Skip to content

Microsoft nimesi meidät Modern Work -ratkaisukumppaniksi

Apr 13, 2023 12:00:00 AM Petri Säkkinen, Business Unit Director

Olemme saavuttaneet Microsoft Solutions Partner -kumppanistatuksen modernin työn ratkaisujen osa-alueella. Tunnustuksen taustalla on lukuisat onnistuneet modernin työn toimintatapoja edistävät Microsoft 365 -palvelujen asiakaskohtaiset käyttöönotot sekä sertifioidut modernin työn osaajamme.

Tämän myötä yhtiöllämme on nyt Suomessa Solutions Partner -status neljällä eri ratkaisualueella:

microsoft_badges (1)


Microsoftin kumppaniohjelma uudistui loppuvuoden 2022 aikana ja perinteiset hopea- ja kultakumppanuudet korvautuivat kuudella uudella ratkaisualueella.

Microsoft pisteyttää ja arvioi kumppaneita useilla eri kriteereillä, kuten käyttöönottojen lukumäärällä, käyttäjämäärien kasvulla, ratkaisualuekohtaisilla sertifikaattisuorituksilla ja arkkitehtitason vaatimukset täyttävien kokeneiden osaajien lukumäärällä. Solutions Partner -nimityksen saavuttaminen edellyttää riittävän pistemäärän saavuttamista. Microsoft Solutions Partner -kumppanit ovat osoittaneet poikkeuksellista suorituskykyä, osaamista ja asiakasonnistumisia Microsoft-pilven avulla.

Laaja-alainen Microsoft-pilviosaaminen yhdistettynä vahvaan muotoiluosaamiseen ja ohjelmistokehittämisen kompetensseihin tekee meistä vahvan ratkaisukumppanin yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden vaativimpiinkin transformaatiohankkeisiin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit