Skip to content

Janne Sipilä tuo twodaylle vahvaa data- ja tekoälyosaamista 

Sep 8, 2023 7:57:42 AM twoday

Huipputason data- ja tekoälyosaaja Janne Sipilä aloittaa 1.10. twodayn Data ja Analytiikka -yksikössä Business Development Directorina. Sipilällä on yli 20 vuoden kokemus ICT-alalta, josta yhdeksän vuotta hän on työskennellyt Microsoftilla. Viimeiset neljä vuotta Sipilä on vetänyt Microsoftin data- ja tekoälymyyntiä Suomen suurille yritysasiakkaille.

Sipilä on Suomen data- ja tekoälyliiketoiminnassa monien asiakkaiden ja konsulttien tuntema henkilö, joka on ollut paljon esillä eri viestimissä ja tapahtumissa.

”Jäin alkukesästä sapattivapaalle ja tarkoitukseni oli pitää pidempi tauko työelämästä, mutta twoday sekä tilanne tekoälymarkkinassa saivat minut toisiin ajatuksiin, enkä malttanut olla poissa pidempään. Mielestäni twoday on Microsoft-ekosysteemin paras data- ja tekoälykumppani ja haluan olla mukana tukemassa twodayn kasvua tulevina vuosina. Olen erittäin innostunut mahdollisuudesta kehittää liiketoimintaa ja vahvistaa twodayn asemaa data- ja tekoälymarkkinoilla", Sipilä kertoo.

“Olen tuntenut Jannen vuosia ja hän on yksi Suomen datamarkkinan näkyvimpiä ja valovoimaisimpia hahmoja. On mahtavaa, että saamme Jannen osaamisen ja kokemuksen käyttöömme ja pääsemme rakentamaan yhdessä twodayn tulevaa tarinaa!” kertoo twodayn Data ja Analytiikka -yksikön vetäjä Mikko Kärki.

”twodayn kasvu on ollut vahvaa niin orgaanisesti kuin tarjoamaamme täydentävien yritysostojen kautta. Tavoitteemme on nyt kiihdyttää kasvuamme ja kasvattaa markkinaosuuttamme datan ja analytiikan alueella Pohjoismaissa”, Kärki jatkaa.

twodayn merkittäviä asiakkaita datan ja tekoälyn saralla ovat muun muassa Valmet, Konecranes ja Metso. Olemme johtava toimija datan ja analytiikan alueella sekä yksi Microsoftin johtavista kumppaneista Pohjoismaissa ja Suomessa. Tästä todisteena ovat neljältä eri osa-alueelta saadut Microsoft Solutions Partner -tunnustukset.

Aiheeseen liittyvät artikkelit