Skip to content

Webinaari: Nykyaikainen datan hyödyntäminen energiatoimialan murroksessa

Jan 12, 2024 9:53:59 AM twoday

Järjestimme tammikuussa 2024 webinaarin, jossa kerromme käytännön esimerkkien kautta, kuinka hyödyntää dataa tehokkaammin energiatoimialan murroksessa. Webinaarissa mukana Suur-Savon Sähkö ja Microsoft.

Datan ja tekoälyn vaikutus kaikkiin toimialoihin on kiistaton. Erityisesti energia-alalla datan merkitys kasvaa jatkuvasti, jotta yhtiöt pystyvät vastaamaan kiihtyvään kilpailuun sähkömarkkinoilla ja tuottamaan energiaa ympäristöystävällisemmin. 

Suurimmat energiayhtiöt ovat investoineet merkittävästi datan ja tekoälyn hyödyntämiseen ja ovat olleet siitä myös näkyvästi esillä julkisuudessa. Kaikkien energiayhtiöiden on syytä vapauttaa data siiloista ja tuoda se saataville kaikille sitä tarvitseville.  Webinaarissamme kuulet lisää, miten tiedon keräämiseen, jalostamiseen, jakeluun ja datanhallintaan liittyvät tarpeet ratkaistaan joustavasti ja kustannustehokkaasti  sekä miten dataa hyödynnetään tekoälysovelluksissa.

Katso, millaisen matkan Suur-Savon Sähkö on tehnyt viimeisten vuosien aikana ja kuinka data on tuotu kaikille saataville. Kuulet myös Microsoftilta uusimmista tuulista datan hallinnassa ja tekoälystä datan hallinnan tukena.

Lataa webinaaritallenne >>

Aiheeseen liittyvät artikkelit