Skip to content
twoday

Lataa webinaarin tallenne

Dokumenttien allekirjoittamisen osalta erilaiset ohjeistukset ja vaatimukset saattavat aiheuttaa päänvaivaa. 

Kuntaliiton vuonna 2022 tekemän ohjeistuksen “Allekirjoitukset kunnassa” mukaan mm. tilinpäätökset, tarjouspyynnöt, viranhaltijapäätökset, sopimukset, lainvoimaisuustodistukset, sidonnaisuusilmoitukset sekä erilaiset pöytäkirjat on allekirjoitettava tai vähintäänkin suositeltavaa allekirjoittaa. Lisäksi eIDAS-asetus antaa sähköiselle allekirjoittamiselle eri tasoiset vaatimukset.

Miten lukuisten allekirjoitusta vaativien dokumenttien allekirjoitus sitten on helpointa ja tehokkainta hoitaa? Mitä eIDAS-asetuksen eri tasoiset vaatimukset sähköisen allekirjoittamisen osalta käytännössä tarkoittavat? Entä miten näihin voitaisiin helpoiten vastata?

Webinaarin sisältö:

  • Kuntaliiton ohjeistus allekirjoittamiseen
  • Mitä eIDAS-asetuksen eri tasoiset vaatimukset sähköisen allekirjoittamisen osalta käytännössä tarkoittavat ja kuinka niihin voidaan vastata?
  • Kuinka julkishallinnon toimijat voivat X-Sign -palvelun avulla vastata Kuntaliiton ohjeistukseen ja eIDAS-vaatimuksiin?
    • Kuinka julkista sektoria varten räätälöidyt työnkulut toimivat ja helpottavat sähköistä allekirjoittamista?

Mikä X-Sign?

X-Sign on räätälöitävä ja eIDAS-hyväksytty palvelu julkisen sektorin sähköisiin allekirjoitusprosesseihin ja työnkulkuihin.

X-Signista löytyy valmiit työnkulut mm. virkamääräyksiin, kokouspöytäkirjoihin, viranhaltijapäätöksiin ja työsopimuksiin. Lisäksi palvelu voidaan räätälöidä organisaatiokohtaisesti tarpeen mukaan. X-Signin avulla henkilöstön aikaa vapautuu tärkeämpiin tehtäviin ja samalla myös väline- ja materiaalikustannukset pienenevät. 

Onnistumisia asiakkaidemme kanssa

Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme luoneet uusia ideoita ja konsepteja, rakentaneet uutta liiketoimintaa, kehittäneet fiksumpia toimintatapoja sekä kokeneet iloa ja onnistumisia.

POP Pankki -ryhmä: Parempaa palvelua ja merkittäviä säästöjä asiakkaan tuntemisen automatisoinnilla

POP Pankki -ryhmä automatisoi asiakkaan tuntemiseen liittyvät prosessit Signomin KYC-palvelun avulla. Tämä näkyy parempana asiakaskokemuksena ja säästää aikaa sekä asiakkailta että työntekijöiltä.

Selkeämpää sisällöntuotantoa ja sujuvampaa sisäistä viestintää

THL:n vanhaan intranettiin oli vuosien varrella kertynyt yli 400 000 sivua. Autoimme uuden intranetin toteutuksessa, jonka avulla THL tehostaa sisällöntuotantoa ja sisäistä viestintäänsä.

Ulkoistettuun asiakas­palveluun tehoa twodayn tekoälyn avulla

Suomalainen palveluyhtiö VSP hyödyntää twoday AI Agent -tekoälysovellusta tehostaakseen asiakaspalveluaan ja vastaamaan nykyajan asiakaspalvelutyön vaatimuksiin.

Tekoälyn avulla julkisissa hankinnoissa tarvittava tieto löytyy helposti

Hansel on luonut kanssamme laajan, yli 400-sivuisen, Julkisten hankintojen käsikirjan pohjalta helppokäyttöisen AI-avustajan, joka tarjoaa vastauksia käsikirjan sisältöä koskeviin kysymyksiin. Projekti osoittaa, miten tekoälyn avulla voidaan tehostaa toimintaa ja säästää julkisia varoja.

Skanska Kodit modernisoi liiketoiminnan ohjauksen Microsoft-pilven avulla

Skanska Kodit uudisti kanssamme rakennuttamisen ja asumisen liiketoimintaansa ohjaavan järjestelmän Microsoft-pilveen perustuvalla, Dynamics 365 - ja Power Platform -pohjaisella ratkaisulla.

Fintraffic Mobiili lisää liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta

Fintrafficin erityistehtävänä on turvata yhteiskunnan, viranomaisten ja elinkeinoelämän tarvitsemat välttämättömät liikenteenohjauspalvelut ja varmistaa toimintavarmuus normaaliolojen häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa. Työn keskiössä Fintrafficilla ovat älykkäät liikenteenohjauspalvelut, digipalv...

Elenia säästää työaikaa ja luontoa sähköisellä allekirjoituksella

Signom-allekirjoituspalvelu on ollut käytössä Elenialla jo yli kymmenen vuotta. Tänä aikana sähköisen allekirjoituksen sekä automaattisten työnkulkujen käyttö on kasvanut määrällisesti ja laajentunut kaikenlaisiin sopimuksiin ja valtakirjoihin. Palvelu kattaa nykyään myös Elenian palveluliiketoiminn...

VR parantaa junaliikenteen suunnittelua optimoinnin avulla

twoday on kehittänyt VR:n lähiliikenteen kalustokiertojen suunnitteluun soveltuvan optimointiratkaisun. Optimoinnin hyödyntäminen mahdollistaa laadukkaan ja monimutkaisen kokonaisuuden huomioivan suunnittelun.

Sanoma Media Finland: Anaplan toi tehokkuutta ja joustavuutta talouden suunnitteluun

Sanoma Media Finland Oy:llä oli aika päivittää taloudensuunnittelujärjestelmä. Tavoitteena oli työtapojen harmonisointi, läpinäkyvyyden lisääminen ja prosessien tehostaminen. Anaplan vakuutti teknisellä muokattavuudellaan ja nopeudellaan, mikä on erityisen arvokasta nopeasti muuttuvassa mediatoimial...

Caverion uudisti liiketoimintasovellustensa kehittämistä ja analytiikkaa Microsoft-pilven avulla

Caverion kehitti uuden data-alustan ja uudisti liiketoimintasovellustensa kehittämistä laaja-alaisesti Microsoft-pilven kyvykkyyksiä hyödyntäen. Uutta datan ja liiketoimintasovellusten yhtenäistä arkkitehtuuria hyödyntävät sovellukset ovat jo tuottaneet selkeää liiketoimintahyötyä muun muassa lisääm...