Skip to content

Saavutimme Microsoftin Solutions Partner -kumppanuuden kolmella eri osa-alueella

Feb 15, 2023 12:00:00 AM Petri Säkkinen, Business Unit Director

Olemme saavuttaneet Microsoft Solutions Partner -kumppanistatuksen Suomessa kolmella eri ratkaisualueella. Tunnustuksen taustalla ovat lukuisat onnistuneet asiakaskohtaiset pilvikäyttöönottomme ja sertifioitujen Microsoft-osaajiemme korkea lukumäärä pilven eri osa-alueilla.

twoday-news-microsoft-solutions-partner-kumppanuus-badget-1

Microsoftin kumppaniohjelma uudistui loppuvuoden 2022 aikana ja perinteiset hopea- ja kultakumppanuudet korvautuivat kuudella uudella ratkaisualueella. Microsoft pisteyttää ja arvioi kumppaneita useilla eri kriteereillä, kuten käyttöönottojen lukumäärällä, käyttäjämäärien kasvulla, ratkaisualuekohtaisilla sertifikaattisuorituksilla ja arkkitehtitason vaatimukset täyttävien kokeneiden osaajien lukumäärällä. Solutions Partner -nimityksen saavuttaminen edellyttää riittävän pistemäärän saavuttamista.

Microsoftin kumppaniyritykset siirtyvät uusiin kompetensseihin vuoden 2023 aikana. Suomen organisaatiomme saavutti jo joulukuussa ensimmäisten kumppanien joukossa Solutions Partner -statuksen ja meillä on nyt Solutions Partner -nimitys seuraavilla kolmella osa-alueella:

  • Business Applications: liiketoimintasovellusratkaisut perustuen Power Platform ja Dynamics 365 -tuotteisiin
  • Data & AI: tiedolla johtaminen ja älykäs analytiikka perustuen Azuren palveluihin
  • Digital & App Innovation: asiakaskohtaiset sovellusinnovaatiot hyödyntäen Azurea kehitysalustana

Tulemme saavuttamaan lisää Solution Designation -tasoja tulevina kuukausina. Suomen lisäksi meillä on Microsoftin maakohtaiset kumppanuudet myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Liettuassa.

Laaja-alainen Microsoft-pilviosaaminen yhdistettynä vahvaan muotoiluosaamiseen ja ohjelmistokehittämisen kompetensseihin tekee twodaysta vahvan ratkaisukumppanin yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden vaativimpiinkin transformaatiohankkeisiin. Microsoft Solutions Partner -kumppanit ovat osoittaneet poikkeuksellista suorituskykyä, osaamista ja asiakasonnistumisia Microsoft-pilven avulla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit