Skip to content

Danfoss Editron Oy:n kasvua tukemassa

Danfoss Editron Oy

Danfoss Editron kehittää ja valmistaa sähkömoottoreihin perustuvia korkean tehokkuuden voimalinjajärjestelmiä. Tuotteet ovat hyvin ohjelmistointensiivisiä.

Globaalina kasvuyhtiönä Danfoss Editron on vahvassa investointivaiheessa. Yhtiö on nostanut raskaan kaluston voimalinjojen sähköistämisen uudelle tasolle monipuolisilla hybridi- ja täyssähköratkaisuillaan. Tyypillisesti tuotteita käytetään joukkoliikenteessä, työkoneissa ja laivoissa.

case-asiakastarina-danfoss-editron-otsikkokuva-header
twoday

Globaalina kasvuyhtiönä Danfoss Editron on vahvassa investointivaiheessa. Yhtiö on nostanut raskaan kaluston voimalinjojen sähköistämisen uudelle tasolle monipuolisilla hybridi- ja täyssähköratkaisuillaan. Tyypillisesti tuotteita käytetään joukkoliikenteessä, työkoneissa ja laivoissa.

Oikea ohjelmistokehityskumppani tuo vahvuutta ja lisäarvoa

Ohjelmistot ja ohjelmistokehitys ovat hyvin tärkeitä Danfoss Editronille. Merkittävä osa tuotekehityspanostuksista kohdistuvat ohjelmisto- ja automaatiojärjestelmien kehitykseen. 

Vaadimme luotettavan ja sitoutuneen ohjelmistokehityskumppanin, jolta löytyy vahvaa näkemystä ohjelmistojen tuotteistukseen, HW-platformeihin ja käytettävyyteen vaativissa teollisuussovelluksissa. twodayn tuotekehityspalvelut saavat meiltä vahvan suosituksen yli seitsemän vuoden kokemuksella. – Kimmo Rauma, Vice President, Danfoss Power Solutions.

 

Yrityksen toiminta säilyy ketteränä kun osa tuotekehityksestä tai asiakasprojekteista on ulkoistettu luotettavalle kumppanille. Kumppani tuo tekemiseen laaja-alaista osaamista, taustaa ja hyviä käytäntöjä useista kymmenistä aiemmista projekteista. 

Kannattaa hyödyntää kokenutta tuotekehityskumppania, kun skaalaat omaa liiketoimintaasi kohti kansainvälistä menestystä kuten Danfoss Editron! Ota yhteyttä jo tänään.

 

Onnistumisia muiden asiakkaidemme kanssa

Sanoma Media Finland: Anaplan toi tehokkuutta ja joustavuutta talouden suunnitteluun

Sanoma Media Finland Oy:llä oli aika päivittää taloudensuunnittelujärjestelmä. Tavoitteena oli työtapojen harmonisointi, läpinäkyvyyden lisääminen ja prosessien tehostaminen. Anaplan vakuutti teknisellä muokattavuudellaan ja nopeudellaan, mikä on erityisen arvokasta nopeasti muuttuvassa mediatoimial...

Caverion uudisti liiketoimintasovellustensa kehittämistä ja analytiikkaa Microsoft-pilven avulla

Caverion kehitti uuden data-alustan ja uudisti liiketoimintasovellustensa kehittämistä laaja-alaisesti Microsoft-pilven kyvykkyyksiä hyödyntäen. Uutta datan ja liiketoimintasovellusten yhtenäistä arkkitehtuuria hyödyntävät sovellukset ovat jo tuottaneet selkeää liiketoimintahyötyä muun muassa lisääm...

Kiertotalouteen vauhtia tekoälyn avulla – AI Agent auttaa tiedon jakamisessa

Sumi Oy on ottanut käyttöön AI Agentin tuomaan tehokkuutta pakkausten tuottajavastuun hallintaan. Yhteistyössä olemme kehittäneet yhtiön verkkosivuille Suomen ensimmäisen tuottajavastuutekoälyn, joka vastaa yritysten kysymyksiin ja helpottaa niiden pakkausten kuluttajavastuun hoitamista. Tekoälyn av...