Skip to content

Me olemme twoday, hauska tavata

Oct 25, 2022 12:00:00 AM twoday

Alkukesästä kerroimme, kuinka me Visma Consulting ja muu Custom Solutions -divisioona siirrymme yrityskaupan myötä Vismasta uuteen yhtiöön. Kaupat on nyt saatu kaikilta osin maaliin ja voimme viimein ylpeinä julkistaa uuden nimemme ja ulkoasumme. Ta-daa!

Uusi nimemme twoday ilmentää kumppanuutta asiakkaidemme, sidosryhmiemme ja yhteiskunnan kanssa sekä yhteisöllisyyttä, tiimityötä ja tasa-arvoa, jotka ovat meille tärkeitä asioita. Se myös viestii, että toimitamme parhaita ratkaisuja sekä nykypäivän että tulevaisuuden tarpeisiin. Uusi brändi-ilmeemme kuvastaa meitä yrityksenä: olemme dynaaminen, ihmisläheinen ja mutkaton teknologiatalo. 

Yrityksemme liiketoiminta säilyy ennallaan uuden nimen ja omistajan alla. Palvelemme edelleen asiakkaitamme kuten tähänkin asti, eikä muutoksella ole vaikutusta sopimuksiimme asiakkaidemme, kumppaneidemme tai henkilöstömme kanssa. 

Irtautuminen Vismasta sen sijaan antaa meille entistä paremmat mahdollisuudet kasvaa keskittyen konsultointiliiketoimintaan. Uusi yrityksemme on jo syntyessään yksi Pohjoismaiden suurimmista IT-konsultointitaloista ja jatkossa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme palveluita entistäkin laajemmalla skaalalla.

”Luomme Pohjoismaihin johtavaa IT-konsultointiyhtiötä, jossa on jo lähtöviivalla yli 2 200 työntekijää. Suomessa olemme kasvaneet osana Vismaa yli 600 asiantuntijan organisaatioksi, ja itsenäisenä twodayna tarkoitus on edelleen kiihdyttää kasvuamme”, kertoo toimitusjohtajanamme Suomessa toimiva Petri Lillberg.

Tarjoamme asiakkaillemme teknologiaa ja osaamista digitalisaatioon. Autamme asiakkaitamme menestymään digitaalisessa muutoksessa muun muassa räätälöidyn ohjelmistokehityksen, dataohjatun päätöksenteon, digitaalisten palveluiden ja prosessien kehityksen, älykkään automaation sekä palvelumuotoilun avulla. Kansainväliset osaajaamme tekevät meidän kaikkein arjesta helpompaa teknologian avulla – yksi ratkaisu, sovellus ja projekti kerrallaan. 

Myös rento ja matalahierarkkinen kulttuurimme pysyy ennallaan muutosten tuulista ja kasvustamme huolimatta. Tärkeintä meille ovat ihmiset, joiden kanssa työskentelemme – siksi työntekijämme ovat kaiken tekemisemme ytimessä ja tärkein voimavaramme.

Yrityksemme arvot kytkeytyvät arjessa kaikkeen tekemiseemme. Välitämme työntekijöistämme, asiakkaistamme ja yhteiskunnasta ja toivotamme ihmiset tervetulleiksi meille omina itsenään. Teemme yhteistyötä ja menestymme yhdessä työkavereidemme ja asiakkaidemme kanssa. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme ja kehitymme jatkuvasti, jotta mukaudumme nopeasti muuttuvan maailman ja työelämän tarpeisiin. Luotamme työntekijöihimme ja uskomme, että teemme parhaamme saadessamme sopivassa suhteessa vapautta ja vastuuta.

Välittämällä toisistamme ja yhteiskunnastamme sekä tekemällä töitä suurella sydämellä ja intohimolla voimme vaikuttaa asioihin jo tänään – ja valmistella itseämme, asiakkaitamme ja koko yhteiskuntaa siihen, mitä huomenna on luvassa.

twoday – We create a better tomorrow through technology. 

 

Täältä voi lukea lehdistötiedotteen uudistuksestamme.

Heräsikö kysymyksiä? Alta löydät vastauksia moniin mahdollisesti mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

  • Miksi muutitte nimenne?

Irtauduimme yrityskaupan myötä Vismasta ja siirryimme täysin uuteen yhtiöön, joten ymmärrettävästi uudistuksen tuulet puhalsivat samalla myös vanhan nimemme ja brändimme historiaan. Uusi nimi ja brändi kuvastavat meitä modernina ja mutkattomana teknologiatalona. 

  • Miten otan teihin yhteyttä jatkossa?

Samat tutut ihmiset vastaavat viesteihisi jatkossakin. Sähköpostimme ovat tästä eteenpäin muotoa etunimi.sukunimi@twoday.com, mutta myös vanhoihin osoitteisiin lähetetyt viestit menevät kyllä perille vielä jonkin aikaa. Täältä löydät kaikki yhteys- ja laskutustietomme.

  • Kuinka muutos vaikuttaa projekteihin ja asiakkuuksiin?

Jatkamme hommia uudella nimellä kuten tähänkin asti, joten muutos ei vaikuta millään tavalla menossa oleviin projekteihin tai sopimuksiin asiakkaidemme kanssa. Myös tarjontamme asiakkaillemme pysyy ennallaan – tai oikeastaan vain paranee koko ajan.

  • Kuinka muutos vaikuttaa palveluidenne käyttöön tai niihin kirjautumiseen?

Hyviä uutisia: tähänkään ei tule mitään muutoksia. Voit jatkaa vanhojen tuttujen palvelujen käyttöä kuten tähänkin asti.

  • Kuka yrityksenne omistaja on?

Yrityksemme uusi omistaja on CVC Capital Partners Fund VIII. CVC on johtava pääomasijoitusyhtiö, jolla on 25 paikallistoimiston maailmanlaajuinen verkosto ja jonka hallinnoimat varat ovat noin 125 miljardia euroa. CVC on toiminut pohjoismaisilla markkinoilla yli 20 vuoden ajan ja tehnyt menestyksekästä yhteistyötä useiden alueen yritysten kanssa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit