Skip to content

Laajennamme sähköisen allekirjoituksen palveluja ostamalla Signom Oy:n

Mar 22, 2021 12:00:00 AM twoday

Signom Oy, yksi Suomen johtavista sähköisen allekirjoituksen ratkaisuja tarjoavista yhtiöistä, on nyt osa Visma Consultingia*. Signom on perustettu vuonna 2008 ja sillä on huippuluokan osaamista sekä vahva asema sähköisen allekirjoituksen palveluissa erityisesti suurille ja keskisuurille suomalaisille yrityksille. Signomin asema on erityisen vahva suurten suomalaisten yritysten ratkaisutoimittajana.

*CVC Capital Partners osti syyskuussa 2022 Visman Custom Solutions -divisioonan, johon myös Visma Consulting kuului. Näin syntyi uusi, pohjoismainen digitaaliseen muutokseen keskittyvä teknologiayritys, joka toimii nyt nimellä twoday.

”Olen erittäin iloinen, että Signom liittyi perheeseemme. Signom on yksi Suomen johtavia toimijoita sähköisen allekirjoituksen markkinassa ja olemme olleet vaikuttuneita siitä, kuinka nopeasti he ovat kasvaneet ja kuinka laadukkaita ratkaisuja he ovat toimittaneet suurelle joukolle suomalaisia yrityksiä. Signomin ratkaisut täydentävät tuotteitamme erinomaisesti ja yhdessä pystymme nyt tarjoamaan markkinoiden johtavat sähköisen allekirjoituksen ratkaisut niin pk-sektorille, suuryrityksille, kuin julkiselle sektorillekin”, sanoo Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg.

”Signom on menestynyt itsenäisenä yhtiönä erinomaisesti, mutta koimme, että nyt on oikea aika liittyä osaksi suurempaa organisaatiota. Erityisesti myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen panostuksilla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme enemmän lisäarvoa ja kiihdyttämään yhtiön kasvua entisestään”, sanoo Signom Oy:n toimitusjohtaja Ossi Marko.

Aiheeseen liittyvät artikkelit