Skip to content

UX-designer Juha suunnittelee ratkaisuja käyttäjälähtöisesti

Sep 18, 2019 12:00:00 AM twoday

Aikioniemen Juha aloitti työskentelyn meillä syksyllä 2018. Hän pääsi pian osaksi asiakkaan tiivistä kehitystiimiä toteuttamaan huippuluokan pilvipalvelua. Juha kertoo, että tiimityö auttaa kaikkia osapuolia ymmärtämään asiakkaiden tarpeet, mikä antaa hyvät lähtökohdat sovellusten parhaalle mahdolliselle kehittämiselle.

Juha pitää työn monipuolisuudesta ja tiimityöskentelystä. Käyttäjätutkimuksia tehtäessä on mahtavaa tavata eri alojen ammattilaisia, kartoittaa käyttäjien tarpeita ja suunnitella heille vaivattomampaa arkea

visma-consulting-blogi-uratarina-juha-aikioniemi-kuvituskuva-reppu

Vastapainona asiantuntijatyölle Juha harrastaa vapaa-ajalla tietokonepelejä ja eräjormailua ystäviensä kanssa. Hän viihtyy luonnossa, erityisesti sukunsa tiluksilla Lapissa.

"Lapissa ei toteudu laki sähköisen viestinnän palveluista, kun tekstiviestien lähettämisen kanssakin on haasteita. Siellä on aikaa rämpiä hillasoilla vaikka yöhön asti ja rentoutua saunassa.”

 

Visma-consulting-blogi-uratarina-juha-aikioniemi-850

 

Juha nauttii eniten, kun projekti on valmis ja huolellisesti tehty. Yhteisesti tehdyssä lopputuloksessa on hienoa nähdä myös oman työn panos.

"Ajatus siitä, että mahdollisesti kymmenet tai sadat tuhannet ihmiset käyttävät tekemäämme sovellusta tuntuu mukavalta. On hienoa, että oman työn avulla voi helpottaa niin monen arkea. Se motivoi tekemään hyvää jälkeä joka päivä.”

Juha on työkavereita kohtaan ystävällinen ja valmis auttamaan muita siinä, että työnteko olisi mukavaa. Hän on mutkattoman rento ja kertoo, että twodaylla jokainen saa olla oma itsensä.

Juha voi olla uusi työkaverisi, UX-ammattilainen! Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai laita meille avoin hakemus.

Aiheeseen liittyvät artikkelit