Skip to content

Webinaari:

Microsoft Fabric ja Copilot dataohjatun liiketoiminnan tukena

Tässä webinaarissa kerromme miten Microsoft Fabric ja Copilot mullistavat datakehittämisen ja helpottavat eri tekijöiden arkea.

Ajankohta: torstai 25.4. klo 9 - 9.45

Tekoälyn vuosi on alkanut vauhdilla ja tekoälyn laajamittaiseen hyödyntämiseen tarvitaan tekoälyaikakauden data-alusta - Microsoft Fabric. 

Microsoft Fabric nivoo koko Microsoftin data- ja analytiikkatarjoaman yhden sateenvarjon alle. Tämä mahdollistaa datan ja liiketoiminnan ammattilaisille datan potentiaalin täyden hyödyntämisen ja luo vankan perustan tekoälyn aikakaudelle. Uusi Copilot demokratisoi datan hyödyntämisen ja auttaa niin liiketoiminnoissa olevien henkilöiden kuin kokeneidenkin kehittäjien tekemistä.  

Tässä webinaarissamme data-asiantuntijamme Mikko Kärki, Otto Jääskeläinen ja Olli Korpinen keskustelevat Janne Sipilän johdolla kuinka Microsoft Fabric ja Copilot mullistavat yrityksen datakehittämisen sekä helpottavat ja nopeuttavat liiketoiminnan pääsyä dataan. 

Lisäksi keskustelemme siitä, miten liiketoimintadatan kehittämisen voi ketterästi hajauttaa ja mitä pitää ottaa huomioon datan hallinnassa tulevaisuudessa.

Olemme tehneet jo kolme jaksoa Microsoft Fabric-webinaarisarjaamme:
Jakso 1: Esittelyssä Microsoft Fabric: Uusia mahdollisuuksia datan hyödyntämiseen
Jakso 2: Esittelyssä Microsoft Fabricin uudet ominaisuudet
Jakso 3: Siirtymäpolut moderniin data-alustaan Microsoft Fabricin avulla

Tämä webinaari on jatkoa edellisille. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Agenda


streamlinehq-data-file-bars-search-business-products-100  Microsoft Fabric - tekoälyaikakauden analytiikka-alusta – Janne Sipilä, Development Director, twoday


streamlinehq-data-file-bars-search-business-products-100 Miten Microsoft Fabric muuttaa datan hyödyntämistä liiketoiminnassa – Keskustelemassa: Mikko Kärki, Business Unit Director, twoday, Otto Jääskeläinen, Senior Consultant, twoday & Olli Korpinen, Senior Consultant, twoday 

  • Kuinka Microsoft Fabric ja Copilot demokratisoivat datan hyödyntämisen koko organisaatiossa sekä muuttavat datakehittämistä ja eri tekijöiden arkea
  • Miten Microsoft Fabric muuttaa eri käyttäjien tapaa hyödyntää dataa liiketoiminnassa?
    • Datan vapauttaminen siiloista
    • Hajautettu kehitys: Data Meshin rakentaminen liiketoimintadomainien ympärille
    • Datan virtualisointi ja tarjoileminen helposti loppukäyttäjille lähteestä riippumatta
  • Microsoft Fabricin vaikutukset datan hallintaan

Ilmoittaudu webinaariin