Skip to content

Solidabis Solutionsin huippuosaajat liittyvät joukkoomme

Jun 21, 2022 12:00:00 AM twoday

Visma Consulting on ostanut Solidabis Solutions Oy:n, joka on yksi Suomen nopeimmin kasvavista ohjelmistokehityspalveluita tarjoavista yhtiöistä. Solidabis tarjoaa ohjelmistokehitystä, käyttäjäkokemuksen suunnittelua ja prosessikehityspalveluita noin 80 työntekijän voimin. Tivin tekemässä tutkimuksessa Solidabis oli viime vuonna sijalla 26. Suomen nopeimmin kasvaneista IT-yhtiöistä.

Viime viikolla kerroimme, että Visma Consulting ja Custom Solutions -divisioona jatkavat uutena erillisenä yhtiönä pääomasijoittaja CVC:n omistuksessa. Tämän myötä meistä syntyy uusi yhtiö twoday, yksi Pohjoismaiden suurimmista IT-konsultointitaloista. Myös Solidabis Solutions Oy siirtyy osaksi twodayta kaupan toteuduttua. 

Sekä meillä että Solidabiksella on jo vahva asema ohjelmistokehityspalveluissa ja yhdessä pystymme tarjoamaan palveluita entistä laajemmin. Erityisesti käyttäjäkokemuksen suunnittelussa ja prosessikehityksessä sekä -automaatiossa Solidabis tuo meille Suomen kovinta osaamista.

”Olen erittäin iloinen, että Solidabis liittyy mukaan uuteen digitaaliseen muutokseen keskittyvään yhtiöön. Olemme olleet vaikuttuneita siitä, kuinka nopeasti he ovat kasvaneet ja kuinka laadukkaita ratkaisuja he toimittavat suurelle joukolle suomalaisia asiakkaita. Olemme tehneet yhteistyötä jo aiemmin ja tiedämme, kuinka kovaa osaamista yhtiöstä löytyy. Tiedämme myös, että yhtiöiden kulttuuri on hyvin samanlainen mikä helpottaa tulevaa yhteiseloa”, sanoo twodayn Suomen toimitusjohtaja Petri Lillberg.

”Solidabis on menestynyt itsenäisenä yhtiönä erinomaisesti, mutta koimme, että nyt on oikea aika liittyä osaksi isompaa organisaatiota. Osana uutta digitaalisia IT-palveluja tarjoavaa yhtiötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme palveluita selkeästi laajemmalla osaamispohjalla ja varmistamme edellytykset vahvalle kasvulle. Henkilöstölle tämä avaa hienoja mahdollisuuksia vahvistaa osaamista entisestään”, sanoo Solidabis Solutions Oy:n toimitusjohtaja Petteri Puhakka.

Solidabis Solutions Oy jatkaa itsenäisenä osana uutta yhtiötä, eikä kaupalla ole vaikutuksia yhtiön henkilöstöön tai asiakkaisiin.

 

Lisätietoja:

Petri Lillberg, toimitusjohtaja, Visma Consulting Oy, +358 40 577 7014

Petteri Puhakka, toimitusjohtaja, Solidabis Solutions Oy, +358 400 414 623

Aiheeseen liittyvät artikkelit