosessien automatisointi ja vanhentuneiden ratkaisujen modernisointi 
 • IoT ja IIoT -projektit, joissa kerättyä dataa voidaan jalostaa ja hyödyntää erilaisiin tarpeisiin, kuten etäseurantaan ja ennakoivaan huoltoon 

Omalta tehtaalta: Data Vault 2.0 -automatisointityökalu 

Data Vault -pohjainen tiedon mallinnus ja metadataan perustuva tietovaraston kehitys mahdollistavat manuaalisen työn automatisoinnin ja tekevät datalatausten ja bisneslogiikan luomisesta yksinkertaista sekä tiedon mallinnuksesta nopeaa ja tehokasta: 

 • Standardien mukaan mallinnettua dataa voidaan jalostaa eri tarkoituksiin. 
 • Pilviarkkitehtuurin johdosta kustannukset pysyvät kurissa. 
 • Sisäänrakennettu suorituskyvyn seuranta, monitorointityökalut ja tuki reaaliaikaiselle datan siirrolle lisäävät läpinäkyvyyttä ja avaavat uusia mahdollisuuksia datan hyödyntämiselle. 

TimeXtender - tietovarastoinnin automatisointiin 

 • TimeXtender on helppokäyttöinen työkalu tietovarastojen rakentamiseen, ylläpitoon ja pienkehitykseen. TimeXtender nopeuttaa tietovarastointiprojekteja ja tuo lisää läpinäkyvyyttä siihen, mistä tieto on peräisin ja missä sitä käytetään. Näin tietoa voidaan myös hyödyntää paremmin. 
 • TimeXtenderin avulla saat luotettavaa tietoa, jonka avulla teet parempia päätöksiä, entistä nopeammin. 

Liiketoiminnan suunnittelu- ja budjetointiratkaisut

Tarjoamme budjetointi- ja suunnitteluratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat optimoida talouden suunnittelu- ja ennusteprosessinsa huippuvireeseen. Ratkaisumme on suunniteltu tarjoamaan reaaliaikaista tietoa tärkeimmistä taloudellisista mittareista, jotta asiakkaamme voivat tehdä dataan perustuvia päätöksiä. 

Meiltä saat ratkaisut yrityksesi taloudellisen suorituskyvyn parantamiseen ja menestyksekkään liiketoiminnan kehittämiseen. 

Tarjoamme yrityksille Anaplan-ratkaisut Suomen johtavana kumppanina. Anaplan on yksi tämän hetken tehokkaimmista ja joustavimmista työkaluista myynnin, talouden ja operatiivisen toiminnan suunnitteluun ja mallintamiseen. 

To menn og en dame står og prater sammen

 

visma-consulting-palvelut-3

 

IoT-ratkaisut

Autamme asiakkaitamme räätälöidyissä IoT-ratkaisuissa aina laitteistosuunnittelusta ja -kehityksestä pilvipohjaiseen tietojen tallennukseen ja analytiikkaan. 

IoT-ratkaisujemme avulla optimoit yrityksesi liiketoimintaa, vähennät kustannuksia ja luot uusia tulovirtoja. 

Talouden ja kannattavuuden johtamisen ratkaisut

Tarjoamme yrityksille tehokkaita business intelligence -työkaluja, jotka mahdollistavat tietoon perustuvan päätöksenteon ja toiminnan kehittämisen. Autamme yrityksiä keräämään, analysoimaan ja tulkitsemaan dataa ja esittämään sen helposti ymmärrettävällä tavalla. 

To menn sitter i et møterom

 

twoday

Ota yhteyttä

Mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme ja siitä, miten voisimme auttaa, täytä oheinen lomake niin olemme sinuun yhteydessä pian.