Skip to content

Vahvistamme osaamistamme liiketoiminnan suunnittelun ratkaisuissa

Aug 12, 2021 12:00:00 AM twoday

twoday* on ostanut Vuealta Oy:n, joka on Suomen johtava Anaplan suunnittelu- ja analytiikkaratkaisujen konsultointiin keskittyvä yhtiö. Vuealta Oy on perustettu vuonna 2016 ja sillä on yli 80 % markkinaosuus Suomen Anaplan-toteutuksista.

*CVC Capital Partners osti syyskuussa 2022 Visman Custom Solutions -divisioonan, johon myös Visma Consulting kuului. Näin syntyi uusi, pohjoismainen digitaaliseen muutokseen keskittyvä teknologiayritys, joka toimii nyt nimellä twoday. 

twoday on jo aiemmin ollut vahva toimija tiedolla johtamisen konsultoinnin sekä ohjelmistojen markkinassa, ja kaupan myötä tämä asema vahvistuu entisestään. Vuealta tulee liittymään osaksi twodayta, joka tarjoaa digitalisaatiopalveluita suomalaisille yrityksille ja julkiselle sektorille noin 500 asiantuntijan voimin.

”Olen erittäin iloinen, että Vuealta liittyy meidän perheeseemme. Anaplan on ohjelmistona ottanut vahvan aseman suomalaisten suuryritysten talouden ja liiketoiminnan suunnitteluratkaisuna, ja Vuealta markkinajohtajana on tehnyt vakuuttavaa työtä laajentuessaan Suomessa. Vuealtan osaaminen ja palvelut sopivat erinomaisesti yhteen meidän jo ennestään vahvan tiedolla johtamisen liiketoiminnan kanssa, joka tarjoaa yrityksille palveluita dataohjautuvan liiketoiminnan kehittämiseen”, sanoo twodayn Suomen toimitusjohtaja Petri Lillberg.

”Vuealta on yhtiönä kasvanut nopeasti perustamisestaan lähtien ja koimme, että nyt on oikea aika uudelle kodille, joka tarjoaa meille polun jatkaa kasvua seuraavaan vaiheeseen Suomessa. twoday valikoitui lopulta oikeaksi kumppaniksi, koska yhtiöidemme palvelut ja tuotteet täydentävät toisiaan täydellisesti. Lisäksi yhtiön itseohjautuva ja rento, mutta ammattimainen yrityskulttuuri on juuri sellainen, jonka myös me koemme omaksemme”, toteaa Vuealta Oy:n toimitusjohtaja Vesa Pahkamaa.

Kauppa ei vaikuta olemassa oleviin asiakkaisiin, henkilöstöön tai muihin sidosryhmiin, mutta jatkossa asiakkaille on tarjolla huomattavasti laajempi palveluvalikoima sekä monipuolisempaa osaamista.

Aiheeseen liittyvät artikkelit