Skip to content

Laajennamme Salesforce-konsultointiin ostamalla Biit Oy:n

Aug 20, 2020 12:00:00 AM twoday

Olemme ostaneet Biit Oy:n, joka on yksi Suomen johtavista Salesforce-konsultointiin keskittyvistä yhtiöistä. Biit on perustettu vuonna 2007 ja sen palveluksessa työskentelee yli 50 asiantuntijaa.

Olemme jo ennestään vahva toimija CRM-ratkaisuissa ja kaupan myötä otamme paikan yhtenä Suomen johtavista taloista myös Salesforce-markkinassa. 

”Olen erittäin iloinen, että saimme Biitin osaksi perhettämme. He ovat edelläkävijöitä Salesforce-markkinassa ja olemme olleet vaikuttuneita siitä, kuinka laaja-alaista osaamista yhtiöstä löytyy. Heillä on Suomen kovin osaaminen Salesforce-teknologiassa, mutta sen lisäksi erittäin vahva tiedolla johtamisen ja liiketoimintaprosessien osaaminen. Näitä yhdistämällä he pystyvät auttamaan asiakkaitaan hyödyntämään tietojärjestelmiään parhaalla tavalla toimintansa kehittämisessä”, sanoo twoday Suomen toimitusjohtaja Petri Lillberg. ”Salesforce-markkina kasvaa erittäin nopeasti ja kaupan myötä pystymme yhdessä tarjoamaan näille asiakkaille ylivoimaisen kumppanin entistä laajemmalla osaamispohjalla.”

”Kasvamme tällä hetkellä kovaa vauhtia ja olemme ottaneet jatkuvasti vahvemman aseman Suomen markkinassa. Tätä kasvua tukemaan halusimme vahvan omistajan ja twoday* oli täydellinen vaihtoehto auttamaan yhtiön seuraavassa kasvuloikassa”, sanoo Biitin toimitusjohtaja Ikla Puustinen. "twoday* on nopeasti kasvava ja ketterä talo, jonka kulttuuri sopii meidän kaltaiselle kasvuyhtiölle erinomaisesti.”

Biit tulee jatkamaan toimintaansa nykyisellä nimellään ja organisaatiollaan**. Kauppa ei vaikuta Biitin sopimuksiin, henkilöstöön tai asiakkaisiin, mutta jatkossa asiakkaille on luonnollisesti tarjolla huomattavasti laajempi palveluvalikoima sekä monipuolisempaa osaamista.

*CVC Capital Partners osti syyskuussa 2022 Visman Custom Solutions -divisioonan, johon myös Visma Consulting kuului. Näin syntyi uusi, pohjoismainen digitaaliseen muutokseen keskittyvä teknologiayritys, joka toimii nyt nimellä twoday.

**Lokakuusta 2022 eteenpäin Biit toimii nimellä "twoday Biit". 

twoday Biit Oy

Vuonna 2007 perustettu Biit on erikoistunut asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen yhdistämällä vahvan teknisen Salesforce-osaamisen tiedolla johtamisen malleihin ja monipuoliseen bisnesymmärrykseen. Biitin erityisosaaminen keskittyy liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseen dataa hyödyntämällä. Yhtiöllä on toimipisteet Espoon Keilaniemessä ja Oulussa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit