Skip to content

twoday Gurobin ensimmäinen Premier-kumppani Pohjoismaissa

Jul 2, 2020 12:00:00 AM twoday

twoday* on Gurobin ensimmäinen Premier-tason kumppani Pohjoismaissa. Gurobi on maailman johtava optimointityökalujen kehittäjä.

*CVC Capital Partners osti syyskuussa 2022 Visman Custom Solutions -divisioonan, johon myös Visma Consulting ja Weoptit kuuluivat. Näin syntyi uusi, pohjoismainen digitaaliseen muutokseen keskittyvä teknologiayritys, joka toimii nyt nimellä twoday. Lokakuusta 2022 lähtien Weoptit toimii twoday-nimellä.

Gurobi on maailman johtava optimointityökalujen kehittäjä, jonka tuotteita käytetään laajasti maailman suurimmissa yrityksissä tukemaan päätöksentekoa monimutkaisissa liiketoiminnan ongelmissa. Muun muassa Microsoft, Ferrari ja Walmart ovat Gurobin asiakkaita. Gurobin merkittävin tuote on maailman nopein ja tehokkain optimointimoottori, Gurobi Optimizer. 

twoday on nyt valittu Gurobin ensimmäiseksi Premier-tason kumppaniksi Pohjoismaissa. Aiemmin Premier-tason kumppaneita on ollut maailmanlaajuisesti vain kahdeksan, joista kaksi Euroopassa. Premier-tason kumppanuus on osoitus vahvasta optimoinnin osaamisesta. Kumppanuuden myötä twoday pystyy entistä paremmin auttamaan asiakkaitaan. Gurobin työkaluja hyödyntäen optimointiteknologia saadaan ripeämmin ja tuloksellisemmin käyttöön.

"Kumppanuus alleviivaa sitä osaamiskeskittymää, mikä twodaylla on. Käytämme Gurobia, koska meille tuloksen laatu on kaikki kaikessa. Jo muutaman prosenttiyksikön parannus tuloksen laadussa sekä optimoinnin nopeudessa saattaa tarkoittaa miljoonien eurojen säästöjä asiakkaillemme”, kertoo twodayn Joonas Ollila.

Optimointiteknologiasta on suurta hyötyä etenkin operatiivisen tason suunnitteluongelmissa, kuten vuorolistojen muodostamisessa, tuotannon aikataulutuksessa tai ajoneuvojen reittien määrittelyssä. Tämän kaltaisissa ongelmissa muuttujien sekä huomioitavien tekijöiden määrä on hyvin suuri, mikä tekee ongelmista erittäin haastavia. Tehokkaan optimointimoottorin avulla tietokoneen valmius tukea ihmistä monimutkaisissa suunnittelutehtävissä nousee täysin uudelle tasolle. 

Perinteiset ohjelmistot, jotka eivät hyödynnä optimointia, pystyvät tarkistamaan ja pisteyttämään ihmisen luomia suunnitelmia. Uuden sukupolven optimointiohjelmistot puolestaan mahdollistavat suosittelevan analytiikan hyödyntämisen. Ne kykenevät luomaan reunaehtojen puitteissa tavoitteiden kannalta optimoituja ehdotuksia.

Lue lisää: Liiketoiminnan kehittäminen optimoinnin avulla

 

Gurobi Consulting Premier Partner -ohjelma:

Gurobi Optimization tuottaa maailman nopeinta ja tehokkainta matemaattisen optimoinnin ratkaisinta - Gurobi Optimizeria - jota käyttää johtavat kansainväliset yhtiöt yli 40 toimialalla ratkaisemaan monimutkaisia liiketoiminnan ongelmia ja tekemään automatisoituja päätöksiä jotka optimoivat näiden tehokkuuden sekä kannattavuuden. Gurobi Consulting Partner -ohjelma on suunniteltu vahvistamaan suhteita kumppanien, heidän asiakkaidensa sekä Gurobin välillä. Gurobin Premier-kumppaneilla on vahvat näytöt Gurobin käyttämisestä lukuisissa asiakasprojekteissa. 

Aiheeseen liittyvät artikkelit