Skip to content

twodayn uusi Head of People and Culture Aini Leppäkorpi näkee ihmislähtöisen työkulttuurin kasvun veturina 

Dec 5, 2023 8:14:49 AM twoday

Aini Leppäkorpi on nimitetty Suomen organisaatiomme uudeksi henkilöstöjohtajaksi (Head of People and Culture) 13.11.2023 alkaen. Leppäkorvella on pitkä kokemus IT-konsultointiyrityksistä ja hän on toiminut henkilöstöjohtamisen tehtävissä muun muassa Reaktorilla ja Nordcloudilla. Leppäkorpi tuo meille näkemyksiä kasvun tukemiseen ja yrityskulttuurin kehittämiseen.

Kohti seuraavaa kasvun vuotta

Tavoitteenamme on kasvaa niin orgaanisesti kuin yritysostojenkin kautta ja saavuttaa entistäkin vahvempi jalansija täyden palvelun IT-ratkaisukumppanina Pohjoismaissa ja Liettuassa. Tällä hetkellä tavoitteenamme on kiihdyttää kasvua ja kasvattaa markkinaosuutta erityisesti datan ja analytiikan alueella. Olemme ratkaisu- ja teknologiatalona poikkeuksellinen, etenkin Suomen markkinassa, sillä tarjoamme asiakkaillemme todella laajan tuote-, palvelu- ja osaamisvalikoiman, joka heijastuu mahdollisuuksina myös työntekijöille.

“Näen osaamisemme ja tekemisemme laajuuden valtavana mahdollisuutena rakentaa jotain uraauurtavaa osaamisen kehittämisen ja yrityskulttuurin saralla yhden organisaation sisällä. Harvalla yrityksellä on mahdollisuus tarjota sekä lateraalista että horisontaalista kehitystä laajan roolivalikoiman sisällä niin konsultoinnissa, tuotekehityksessä kuin palveluliiketoiminnassa”, pohtii Leppäkorpi.

”Tulevien vuosien kasvunäkymämme näyttävät vain vahvistuvan, ja tämän myötä asiantuntijoillemme tarjoamamme kehitysmahdollisuudet laajenevat. Osaamisen kehittämisen ja monimuotoisen yrityskulttuurin valjastaminen henkilöstökasvun ja -pysyvyyden ajureiksi mahdollistaa meille pysymisen vahvana pelaajana työnantajakentällä sekä asiakkaiden silmissä myös jatkossa”, Leppäkorpi jatkaa.

Yhdessä tekeminen luo aitoa yrityskulttuuria

Kulttuuriimme kuuluu matala hierarkia yhdistettynä välittämiseen. Pyrimme rakentamaan asiantuntijoillemme mahdollisuuksia tehdä työnsä itselleen sopivimmalla tavalla, paikasta ja ajasta riippumatta. Tavoitteenamme on jatkossakin investoida merkittävästi myös yrityskulttuurin ja osaamisen kehittämiseen.

”Vastaanotto twodaylle on ollut mahtava ja on ollut hienoa huomata, kuinka koko organisaatiomme puhaltaa yhteen hiileen. Talomme tarjoilee hyvin mielenkiintoisia HR-näkökulmia toimiessaan yrityskulttuurien tiivistämönä ja mahdollistaessaan henkilöstölleen laajat mahdollisuudet kokeilla itselle sopivia toimintamalleja. Toivonkin, että pääsen kehittämään yhdessä henkilöstömme kanssa yhteistä yrityskulttuuria ja osaamisen kehittämisen keskusta muuttamatta twodayn DNA:ta”, Leppäkorpi toteaa.

”On upeaa saada Aini mukaan tukemaan meitä kasvussamme ja yrityskulttuurimme kehittämisessä. Olemme perinteisesti panostaneet paljon henkilöstömme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen, minkä seurauksena henkilöstötyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla. Organisaatiomme jatkuvan kasvun mukana yrityskulttuuriamme ja ihmistemme osaamista pitää jatkuvasti kehittää, ja Ainilla on erinomainen kokemus ja osaaminen auttaa henkilöstöämme tällä matkalla”, kommentoi twodayn Suomen toimitusjohtaja Petri Lillberg.

 

Lue lisää kulttuuristamme täältä

Aiheeseen liittyvät artikkelit