Skip to content

Nopeutta ja läpinäkyvyyttä tietovarastointiin

TimeXtender automatisoi tietovarastokehityksen, selkeyttää datan käsittelyä sekä mallinnusta ja tuo datan liiketoiminnan käyttöön jopa 10 kertaa tavallista nopeammin.

TimeXtender on tutkitusti helppokäyttöinen työkalu tietovarastojen rakentamiseen, ylläpitoon ja pienkehitykseen. TimeXtender nopeuttaa tietovarastointiprojekteja ja tuo lisää läpinäkyvyyttä siihen, mistä tieto on peräisin ja missä sitä käytetään. Näin tietoa voidaan myös hyödyntää paremmin.

Tietovarastoalustan vaihto onnistuu myös helposti ja nopeasti: esimerkiksi siirtymä on-prem-ympäristöstä pilveen tapahtuu parilla napinpainalluksella.

Lopputuloksena saat luotettavaa tietoa, jonka avulla teet parempia päätöksiä, entistä nopeammin.

visma-consulting-palvelut-header

Miksi TimeXtender?

Nopeampia tietovarastointiprojekteja

Helpompaa ylläpitoa ja pienkehitystä

Läpinäkyvyyttä tiedon jalostukseen

Luotettavaa tietoa nopeammin

TimeXtender Free Trial

Haluaisitko päästä kokeilemaan TimeXtenderiä?
Nyt sinulla on mahdollisuus saada pääsy TimeXtenderin ilmaiseen kokeiluversioon, jossa voit kokea, millaista on rakentaa dataratkaisuja 10 kertaa nopeammin.

TimeXtender Free Trial on erinomainen tapa kokeilla sitoutumatta maksulliseen tilaukseen. Sen avulla voit täysin maksutta arvioida tuotettamme perusteellisesti ja selvittää, sopiiko se tarpeisiisi.

Kokeile TimeXtenderiä 14 päivän ajan ilmaiseksi painamalla alla olevaa nappia ja täyttämällä lomake. Lomakkeen täyttämisen jälkeen olemme sinuun 24 tunnin sisällä yhteydessä.

twoday-timextender-kuvistuskuva

Miksi TimeXtender Free Trial?

Maksuton käyttö

Ilmaisen 14 päivän kokeilujakson aikana voit kokeilla, millaista on rakentaa dataratkaisuja 10 kertaa nopeammin TimeXtenderin avulla ilman mitään kustannuksia.

Täydet toiminnot

Ilmaisen kokeilujakson aikana saat käyttöösi kaikki TimeXtenderin ominaisuudet ja toiminnot. Näin saat hyvän kuvan tuotteen mahdollisuuksista.

Tietoa ja tukea

Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa vaiheissa ilmaisen kokeilujakson aikana, jotta pääset työskentelemään sujuvasti alusta alkaen.

Helppo päivittää

Kun aloitat ilmaisen kokeilujakson, voit päivittää sen helposti maksulliseksi tilaukseksi. Se onnistuu osoitteessa timextender.com/upgrade.

Asiakkaat

TimeXtenderillä on yli 3300 tyytyväistä asiakasta ympäri maailman. Tässä muutamia esimerkkejä:

Fastems
Komatsu
Ifolor
Visma
Nordisk Film

Mikä TimeXtender?

Yli 250 valmista integraatiota

Valmiiden integraatioiden hyödyntäminen nopeuttaa pääsyä dataan. Projektit saadaan alkuun helposti ja uusien datalähteiden lisääminen on nopeaa.

Helppo käyttöliittymä tietovaraston rakentamiseen

Low-code  -käyttöliittymä tekee kehittämisestä ja ylläpidosta helpompaa ja nopeampaa. Samalla vähennät myös riippuvuutta ulkopuolisista asiantuntijoista. Datalähteiden integroiminen tietovarastoon sujuu yksinkertaisesti vetämällä ja pudottamalla.

Aina ajantasainen näkymä tiedon jalostusvaiheisiin

Data lineage ja data impact -näkymät ovat aina saatavilla ja päivittyvät reaaliaikaisesti.

  • “TimeXtender oli tietovarastoprojektissa hirveän isona apuna. Projekti eteni vauhdilla ja konkreettisia tuloksia saatiin todella nopeasti, koska työkalu automatisoi rutiinihommat, joihin yleensä menee paljon aikaa.” 

    Lue lisää

    Jyrki Pirtonen
    Data Architect, Fastems

Miten TimeXtender toimii?

TimeXtender

Nopeampaa tiedon hyödyntämistä

Tietoa syntyy nykyään valtavasti, ja se halutaan usein hyötykäyttöön välittömästi.

TimeXtenderin avulla voidaan automatisoida monia tiedon käsittelyvaiheita ja mahdollistaa tiedon nopea hyödyntäminen.

Low-code käyttöliittymä helpottaa kehitystä

Tietovarastokehitys perinteisin menetelmin vaatii merkittävää erityisosaamista, isoja investointeja ja sisältää monia aikaavieviä vaiheita. TimeXtenderin helppo low-code käyttöliittymä nopeuttaa prosessia jopa kymmenkertaisesti automatisoimalla tietoalustojen kokonaiskehityksen, ylläpidon ja dokumentoinnin. Riippuvuus ulkopuolisista asiantuntijoista vähenee merkittävästi ja oman henkilöstön ajankäyttö tehostuu.

Yksinkertaisempaa ja edullisempaa tietovarastointia

TimeXtenderin avulla voit säästää jopa 70% tietovaraston kehitys- ja ylläpitokuluista, suorituskyvystä tinkimättä. Samalla pääset eroon useiden teknologioiden hankalasta yhteensovittamisesta ja hallitset kaikkea dataasi helposti yhdellä työkalulla.

timextender-webinar-05-2022-kuvitus
twoday

Tee tietovarastoinnista helpompaa TimeXtenderin avulla

Kysy lisää tai varaa esittely