Skip to content

twoday sai TimeXtenderin vuoden kumppani tunnustuksen

Jun 20, 2023 9:36:57 AM Mikko Kontsas

Saimme TimeXtenderin vuoden pohjoismainen kumppani -palkinnon tunnustuksena saavutuksistamme ja panoksestamme tietovarastointiprojektien parissa. Tämä on jo toinen kerta, kun saamme vastaavan tunnustuksen.

TimeXtender on tärkeä osa data- ja analytiikkatarjontaamme, koska se mahdollistaa tietovaraston kehittämisen ja lisäarvon tuottamisen asiakkaillemme nopeasti. Asiakkaamme arvostavat myös mahdollisuutta itsenäiseen palvelukehitykseen. Konsultointiyrityksenä olemme aina iloisia saadessamme kehittää ratkaisuja asiakkaillemme, mutta mahdollisuudet itsenäiseen kehitykseen tuovat asiakkaillemme lisää joustavuutta.

”Olemme ylpeitä TimeXtenderiltä saamastamme tunnustuksesta ja jatkamme menestyksekästä yhteistyötä auttaaksemme asiakkaitamme saamaan enemmän arvoa liiketoimintatiedoistaan”, Mikko Kontsas, twodayn Suomen data- ja analytiikkaliiketoiminnan asiakkuusjohtaja kommentoi palkintoa.

TimeXtender perusteli valintaamme näin:

”Vuoden pohjoismainen kumppani -palkinto myönnetään kumppanille, joka hyödyntää asiakkailleen tarjoamissaan ratkaisuissa vaikuttavaa tietämystään ja asiantuntemustaan ​​datan hallinnasta ja analytiikasta. Kumppani on osoittanut poikkeuksellista kykyä tuottaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, käsitellä monimutkaisia liiketoiminnan haasteita ja tuottaa arvoa taitavan ongelmanratkaisun avulla. Parhaiden TimeXtender-projektien voittaminen todistaa tinkimättömästä sitoutumisesta tarjota asiakkaille korkealaatuista palvelua.”

Onko yrityksessäsi tarvetta ketterälle tietovarastointiprojektille? Voit kokeilla TimeXtenderin tietovarastointityökalua ilmaiseksi.

TimeXtender automatisoi tietovarastokehityksen, selkeyttää datan käsittelyä sekä mallinnusta ja tuo datan liiketoiminnan käyttöön jopa 10 kertaa tavallista nopeammin.

Lue lisää ja kokeile

Aiheeseen liittyvät artikkelit