Skip to content

Miksi data on avain liiketoiminnan menestykseen

Miksi data on nykyajan liiketoiminnan kriittinen menestystekijä ja miten se voi muuttaa yrityksesi tulevaisuutta? Tässä blogissa kerromme, miten voit ottaa kaiken irti datasta, sillä datan hyödyntäminen on investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.
Apr 25, 2024 5:35:10 PM Arto Ignatius

Data on nykyaikaisen liiketoiminnan elinehto. Se auttaa ymmärtämään asiakkaitasi, optimoimaan prosessejasi, parantamaan tuotteitasi ja tekemään parempia päätöksiä. Datavetoiset yritykset ovat ketterämpiä, innovatiivisempia ja kannattavampia kuin kilpailijansa. McKinseyn tutkimuksen mukaan datavetoiset organisaatiot ovat 23 kertaa todennäköisemmin hankkimassa uusia asiakkaita, kuusi kertaa todennäköisemmin pitämässä heidät, ja 19 kertaa todennäköisemmin olemaan kannattavia tuloksena.

Mutta miten voit muuttaa yrityksesi datavetoiseksi?

Pelkkä datan kerääminen ja tallentaminen ei riitä. Sinun on analysoitava, visualisoitava ja toimittava datasta saamasi tiedon perusteella. Tarvitset kulttuurin, jossa datan lukutaito on kaikkien ulottuvilla, jotta jokainen voi käyttää tietoa informoitujen päätösten tekemiseen. Lisäksi tarvitset oikeat työkalut ja alustat, jotka mahdollistavat tietoon perustuvat työprosessit koko organisaatiossasi.

Miten Microsoftin liiketoiminta­sovellukset voivat edesauttaa siirtymää datavetoiseen toimintamalliin

Microsoftin liiketoimintasovellukset ovat pilvipohjaisia ratkaisuja, jotka auttavat hallitsemaan ja automatisoimaan yrityksesi keskeisiä toimintoja, kuten markkinointia, myyntiä, palveluita, taloutta, toimintoja ja henkilöstöresursseja.

Ne perustuvat Microsoft Power Platformiin, joka on low code / no-code -alusta, jolla voit luoda räätälöityjä sovelluksia, työnkulkuja, chatboteja ja dashboardeja käyttäen tietoja eri lähteistä, kuten Microsoft 365:stä, Dynamics 365:stä, Azuresta ja kolmannen osapuolen sovelluksista.

Microsoftin liiketoimintasovelluksilla voit luoda yhtenäisen yrityspilvialustan, joka yhdistää datan, prosessit ja ihmiset. Voit hyödyntää tekoälyä ja koneoppimista saadaksesi oivalluksia, ennustamaan tuloksia ja suosittelemaan toimenpiteitä. Voit myös mahdollistaa työntekijöidesi, asiakkaittesi ja kumppaneidesi pääsyn dataan käyttämällä Microsoftin selkeitä ja käyttäjäystävällisiä käyttöliittymiä, kuten mobiilisovelluksia, verkkosivustoja ja virtuaaliagentteja.

Microsoftin liiketoiminta­sovellusten käytön hyötyjä datavetoisena yrityksenä ovat muun muassa:

  • Voit luoda personoituja kokemuksia asiakkaillesi käyttämällä dataa segmentoidaksesi, kohdistaaksesi ja sitouttaaksesi heidät useiden kanavien ja kosketuspisteiden kautta.
  • Voit lisätä myyntituottavuuttasi ja tulojasi käyttämällä dataa tunnistaaksesi ja priorisoidaksesi liidejä, optimoidaksesi hinnoittelua ja ehdotuksia sekä automatisoidaksesi myyntiprosesseja.
  • Voit parantaa asiakaspalveluasi ja asiakasuskollisuuttasi käyttämällä dataa ennakoimaan ja ratkaisemaan ongelmia, tarjoamaan proaktiivista ja personoitua tukea sekä automatisoimaan palveluprosesseja.
  • Voit optimoida toimintaasi ja vähentää kustannuksiasi käyttämällä dataa seuraamaan ja parantamaan toimitusketjuasi, varastoasi, logistiikkaasi ja valmistusprosessejasi.
  • Voit parantaa työntekijöidesi sitoutumista ja suorituskykyä käyttämällä dataa mittaamaan ja palkitsemaan saavutuksia, tarjoamaan palautetta ja valmennusta sekä automatisoimaan HR-prosesseja.


Kuinka twoday voi auttaa sinua käyttöönotossa

twoday on Microsoft-kumppani, joka on erikoistunut vahvistamaan yritysten digitaalisia kyvykkyyksiä Microsoftin liiketoimintasovellusten avulla.

Meillä on sertifioitu ja kokenut tiimi konsultteja, kehittäjiä ja kouluttajia, jotka voivat auttaa sinua suunnittelemaan, toteuttamaan ja tukemaan Microsoftin liiketoimintasovellusten projekteja. Voimme lisäksi auttaa integroimaan Microsoftin liiketoimintasovelluksesi muiden järjestelmien ja alustojen kanssa.

twodaylla on vankka kokemus onnistuneista Microsoftin liiketoimintasovellusten projekteista useilla toimialoilla ja sektoreilla, kuten vähittäiskaupassa, tuotannossa, terveydenhuollossa, koulutuksessa ja julkisella sektorilla.

 


Ota meihin yhteyttä

Onko teillä tarvetta parantaa Microsoft 365 -työkalujen käyttöastetta ja kehittää työntekijäkokemusta? Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan asiasta tarkemmin!

Arto Ignatius

Sales Executive, Microsoft Biz Apps
arto.ignatius@twoday.com
040 484 5446

Arto on viimeisten 25 vuoden aikana tavannut yli 2 000 suomalaisyritystä ja auttanut yli 200 asiakastaan ratkomaan toiminnanohjaukseen liittyviä haasteita.

Ennen siirtymistään twodaylle Arto toimi liiketoimintasovellusten asiantuntijatehtävissä Microsoftilla.

 

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit