Skip to content

OCTO3 Oy on nyt osa twodayta

Jan 2, 2019 12:00:00 AM twoday

Vuoden 2017 lokakuussa tapahtunut yrityskauppa on edennyt OCTO3:n brändin sulautumiseen twodayn* kanssa. 

*CVC Capital Partners osti syyskuussa 2022 Visman Custom Solutions -divisioonan, johon myös Visma Consulting kuului. Näin syntyi uusi, pohjoismainen digitaaliseen muutokseen keskittyvä teknologiayritys, joka toimii nyt nimellä twoday. 

Palvelutarjoama keskittyy jatkossakin OCTO3:n ydinosaamiseen: palvelumuotoiluun, sovellus- ja web-kehitykseen sekä mobiilisovellusten kehittämiseen.

Palvelutarjontamme säilyy samana kuin ennenkin - olemme tuote- ja palvelukehityksen ohjelmistokäsityöläisiä niin webin kuin mobiilinkin puolella. Yrityksen sulautuminen twodayhin vahvistaa toimintaamme ja laajentaa tarjoamaamme”, kertoo Tommi Laitinen, twodayn Tuotekehityspalvelut-yksikön liiketoimintajohtaja.

OCTO3 listattiin vastikään Kauppalehden sadan menestyneimmän yrityksen joukkoon ainoana eteläkarjalaisena yrityksenä. OCTO3 työllisti vuoden 2018 loppuun mennessä yli 70 osaajaa.

Yrityskauppa on tuonut uusia asiakkaita ja tämän vuoksi rekrytointitahti on jatkunut hyvänä. Yhtiö on palkannut vuoden 2018 aikana 25 uutta ammattilaista. twoday rekrytoi parhaillaankin osaajia niin kesäharjoitteluun kuin vakituisiin työsuhteisiin.

"Pidämme oppilaitosyhteistyötä erittäin arvokkaana, ja laitamme kyllä junioritkin altaan syvään päähän hyvän tiimin kanssa”, Laitinen kertoo twodayn rekrytoinneista.

Aiheeseen liittyvät artikkelit