Skip to content

Microsoftilta twoday Suomelle muutosjohtamisen Partner-tunnustus

Dec 4, 2023 8:43:55 AM Kim Blomberg

Microsoft on myöntänyt meille Adoption & Change management Specialization -tunnustuksen osoituksena useista onnistuneista modernin työn toimintatapoja tukevista ja Microsoft 365 -palveluja hyödyntävistä käyttöönottoprojekteista.

Microsoft Solutions -partner-tunnus muutosjohtamisesta

Adoption & Change Management Specialization -saavutus edellyttää, että kumppanilla on riittävä määrä todennettuja, Microsoft 365 -palveluja hyödyntäviä ja laajasti jalkautettuja käyttöönottoja sekä riittävä määrä osa-alueen sertifioituja osaajia. Lisäksi kumppanilla pitää olla entuudestaan Solutions Partner -status relevantilla osa-alueella, minkä saavutimme tämän vuoden keväällä.

Viime vuosien mullistukset työelämässä ovat vaikuttaneet useiden organisaatioiden työtapoihin, mikä on asettanut uudenlaisia vaatimuksia modernia työtä ja tiedon jakamista mahdollistaville työkaluille. Microsoft Teams, Microsoft 365 Copilot ja muut Microsoft 365 -kyvykkyydet ovat osa modernin työelämän työkalupakkia, jolla työntekijät voivat tehostaa sekä tiimien työskentelyä että henkilökohtaista tuottavuutta.

Modernin työn konsulttimme opastavat organisaatioita hyödyntämään Microsoftin tarjoamia työkaluja, jotta työntekijät voivat keskittyä joustavaan ja tehokkaaseen työskentelyyn. Aktiivisesti muutosjohtamista soveltavat organisaatiot saavuttavat liiketoimintatavoitteensa jopa seitsemän kertaa todennäköisemmin kuin muut organisaatiot. Microsoft 365 -palveluihin tehdystä investoinnista saadaan tuottoa vain, jos käyttäjät omaksuvat uudet palvelut ja niiden mahdollistamat työtavat.

Adoption and Change Management -kumppanina olemme valmiita auttamaan sinua käyttöönotto- ja muutostarpeissasi. Olitpa sitten suunnittelemassa Microsoft 365:n käyttöönottoa, palveluun siirtymistä tai optimoimassa olemassa olevia toimintatapojasi, voimme tarjota mm. seuraavat palvelut:

 

  • Arviointi: Autamme arvioimaan nykytilaa, tunnistamaan tavoitteet ja haasteet sekä suunnittelemaan toimintatapamuutoksen tiekartan.
  • Strategia: Autamme kiteyttämään tavoitteet ja tavoitteita tukevan muutoksenhallintastrategian, joka on linjassa liiketoiminnan ja loppukäyttäjien odotusten kanssa.
  • Toteutus: Autamme toteuttamaan strategian tarjoamalla koulutusta, viestintää, tukea ja palautemekanismeja sekä mittaamalla ja seuraamalla edistymistä ja palveluiden vaikutusta.
  • Optimointi: Autamme optimoimaan tuloksesi tarjoamalla jatkuvaa parantamista, innovointia ja parhaita käytäntöjä.

Onko teillä tarvetta parantaa Microsoft 365 -työkalujen käyttöastetta ja kehittää työntekijäkokemusta? Jätä meille yhteystietosi,niin keskustellaan asiasta tarkemmin!

Aiheeseen liittyvät artikkelit