Skip to content

twoday voitti Verohallinnon analytiikan, big datan ja tekoälyn asiantuntijapalveluiden kilpailutuksen

Nov 12, 2019 12:00:00 AM twoday

Verohallinto järjesti mittavan kilpailutuksen tulevasta kumppanistaan analytiikan, big datan ja tekoälyratkaisujen asiantuntijapalveluiden osalta ja kumppaniksi valittiin twoday*.

*CVC Capital Partners osti syyskuussa 2022 Visman Custom Solutions -divisioonan, johon myös Visma Consulting kuului. Näin syntyi uusi, pohjoismainen digitaaliseen muutokseen keskittyvä teknologiayritys, joka toimii nyt nimellä twoday. 

Räätälöityjen ohjelmistoratkaisujen asiantuntija twoday on voittanut Verohallinnon kilpailutuksen koskien analytiikkaa, big dataa ja tekoälyratkaisuja. Kilpailutetun kokonaisuuden arvo on sopimuskaudella arviolta 22 miljoonaa euroa ja se voi optioineen nousta jopa 38 miljoonaan euroon.

Hankinnan taustalla on tarve saada asiantuntijaresursseja tukemaan Verohallinnon uusien ja olemassa olevien järjestelmien määrittelyä, ohjelmointia, testaamista ja hallintaa sekä muuta Verohallinnon ICT-tarpeita tukevaa teknistä osaamista.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme toimittamaan myös Verohallinnolle osaamistamme tekoälyn, big datan ja edistyksellisen analytiikan alueilla. Verohallinto on yksi niistä Suomen julkisista organisaatioista, joka on hyvin pitkällä digitalisaation hyödyntämisessä ja on luonnollista, että he panostavat paljon datan tehokkaaseen käyttöön. twoday on kehittänyt viime vuosina ratkaisuja ja hankkinut osaamista erityisesti tekoälyn ja robotiikan puolella ja on hienoa huomata, että Verohallinto on etulinjassa näiden teknologioiden hyödyntämisessä”, kommentoi twodayn Suomen toimitusjohtaja Petri Lillberg.

Aiheeseen liittyvät artikkelit