Skip to content

Suomen liiketoimintamme jatkoi vankkaa kasvua

Mar 9, 2023 12:00:00 AM Petri Lillberg

Vuosi 2022 oli meille jälleen kasvun vuosi. Suomen liiketoimintamme ja sen kannattavuus kehittyi erinomaisesti: liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 85 miljoonaa euroa ja käyttökate 18 % liikevaihdosta. Kasvua edelliseen vuoteen tuli noin 16 %.

Salesforce-konsultointi nousukiidossa

Nopeinta kasvu oli Salesforce-konsultoinnissa, jossa kasvua tuli edelliseen vuoteen yli 50 %. Kansainvälisen twoday Groupin liikevaihto kasvoi 326 miljoonaan euroon, ja kasvua oli edelliseen vuoteen 14 %.

Myös henkilöstömme määrä kasvoi vuonna 2022 merkittävästi. Vuoden 2022 lopussa Suomen yhtiössämme oli 621 työntekijää. Kasvua edelliseen vuoteen tuli 17 %.

Henkilöstön sitoutuminen sijoitusohjelmaan kertoo luottamuksesta

Loppuvuodesta 2022 lanseerasimme myös henkilöstön sijoitusohjelman, jonka kautta kaikilla työntekijöillämme on tietyin ehdoin mahdollisuus ostaa yrityksemme osakkeita.

”Meidän filosofiassamme henkilöstö tulee aina prioriteettilistamme kärjessä. twodayssa kaikki työntekijämme saavat tulla mukaan yhtiön omistajiksi samoilla ehdoilla kuin uusi pääomistaja ja päästä sitä kautta osallisiksi myös yhtiön taloudellisesta menestyksestä”, kertoo Suomen toimitusjohtajamme Petri Lillberg.


Sijoittamalla työntekijöillämme on mahdollisuus päästä hyötymään menestyksestämme ja konkreettisesti olla yhtenä omistajana yrityksessä, jossa työskentelee. Sijoitusohjelma on ollut erittäin suosittu, ja yli 40 prosenttia työntekijöistämme on heti halunnut lähteä mukaan sijoittamaan kasvuumme.

twoday Group syntyi vuoden 2022 lokakuussa, kun Visma-konsernin konsultointidivisioona irtautui Vismasta omaksi yhtiökseen ja sai uudeksi pääomistajaksi CVC Capital Partnersin. twoday Oy tunnettiin aiemmin nimellä Visma Consulting Oy. Irtautuminen onnistui jouhevasti ja olemme sen jälkeen kiihdyttäneet kasvuamme yhtenä Pohjoismaiden suurimpana itsenäisenä IT-konsultointitalona.

Lue täältä lisää viime vuoden uudistuksistamme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit