Skip to content

Kuntatyönantajat digitalisoi jäsenpalvelunsa Power Apps Portals -alustalla

Kuntatyönantajat

Kuntatyönantajat on lanseerannut uuden jäsenilleen suunnatun Linja-verkkopalvelun, joka tukee kuntatyönantajia työ- ja virkaehtosopimusten soveltamisessa sekä työelämän laadun, tuloksellisuuden ja yhteistoiminnan kehittämisessä. Kuntatyönantajien uusi verkkopalvelu tarjoaa kunta-alan työnantajille monipuoliset ominaisuudet mm. tilausten hallintaan, verkostoitumiseen ja työsopimuskirjojen ostamiseen.

twoday-case-kuntatyonantajat-digitalisoi-jasenpalveluaan-header
twoday

Palvelun avulla jäsenet pääsevät hallinnoimaan omia ja edustamansa organisaation tietoja, ilmoittautumaan tilaisuuksiin, liittymään verkostoihin, keskustelemaan verkostoissa ja lukemaan ajankohtaisia tiedotteita. Palvelussa voidaan myös hallinnoida Kuntatyönantaja-lehden tilauksia ja tilata uusia sopimuskirjoja ja muita Kuntatyönantajien julkaisuja verkkokaupan ostoskoritoiminnolla.

Uusi jäsenpalvelu on toteutettu Microsoft Power Platform -tuoteperheeseen kuuluvalla Power Apps Portals -verkkopalvelualustalla. Power Apps Portals -pohjainen Linja-palvelu hyödyntää yhtenäisenä tietokerroksena Common Data Service -tietomalliin pohjautuvaa Dynamics 365 -ratkaisua, joka toimii Kuntatyönantajien työntekijöiden jäsentiedon hallinnan ja asiakaspalvelun sovelluksena. Me toimimme Kuntatyönantajien kumppanina Power Platform ja Dynamics 365 -ratkaisujen toteuttamisessa ja käyttöönotossa.

kuntatyonantajat_jasenpalvelu

”Linjan käyttöönotto on tärkeä merkkipaalu kuntatyönantajille tarjottavien palveluiden kehittämisessä ja digitalisoinnissa. twoday ketteränä kumppanina ja Microsoft-pilvi monipuolisena kehitysalustana on mahdollistanut kustannustehokkaan tavan ottaa uusia palveluita nopeasti käyttöön”, kertoo Kuntatyönantajien hallintojohtaja Jussi Pekka Moisio.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä.

Patri Säkkinen

petri.sakkinen@twoday.fi
040 8643 065

Onnistumisia muiden asiakkaidemme kanssa

Tekoälyn avulla julkisissa hankinnoissa tarvittava tieto löytyy helposti

Hansel on luonut kanssamme laajan, yli 400-sivuisen, Julkisten hankintojen käsikirjan pohjalta helppokäyttöisen AI-avustajan, joka tarjoaa vastauksia käsikirjan sisältöä koskeviin kysymyksiin. Projekti osoittaa, miten tekoälyn avulla voidaan tehostaa toimintaa ja säästää julkisia varoja.

Skanska Kodit modernisoi liiketoiminnan ohjauksen Microsoft-pilven avulla

Skanska Kodit uudisti kanssamme rakennuttamisen ja asumisen liiketoimintaansa ohjaavan järjestelmän Microsoft-pilveen perustuvalla, Dynamics 365 - ja Power Platform -pohjaisella ratkaisulla.

Fintraffic Mobiili lisää liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta

Fintrafficin erityistehtävänä on turvata yhteiskunnan, viranomaisten ja elinkeinoelämän tarvitsemat välttämättömät liikenteenohjauspalvelut ja varmistaa toimintavarmuus normaaliolojen häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa. Työn keskiössä Fintrafficilla ovat älykkäät liikenteenohjauspalvelut, digipalv...