Skip to content

Toteutimme sähköisen ASKI+-tietopankin kuljetusalalle

Dec 10, 2017 12:00:00 AM twoday

Toteutimme yhdessä SKAL Kustannus Oy:n kanssa kaikille kuljetusyrityksille suunnatun uuden ASKI+-palvelun. Palvelu on toteutettu täysin kuljetusyritysten tarpeista lähtien, ja sen avulla kuljetusyrittäjät hallitsevat keskeisimmät henkilöstö-, kalusto- ja sopimustiedot yhdessä paikassa sähköisesti

Palvelu on toteutettu SaaS-palvelumallilla ja SKAL Kustannus Oy on tuotteistanut ratkaisun kuljetusyrittäjille sähköiseksi palveluksi. Palvelu on yrittäjille edullinen, nopea ja helppo ottaa käyttöön. Palvelu löytyy osoitteesta: www.askiplus.fi ja koekäyttöversio osoitteesta demo.askiplus.fi.

Mika Rahkolin twodaylta kuvaa yhteistyötä seuraavasti “twoday ja SKAL ovat tehneet jo vuosia laajaa yhteistyötä, joiden hedelmistä ASKI+ on uusin ratkaisu toimialalle. Toimiala on vahvassa murroksessa, ja twoday toimii asiantuntijana SKALille tässä digitalisaation murroksessa.”

“Yhteistyömme on twodayn kanssa on ollut ketterää ja kustannustehokasta. Yhteistyön aikana twodayn asiantuntijoille on kertynyt toimialasta osaamista, joka mahdollistaa ketterät ja nopeat kehityssyklit uusille ominaisuuksille ja tuotteille. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä twodayn palvelu- ja osaamistasoon”, kertoo Aski+-tuotepäällikkö Mika Rapo SKAL Kustannus Oy:stä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit