Skip to content

twoday voitti kilpailutuksen HUSin laskutus­järjestelmän jatkuvista palveluista ja kehittämisestä

HUS-yhtymä valitsi kilpailutuksen perusteella twodayn vastaamaan laskutusjärjestelmänsä jatkuvista palveluista ja kehittämisestä. Laskutusjärjestelmä on HUSille merkittävä ja työllistää twodaylta 15 hengen kehitystiimin.
May 7, 2024 4:53:11 PM Saara Bergman

HUS-yhtymä on valinnut kilpailutuksen perusteella twodayn tuottamaan ainoana toimijana HUSin laskutusjärjestelmän jatkuvia palveluita ja erikseen tilattavia kehitystyön asiantuntijapalveluita. Hankinta on tehty kahden vuoden sopimuskaudelle, jonka jälkeen kokonaisuus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. 

HUS on vuonna 2022 ottanut käyttöön sairaanhoidollisten palvelujen laskutusjärjestelmän, Atlaksen. Atlas jatkojalostaa lähdejärjestelmistä toimitetun datan laskutettavaan muotoon, tuotteistaen ja hinnoitellen sairaanhoidolliset palvelut. Atlas muodostaa asiakaslaskut ja hoidon kustannuksista koostuvat organisaatiolaskut, sekä näihin liittyvät raportointitiedot tiedolla johtamisen tarpeisiin. Tuotteistusta käytetään hyvinvointialueiden palvelusuunnittelussa sekä yhtymän yksiköiden toiminnan suunnittelussa ja seurannassa. Atlas-järjestelmän kautta kulkee kaikki HUSin asiakaslaskut, jotka ovat yhteensä 86 miljoonaa euroa. 

Atlas-järjestelmä on merkittävä palvelu jo yksistään siksi, että HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. HUSissa hoidetaan vuosittain lähes 700 000 potilasta, joten laskutuksen on toimittava sujuvasti ja täsmällisesti. 

Twoday on ollut mukana kehittämässä järjestelmää jo aikaisemmin kahden muun toimijan kanssa.

Twoday jatkaa ilolla vankkaa yhteistyötä HUSin kanssa tärkeän laskutusjärjestelmän parissa.  

”Olen todella iloinen ja ylpeä siitä, että yhteistyömme saa jatkoa tämän erittäin merkittävän sopimuksen merkeissä. HUSin asiakkuus on meille erittäin tärkeä ja odotamme innolla, että pääsemme jatkossakin osoittamaan kykymme tuottaa laadukkaita ja kustannustehokkaita kehityspalveluita sekä jatkuvia palveluita sopimuksen puitteissa” toteaa twodayn liiketoimintayksikön johtaja Karo Koskinen. 

Laskutusjärjestelmän lisäksi twoday on viime vuosien aikana tehnyt yhteistyötä HUSin kanssa myös potilas- ja hoito-ohjeiden hallinnan, ylläpidon ja arkistoinnin yhtenäistämisessä, sekä dokumentinhallintajärjestelmän luomisessa. 


Lisätietoja:

Karo Koskinen
Business Unit Director, Software and Product Development
karo.koskinen@twoday.com
040 052 5064


twoday

twodayn lähes 3000 asiantuntijaa Pohjoismaissa auttavat organisaatioita menestymään digitaalisessa muutoksessa mm. data- ja analytiikkaratkaisujen, tekoälyn, ohjelmistokehityksen, digitaalisten palveluiden sekä liiketoimintasovellusten avulla. twoday on täyden palvelun ratkaisukumppani tuhansille julkisen sekä yksityisen sektorin asiakkaille. Suomessa twoday työllistää 700 huippuosaajaa Helsingissä, Turussa, Espoossa, Hyvinkäällä, Tampereella, Lappeenrannassa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit