Skip to content

Helsingin yliopiston asian- ja dokumentinhallinta uudistui

Helsingin yliopisto

twoday toimitti Helsingin yliopistolle uuden asian- ja dokumentinhallintakokonaisuuden. Toteutus on rakennettu twodayn sähköisen asioinnin ja asiakirjahallinnon ominaisuuksia sisältävällä, avoimen lähdekoodin eBusiness Suite -tuoteperheellä. Järjestelmälle on myönnetty Arkistolaitoksen Sähke2-sertifikaatit kaikilla kolmella eri sertifiointialueella.

case-asiakastarina-Helsingin-yliopisto-otsikkokuva-header

Riihi-järjestelmä tulee toimimaan Helsingin yliopiston tuhansien käyttäjien päivittäisen työn yhtenä tärkeimmistä järjestelmistä. Järjestelmä tarjoaa joukon ominaisuuksia mm. asioiden ja asiakirjojen tallentamiseen, metatiedottamiseen, työnkulkuihin ja arkistoimiseen, sekä sisältää monipuolisia sisältöön pureutuvia, dynaamisia hakutoiminnallisuuksia. Lisäksi Riihi integroituu mm. Helsingin yliopiston käyttäjienhallintaan, kertakirjautumiseen sekä organisaatio- ja ryhmärekistereihin.

Onnistumisia muiden asiakkaidemme kanssa

Tamro laittoi analytiikan ja tietopalveluiden perustan kuntoon modernilla data-alustalla

Tamro, Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija, modernisoi toimintaansa rakentamalla innovatiivisen data-alustan. Sen avulla saadaan ajantasaista tietoa asiakkaille sekä sisäiseen raportointiin. Lisäksi se mahdollistaa kokonaan uudenlaisten datapalveluiden kehittämisen.

Go On uudistaa työnvälitystä tekoälyn avulla

Henkilöstöpalveluita tarjoava yritysketju Go On päätti ottaa käyttöön tekoälysovellus twoday AI Agentin eri toiminnoissaan. Sovelluksen käyttöönoton taustalla oli tarve sujuvoittaa erilaisia prosesseja, kuten eri sidosryhmien välistä viestintää, sisäistä tiedonhakua ja markkinointia.

Säästöpankkiryhmä käynnistää merkittävän liiketoimintauudistuksen Microsoft-pilven avulla

Mittava liiketoimintakehityshanke sisältää konkreettisia askeleita kohti Säästöpankkiryhmän digitaalisen vision toteuttamista. Uudistus mahdollistaa henkilökohtaisen ja digitaalisen palvelun saumattoman yhdistämisen, mikä tulee näkymään yhä sujuvampana ja helpompana asiointina niin asiakkaiden kuin ...