Skip to content

Mitä teemme?

Autamme organisaatioita luomaan digistrategioita, jotka auttavat menestymään digitaalisessa muutoksessa. Palvelumme kattavat muutossuunnittelun, teknologian arvioinnin, muutoksenhallinnan ja modernin työn ratkaisut 

Portrettbilde av en blond dame med sort genser som smiler til kamera3

Miten voimme auttaa?

Organisaatiot kamppailevat jatkuvasti muuttuvien asiakastarpeiden, markkinoiden ja teknologian kehityksen tuomien muutosten kanssa. Muutosten vauhdissa pysyminen ja työtapojen uudistaminen edellyttää organisaation nykytilanteen ja digitaalisten ympäristöjen käyttötapojen perusteellista analysointia.  

Tarjoamme asiakkaillemme tukea ja opastusta kilpailukyvyn säilyttämiseksi nykypäivän digitaalisessa ympäristössä. Olemme toteuttaneet suomalaisille yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille satoja hankkeita palvelumuotoilun, prosessimuotoilun ja digistrategioiden saralla. 

Bilde av mann og dame som står på toppen av en rulletrapp med en kunstinnstallasjon på siden

Palvelumme

Teknologiastrategia

Autamme asiakkaitamme luomaan ja toteuttamaan tehokkaita teknologiastrategioita, jotka ovat linjassa heidän liiketoimintatavoitteidensa kanssa.   

Olipa kyse digitaalisen muutoksen mahdollisuuksien tunnistamisesta tai prosessien virtaviivaistamisesta uusimpien työkalujen avulla, autamme asiakkaitamme pysymään kehityksen kärjessä. 

Nærbilde av en mann som henger opp postit-lapper
Nærbilde av en mann i beige jakke som sitter og smiler

 

Digitaalisen muutoksen johtaminen

Autamme asiakkaitamme pyörittämään liiketoimintaansa tehokkaasti digitaalisen johtamisen avulla.  

Tarjoamme näkemyksiä useisiin digitaalisen johtajuuden aiheisiin, kuten digitaaliseen muutokseen, innovaatioihin ja kyberturvallisuuteen. Autamme asiakkaitamme johtamaan organisaationsa digitaalisen muutoksen läpi ja pysymään kehityksen kärjessä nopeasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä. 

Palvelumuotoilu

Autamme asiakkaitamme luomaan ylivertaisia asiakaskokemuksia palvelumuotoilun avulla. Autamme suunnittelemaan palveluita, jotka täyttävät asiakkaittesi tarpeet käyttäjäystävällisesti ja tehokkaasti. 

Lähestymistapamme palvelumuotoiluun on yhteistyöhön perustuva ja iteratiivinen, ja asiakkaamme ovat mukana prosessissa alusta loppuun. Käytämme laajaa valikoimaa muotoiluajattelun työkaluja ja menetelmiä luodaksemme käyttäjäkeskeisiä palveluita, jotka tuottavat arvoa sekä käyttäjälle että organisaatiolle. 

Olipa kyse uuden palvelun suunnittelusta tai olemassa olevan parantamisesta, palvelumuotoiluprosessimme auttaa sinua tarjoamaan erinomaisia asiakaskokemuksia, jotka vauhdittavat liiketoimintaasi. 

Bilde av tre mennesker bakfra som sitter i en sittegruppe

 

To mannlige kollegaer ser på en PC sammen

 

Moderni työ

Autamme asiakkaitamme luomaan moderneja ja tuottavia työympäristöjä, jotka vauhdittavat liiketoimintaa.   

Olipa kyse pilvipohjaisten yhteistyötyökalujen käyttöönotosta, henkilöstön digitaitojen kehittämisestä tai fyysisten työtilojen uudelleensuunnittelusta, tarjoamme kokonaisvaltaista tukea auttaaksemme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa. 

Digitaaliset alustat yhteistyöhön 

Microsoft 365 tarjoaa täydellisen kattauksen ohjelmistoja moderniin digitaaliseen yhteistyöhön, viestintään ja tiedon hallintaan sekä jakamiseen. Sujuvoita arkea, paranna tiimityön tuottavuutta ja tehosta toimintaa joustavilla Teams-, Office- ja Sharepoint-ratkaisuilla.

Microsoft on myöntänyt meille Modern Work Solutions Partner -tunnustuksen osoituksena lukuisista onnistuneista käyttöönottoprojekteista ja suuresta määrästä sertifioituja Microsoft-ammattilaisia.

Microsoft modern work badge

 

Mitä jokaisen olisi hyvä tietää Microsoft 365 Copilotista

Tässä artikkelissa twodayn Business Unit Manager Magnus Karlsson kertoo, miten Microsoft 365 Copilot toimii ja mitä on otettava huomioon ennen sen käyttöönottoa organisaatiossasi.

twoday voitti kilpailutuksen HUSin laskutus­järjestelmän jatkuvista palveluista ja kehittämisestä

HUS-yhtymä valitsi kilpailutuksen perusteella twodayn vastaamaan laskutusjärjestelmänsä jatkuvista palveluista ja kehittämisestä. Laskutusjärjestelmä on HUSille merkittävä ja työllistää twodaylta 15 hengen kehitystiimin.

twoday

Ota yhteyttä

Mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme ja siitä, miten voisimme auttaa, täytä oheinen lomake niin olemme sinuun yhteydessä pian.