Skip to content

Uusi tekoälypalvelumme mullistaa tiedon käsittelyn organisaatioissa

May 10, 2023 12:00:00 AM twoday

Olemme julkaisseet aivan uudenlaisen tekoälypalvelun twoday AI Agentin, joka hyödyntää OpenAI:n GPT-kielimallia, mutta tarjoaa tavan käyttää tekoälyä tietoturvallisesti ja luotettavasti. Sovellus vastaa yrityksien tarpeeseen hallita ja kerätä eri järjestelmiin sirpaloitunutta tietoa sekä automatisoida ja tehostaa toimintojaan. Ennennäkemätön palvelu mullistaa työn tekemisen tapoja yrityksissä yhtä radikaalisti kuin tietokoneiden yleistyminen 80-luvulla.

Käyttövalmis superäly yritysten käyttöön

twoday AI Agentissa hyödynnetään OpenAI:n GPT-kielimallia aivan uudella tavalla.

Olennainen ero twoday AI Agentin ja esimerkiksi ChatGPT:n välillä on se, että AI Agentille voidaan tietoturvallisesti opettaa minkä tahansa käyttötarpeen sisältämä tieto yrityksen omista tietokannoista tai mistä tahansa muusta lähteestä. Tieto on siis aina oikeaa ja luotettavaa. Palvelua voidaan käyttää täysin GDPR:n ja muiden tietosuojamääräysten mukaisesti.

Tekoälysovellusta voidaan käyttää esimerkiksi asiakaspalvelun ja taloushallinnon prosessien automatisointiin, asiantuntijatyön apuna sisäisessä tiedonkeruussa tai yrityksen sisäisenä tietopankkina. Sen voi myös valjastaa myös muihin tehtäviin kuin tiedonhallintaan, kuten muokkaamaan dataa tai kääntämään tekstiä eri kielille.

Tekoälysovellus toimii jo valmiissa käyttöympäristössä, joten se on otettavissa käyttöön välittömästi. Tämän lisäksi se on helppo integroida olemassa oleviin järjestelmiin ja kanaviin nopeasti ja skaalautuvasti.

twoday_aiagent_1000x800

Ensimmäinen avaus kentässä Suomen markkinoilla

twoday AI Agentin lanseeraus on iso avaus Suomen tekoälymarkkinassa, sillä vastaavia sovelluksia ei vielä löydy.

”Samantapaisia sovelluksia on epäilemättä tekeillä, mutta yhtä kokonaisvaltaista palvelua organisaatioiden tarpeisiin ei ole markkinoilla. twoday AI Agent on täysin käyttövalmis palvelu, jonka avulla tarjoamme yrityksille kustannustehokkaan pikastartin tekoälypalveluiden hyödyntämiseen liiketoiminnassa", kertoo AI Agentin kehittäneen twoday AI Worksin Business Unit Director Tomi Korpaeus.

AI Agent on vastaus yritysten suurimpaan ongelmaan eli tiedon pirstaloitumiseen ja oikean tiedon nopeaan löytämiseen. Nyt kaiken voi tuoda helposti yhteen ja antaa oikeat tiedot loppukäyttäjälle yksinkertaisen käyttöliittymän kautta. Tämä tulee vaikuttamaan ihan huikeasti siihen, miten yritykset voivat hyödyntää heidän sisäistä tietomassaansa niin asiakaspalvelussa, taloushallinnossa, asiantuntijatyössä kuin sisäisessä viestinnässäkin”, Korpaeus kuvailee.

Tekoäly mullistaa työelämää

Uusien tekoälypalveluiden avulla voidaan sujuvoittaa arkea, vähentää merkittävästi turhaa manuaalista työtä automaation avulla ja auttaa työntekijöitä omaksumaan helpommin uusia asioita.

“Viime aikoina on paljon puhuttu siitä, kuinka tekoäly tulee mullistamaan työn tekemisen lähitulevaisuudessa. Vaikka tekoälyteknologiat voivatkin muuttaa työmarkkinoita ja vaikuttaa joillakin aloilla, niillä on myös potentiaalia luoda uusia työmahdollisuuksia ja parantaa tuottavuutta monilla eri aloilla. Tekoälyn avulla yrityksissä voidaan saada huikeita säästöjä automatisoimalla manuaalisia töitä. Tämä vaikuttaa myös työntekijöiden hyvinvointiin, kun aikaa jää mielekkäämmille ja haastavammille töille”, kertoo Suomen yhtiömme toimitusjohtaja Petri Lillberg.

”twodayn palvelu ja konsepti vauhdittavat myös uusien työpaikkojen ja työnkuvien kehittämistä. Tavoitteenamme on palkata yhtiöön uusia työntekijöitä ja kouluttaa nykyisiä työntekijöitä. Nyt lanseerattu AI Agent sekä jatkossa kehitettävät palvelut luovat myös asiakasyrityksille ja julkisille organisaatioille mahdollisuuksia uusien kiinnostavien työpaikkojen osalta”, toteaa Lillberg.


 

Voisiko superäly sopia vauhdittamaan sinun yrityksesi toimintaa? Tutustu AI Agenttiin sivuillamme tai ole yhteydessä suoraan Joukoon, jonka tiedot löydä alta.  

Tutustu AI Agenttiin

Sami Pesonen

sami.pesonen@twoday.com 
040 571 1193

Aiheeseen liittyvät artikkelit