Skip to content
twoday

Prosessiautomaatio automatisoi laajemmat liiketoimintakokonaisuudet

BPMS tarjoaa siis ratkaisuja silloin, kun automatisoitavat kokonaisuudet ovat suuria – sellaisia, joihin esimerkiksi ohjelmistorobotiikka ei yksinään riitä. BPMS-alustat kykenevät orkestroimaan pitkiä end-to-end -prosesseja ja integroitumaan useisiin erilaisiin tietojärjestelmiin, ja näin ollen automatisoimaan sellaisiakin prosesseja, jotka sisältävät paljon muuttujia, liiketoimintasääntöjä, integraatioita ja volyymia.

BPMS-alustalla luotu prosessikerros voi sisältää myös ohjelmistorobotiikkaa, sääntöautomaatiota sekä käyttöliittymiä prosessissa työskenteliville käyttäjille.

BPMS on prosessien automaatiojärjestelmä, joka tehokas työkalu erityisesti laajojen kokonaisuuksien sekä end-to-end -prosessien ohjaamisessa ja automatisoinnissa. Se on lyhenne englanninkielisestä termistä business process management software. Suomeksi siitä voidaan käyttää termiä tehtäväautomaatio, prosessimoottori, prosessiohjausjärjestelmä – tai ihan vain tätä kansainvälisesti vakiintunutta BPMS-lyhennettä.

Tällaisella prosessien automaatiojärjestelmällä saat läpinäkyvyyttä, hallintaa ja jopa automaatiota liiketoiminnan prosesseihin.

twoday

BPMS-oppaan sisältö

23-sivuisesta oppaasta löydät BPMS:n perusteet sekä paljon tietoa sen tarjoamista mahdollisuuksista ja käytöstä. Oppaassa käydään käytännönläheisesti läpi, mitä BPMS on, millaisia etuja se tarjoaa, minkälaisiin tarpeisiin se soveltuu ja miten BPMS-projekti käytännössä toteutetaan – aina projektin valinnasta käytännön toteutukseen asti.

 

1. Prosessien automaatio ja BPMS

Alkuun käsitellään prosessien automaatiota sekä käydään läpi, mitä BPMS on. Kappaleen tärkeimmät sisällöt: 

streamlinehq-check-circle-1-interface-essential-100 Mitä BPMS on

streamlinehq-check-circle-1-interface-essential-100 BPMS-ohjelmiston edut ja toiminnallisuudet

streamlinehq-check-circle-1-interface-essential-100 BPMS verrattuna muihin työkaluihin, kuten ohjelmistorobotiikkaan ja sovelluskehitykseen

2. BPMS-projektin valinta

Seuraavaksi tarkastellaan, mistä tiedät, tuoko BPMS juuri sinun yrityksesi liiketoimintatarpeille hyötyjä ja miten projektiin sopiva prosessi valitaan. 


streamlinehq-check-circle-1-interface-essential-100 Yrityksen tarpeiden arviointi

streamlinehq-check-circle-1-interface-essential-100 Oikean prosessin valinta BPMS-projektia varten

streamlinehq-check-circle-1-interface-essential-100 BPMS-projektin aloittaminen

streamlinehq-check-circle-1-interface-essential-100 BPMS-projektin onnistumisen todentaminen

3. BPMS-projektin toteutus

Viimeisenä hypätään BPMS-projektin käytännön toteutukseen. Projekti voi tuntua alkuun hankalalta ja mutkikkaalta, mutta todellisuudessa seuraa tyypillisesti melko ennustettavaa polkua. Kappaleessa käsitellään seuraavia aiheita:

streamlinehq-check-circle-1-interface-essential-100 Prosessianalyysi

streamlinehq-check-circle-1-interface-essential-100 Toteutusvaihe – analyysi- ja arviointivaiheista iteraatioihin

streamlinehq-check-circle-1-interface-essential-100 BPMS-projektin rakenne

streamlinehq-check-circle-1-interface-essential-100 BPMS-projektin resurssit: ohjelmisto-, ihmis- ja laitteistoresurssit

Lataa opas

BPMS on prosessien automaatiojärjestelmä, joka tehokas työkalu erityisesti laajojen kokonaisuuksien sekä end-to-end -prosessien ohjaamisessa ja automatisoinnissa. Tällaisella prosessien automaatiojärjestelmällä saat läpinäkyvyyttä, hallintaa ja jopa automaatiota liiketoiminnan eri prosesseihin.
 
Kokosimme oppaan, josta löydät BPMS:n perusteet sekä paljon tietoa sen tarjoamista mahdollisuuksista ja käytöstä. Lisäksi opas sisältää käytännönläheisiä ohjeita BPMS-projektin valintaan sekä toteuttamiseen, aina analyysivaiheesta ja resursoinnista itse projektin toteutukseen.
 
Lataa BPMS – Liiketoiminnan prosessiautomaation hyödyntäminen käytännössä -oppaamme jättämällä yhteystietosi oheisella lomakkeella.

twoday_BPMS-–-Liiketoiminnan-prosessiautomaation-hyödyntäminen-käytännössä_FRONT

 

twoday

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä.

Outi Mattila

Process development, process automation and RPA