Skip to content

Pelikaveri toi Antin töihin tiedolla johtamisen pariin: “Nautin työssäni konkretiasta”

Oct 25, 2021 12:00:00 AM twoday

Pääkaupunkiseudulla asuva Antti Koivumäki on tottunut mittaamaan tekemisen tuloksellisuutta. Hän on kilpaurheilija sekä viestintä- ja tietotekniikkaa lukenut tiedolla johtamisen asiantuntija. 

Keväällä 2019 hän aloitti työt tietovarastoinnin sekä raportoinnin parissa twodaylla, kun samassa futsal-joukkueessa pelannut Niko suositteli hänelle omasta tiimistään työpaikkaa. 

"Tällä hetkellä tietovarastointi (SQL) ja raportointi on sitä, mitä haluan tehdä. On myös tosi kannustavaa, että esimies ymmärtää ja tukee työn ja harrastuksen yhdistämisessä.”

Työn palkitsevuus tulee osaksi siitä, että asiakkaat ovat tunnettuja suuryrityksiä Suomesta. Antti voi olla toisinaan itse kuluttajapuolella asiakas samalle toimijalle, jolle hän töissä konsultoi liiketoiminnan kehitystä.

visma-consulting-uratarina-blogi-antti-koivumaki-kuvitus1-tonni

Antti arvostaa suuresti työn tekemisen joustavuutta, mikä mahdollistaa treenaamisen sekä muun elämän ja työn yhteensovittamisen. Hän kertoo maajoukkueen pelien vuoksi tarvitsevansa toisinaan vapaata, ja järjestelyt ovat aina onnistuneet. 

Data-analyyseja töissä ja vapaalla

Antilla on kova tahto kehittyä, eikä tämä rajoitu pelkästään hänen työuraansa. Hän on harrastanut joukkuelajeja, kuten jalkapalloa ja futsalia, koko ikänsä. Urheilussa luonnollisesti seurataan sekä joukkueen yhteisiä, että yksilöllisiä tilastoja ja kehityskaarta.

"Siirryttyäni futiksesta futsaliin huomasin, että siinä on enemmän rytmiä – nopeampitempoisia tilanteita – ja pidin siitä", Antti toteaa.

visma-consulting-uratarina-blogi-antti-koivumaki-kuvitus2-tonni

Antti naurahtaa, että vuosina 201617 hänen pelaamansa futsal-ammattilaisuran pelit – tuhansien ihmisten edessä romanialaisen joukkueen maalivahtina – jännittivät häntä vähemmän kuin toisinaan töissä pienelle porukalle tai asiakkaalle esitelmöinti. 

Etätyö ei tarkoita tiimin saavuttamattomuutta

Antille vuoden 2020 tuoma etätyösuositus ei ollut mikään ongelma. Hän on onnistunut pitämään kiinni itselleen sopivasta työrytmistä sekä vapaa-ajan tasapainosta. 

Antti kokee kehittyvänsä myös työajanhallinnassa koko ajan enemmän; kalenterissa muutoin kiinteänä olevien palaverien ympärille saa jatkuvasti olla sovittelemassa ylläpitotyötä sekä yksittäisiä työtehtäviä. “Työpäivissä ja -viikoissa on sopivasti vaihtelua”, Antti nyökkää.

visma-consulting-uratarina-blogi-antti-koivumaki-kuvitus3-tonni-2

Mikäli työtavat ja toimistokulttuuri ottavat pandemiasta ponnahduksen pysyvään etätyön ja lähityön hybridimalliin, se sopii Antille. Tiimin sekä asiakkaiden kanssa työskentely on ollut luontevaa niin omasta olohuoneesta kuin konttoriltakin. 

"Esihenkilöni ja twoday muutenkin on mahdollistanut etätyössä onnistumisen”, Antti kiittelee.

Haluaisitko sinä liittyä meidän osaavaan joukkoomme? Kurkkaa täältä lisätietoja, millaista meillä työskentely on ja tutustu avoimiin työpaikkoihin. 

Tutustu avoimiin uramahdollisuuksiin

Aiheeseen liittyvät artikkelit