Skip to content
twoday

Kohti tehokkaampaa liiketoimintaa edistyneen analytiikan avulla

Suuri osa liiketoiminnastasi on mitattavissa ja siten sekä ennakoitavissa että parannettavissa optimointiratkaisun avulla. Mutta mistä kannattaisi lähteä liikkeelle?

  • Hyödynnätkö resurssejasi parhaalla mahdollisella tavalla?

  • Pystyykö organisaatiosi reagoimaan muutoksiin nopeasti ja täsmällisesti?

  • Mitkä muutokset saisivat aikaan suurimman vaikutuksen pienimmällä vaivalla?

Meillä on tähän paketoitu ratkaisu, nykytilan arviointi.  Se tuo sinulle mielenrauhaa varmistamalla, että optimointimallisi ovat ajan tasalla tai antamalla sinulle toteuttamiskelpoisia parannusehdotuksia. 

Data science -tiimimme koostuu matemaattisen optimoinnin ja koneoppimisen huippuasiantuntijoista, joilla on laaja kokemus tosielämän ongelmien mallintamisesta ja mallien paketoimisesta toimiviksi ratkaisuiksi. He osaavat paikantaa nykyisten optimointimalliesi potentiaalisimmat parannuskohteet. Ja mikäli sinulla ei ole vielä optimointiratkaisuja käytössäsi, he voivat ehdottaa sinulle, mistä kannattaa aloittaa.

Arvioimalla keskeisten päätöstentekoprosessiesi nykytilan voit varmistaa, että saat resursseistasi irti mahdollisimman suuren arvon.

optimization-current-state-assessment-description-square

3 syytä valita nykytilan arviointi

  • Saat objektiivisen näkemyksen keskeisten liiketoimintaprosessiesi nykytilasta
  • Saat asiantuntijan mielipiteen siitä, mitä tulee parantaa ja miksi
  • Varmistat, että pelimerkkisi ovat parhaassa mahdollisessa käytössä

Nykytilan arviointi on tarkoitettu

Yrityksille, joilla on jo käytössään yksi tai useampi optimointiratkaisu

Nykytilan arviointi tarjoaa tällaisille yrityksille keinon varmistaa, että käytössä olevilla ratkaisuilla saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. Jos näin ei ole, kerromme millä keinoin ratkaisua on mahdollista parantaa.

Yrityksille, joilla ei ole vielä käytössään optimointiratkaisuja

Nykytilan arviointi tarjoaa tällaisille yrityksille yleiskuvan siitä, mitä voi ja pitäisi optimoida ja missä tärkeysjärjestyksessä. Saat selkeän kuvan siitä, mistä voit aloittaa optimoinnin ja miten sinun kannattaa edetä kehityksessä.

  • "We have had the opportunity to work with twoday to simplify a logistics problem that is important to our business. These guys know their work, and we have met a level of professionalism and dedication to our business problem that is unprecedented. Highly competent with a low-key attitude makes these guys a true joy to work with."
    Merkittävän pohjoismaisen logistiikkatoimittajan teknologiajohtaja

Mitä nykytilan arviointi antaa?

 

Paremman käsityksen keskeisestä liiketoimintaprosessista ja sen nykytilasta

Haastattelemme asiantuntijoitasi ja annamme sinulle kattavan käsityksen nykytilanteestasi.

Analyysin ja toimintasuunnitelman

Havaintojemme ja liiketoimintalaskelmien perusteella laadimme sinulle priorisoidun listan toimenpiteitä, joiden avulla voit tehostaa toimintaasi.

Mielenrauhaa

Jotkin prosessit toimivat jo täydellä teholla. Näissä tapauksissa kiitämme yhteistyömahdollisuudesta emmekä lähetä laskua. Vastineeksi pyydämme saada julkaista lyhyen referenssitarinan siitä, miten hyvin prosessisi toimii.

Valitse nykytilan arviointi, kun

Haluat parantaa monimutkaista liiketoiminta-aluetta mutta et tiedä miten

Liiketoiminta takkuaa, resursseja hukataan ja prosessit voisivat toimia paremminkin? Ehkä tilanne ei vielä ole näin synkkä, mutta nykytilan arviointi auttaa joka tapauksessa ymmärtämään lähtötilanteen ja luomaan suunnitelman, jonka avulla ongelmat voidaan ratkaista.

Valmistaudut kohtaamaan tulevat haasteet

Liiketoiminnan kehittäminen on jatkuvaa ja pitkäkestoista työtä. Siksi on hyvä aika ajoin arvioida nykytilaa ja kehittää toimintoja tavoitteiden saavuttamiseksi. Suomalaiset yritykset kilpailevat entistä laajemmalla pelikentällä kansainvälisiä toimijoita vastaan, jolloin pienilläkin eroilla toiminnan tehokkuudessa on merkitystä.

Tehostat liiketoimintaa

Pienet erot tehokkuudessa kasautuvat ajan myötä. Kerää helpot voitot kotiin ja vie liiketoimintasi uudelle tasolle.

Näin nykytilan arviointi toimii

1.

SOVI TAPAAMISESTA KANSSAMME – MÄÄRITÄMME NYKYTILAN ARVIOINNIN TAVOITTEET YHDESSÄ

2.

VUOROVAIKUTTEINEN DATAN KERUU, OPERATIIVINEN ANALYYSI, KOKEILU JA PROSESSIN TARKASTELU ASIANTUNTIJOIDEN AVUSTUKSELLA

3.

KÄY NYKYTILAN ARVIOINNIN TULOSTEN POHJALTA LAADITTU RAPORTTI LÄPI KANSSAMME JA SUUNNITTELE SEURAAVIA VAIHEITA

Aloita matka kohti optimoitua liiketoimintaa nyt

Nykytilan arviointi on suunniteltu antamaan mielenrauhaa, tuottamaan konkreettista arvoa lyhyessä ajassa ja pienentämään suuremman kehityshankkeen käynnistämiseen liittyviä riskejä. Anna asiantuntijoidemme analysoida liiketoimintaprosessisi, niin he kertovat, missä on parannettavaa.

Paketin läpikäynnissä kestää 6–8 työpäivää. Hinta on 5 900 € + ALV.

Käsi, joka on sijoittamassa viimeistä palapelin palaa paikoilleen.
twoday

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jos haluat kuulla lisää liiketoimintasi nykytilan arvioinnista, jätä meille yhteydenottopyyntö, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.