Skip to content

Ostamme BeanBakers Oy:n ja vahvistamme asemiamme Suomen ohjelmistokehitys­markkinassa

Mar 16, 2023 12:00:00 AM twoday

Olemme ostaneet BeanBakers Oy:n, joka on nopeasti kasvava turkulainen IT-konsultointipalveluita tarjoava yhtiö. BeanBakers tekee ohjelmistokehitystä ja käyttäjäkokemuksen suunnittelua noin 35 asiantuntijan voimin suomalaisille yrityksille ja julkiselle sektorille.

BeanBakers on perustettu vuonna 2018 ja yhtiö on tehnyt joka vuosi vaikuttavaa kasvua. Vuonna 2022 yhtiön liikevaihto oli 2 miljoonaa euroa, jossa oli kasvua edelliseen vuoteen yli 60 %. Yhtiö liittyy viime vuoden lopulla syntyneeseen Twoday-konserniin, jossa kasvu tulee jatkumaan osana suurempaa yhtiötä.

”Olen erittäin iloinen, että BeanBakers liittyy mukaan Twodayn perheeseen. Olemme olleet vaikuttuneita siitä, kuinka nopeasti he ovat kasvaneet ja kuinka kovaa osaamista yhtiöstä löytyy palvelumuotoilun ja ohjelmistokehityspalveluiden alueella. Yhtiö toimii Turussa, missä meillä on jo toimisto. Yhtiökaupan myötä meillä on Turussa noin 60 henkilöä, mikä antaa hyvän pohjan kasvattaa toimiston kokoa jatkossa entistä nopeammin. Olemme tehneet yhteistyötä BeanBakersin kanssa jo aiemmin ja tiedämme, että yhtiö sopii joukkoomme erinomaisesti”, sanoo Twodayn Suomen toimitusjohtaja Petri Lillberg.

”BeanBakersin tiimi on tehnyt sinnikkäästi töitä viime vuodet ja kasvanut yhden hengen freelancing-firmasta 35 asiantuntijan luotettavaksi yhteistyökumppaniksi. Olemme kasvattaneet näkyvyyttämme niin Turun seudulla kuin kansallisissa hankkeissakin. BeanBakers on työllistänyt IT-alan osaajia opiskelijoista kokeneisiin asiantuntijoihin, ja olemme onnistuneet luomaan erittäin osaavan ja monipuolisen tiimin, jossa työkaverit pelaavat täysillä yhteen ja tukevat toisiaan. Twodayn myötä tiimimme on mahdollista kehittyä entisestään ja voimme palvella nykyisiä ja uusia asiakkaitamme vieläkin paremmin. BeanBakers jatkaa voimakkaan kasvun tavoittelua ja haluaa jatkossakin tarjota mahdollisuuksia alan nykyisille ja tuleville huippuosaajille”, sanoo BeanBakers Oy:n toimitusjohtaja Peter Lehto.

BeanBakers Oy jatkaa itsenäisenä osana Twoday-konsernia, eikä kaupalla ole vaikutuksia yhtiön henkilöstöön tai asiakkaisiin.


Lisätietoja:

Petri Lillberg, toimitusjohtaja, twoday Oy, +358 40 577 7014
Peter Lehto, toimitusjohtaja, BeanBakers Oy, +358 44 769 2601

twoday

Twodayn 2 200 asiantuntijaa Pohjoismaissa ja Liettuassa auttavat organisaatioita menestymään digitaalisessa muutoksessa mm. ohjelmistokehityksen, dataohjatun päätöksenteon, tekoäly- ja automaatioratkaisujen, CRM-ratkaisujen sekä liiketoimintasovellusten avulla. Twoday on täyden palvelun teknologiakumppani 8 000:lle julkisen sekä yksityisen sektorin asiakkaalle. Twoday Groupin liikevaihto vuonna 2022 oli 326 M€. Suomessa Twoday työllistää yli 600 huippuosaajaa Helsingissä, Tampereella, Lappeenrannassa, Jyväskylässä, Turussa, Espoossa, Oulussa ja Hyvinkäällä.

BeanBakers Oy

BeanBakers tarjoaa monipuolisia ohjelmistokehityksen ja käyttöliittymäsuunnittelun palveluita, kokonaistoimituksia, konsultointia ja alihankintaa. Yrityksen kasvu on ollut viime vuosina vahvaa ja vuoden 2023 alussa työntekijöitä oli yli 35. BeanBakers on Turun seudulla merkittävä IT-osaajien työllistäjä, josta löytyy erittäin kovatasoista osaamista sekä kokemusta. BeanBakers aikoo jatkaa vuonna 2023 kovaa kasvuaan niin henkilöstömäärän kuin liikevaihdonkin osalta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit