Skip to content

Itseohjautuva työkulttuuri on merkki luottamuksesta tiedolla johtamisen ammattilaiselle Annille

Oct 18, 2021 12:00:00 AM twoday

Anni Moilanen aloitti Business Intelligence -uransa SQL-kyselyiden, raportoinnin, ja myöhemmin finanssialan BI-projektien parissa. Annilla oli kunnianhimoa päästä isompiin ja vaikuttavampiin hankkeisiin, ja hän oli iloinen saadessaan työtarjouksen twodaylta vuonna 2018.

 

"Nykyisessä roolissani yhdistyvät liiketoiminnan kehitys datan avulla, sekä sisäisen kehittämisen tehtävät, joten koen opintotaustani tukevan tätä uraa todella hyvin.”

Tietojenkäsittelytieteiden lisäksi hänen sivuaineitaan olivat matematiikka, psykologia ja kauppatieteet.

Viralliselta titteliltään Anni on “Senior BI Consultant”, ja hän työskentelee asiakasprojekteissa senior-kehittäjänä ja project leadina. Hän vastaa projektin hallinnollisista asioista, kuten työskentelytavoista, aikataulusta, spekseistä, testauksen organisoinnista ja sidosryhmäyhteistyöstä. Anni kokee palkitsevaksi työssään konkreettisten teknisten toteutusten lisäksi juniorimpien kehittäjien mentoroinnin; hän on yksi liiketoimintayksikkönsä valmentajista eli coacheista.

Coach on meidän sisäinen rooli, joka tarkoittaa monenlaisten sisäisten asioiden hoitamista rekrytoinneista perehdytykseen, kehityskeskusteluihin ja henkilöstön hyvinvointiin liittyen.”

visma-consulting-uratarina-anni-moilanen-kuvitus

Anni kertoo avunannon kulkevan hyvin molempiin suuntiin ja oman yksikkönsä konsulttien urapolkujen ja taustojen tilkkutäkin muodostavan todella toimivan kokonaisuuden.

“Asiantuntijoillamme on hyvin erilaiset koulutus- ja urataustat, ja lähes puolet porukastamme puhuu äidinkielenään jotain muuta kuin suomea. Meitä kaikkia kuitenkin yhdistää kiinnostus dataan ja liiketoiminnan kehittämiseen sen avulla.”

Konsultti on itsenäinen muttei yksinäinen

Anni on saanut nähdä yksikkönsä hurjan kasvuvauhdin vuodesta 2018 asti. Työkavereiden määrä on kolmessa vuodessa kasvanut 25:stä lähes kolminkertaiseksi.

"Pidän twodaylla yrittäjähenkisestä ja itseohjautuvasta työkulttuurista. Se mahdollistaa paljon ja antaa vapauksia tehdä työtä juuri sillä tavalla, joka sopii itselle parhaiten ja tuottaa asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Työntekijöihin ja heidän asiantuntijuuteensa luotetaan.”

Suora viestintä koetaan luottamusta herättävänä tekijänä myös asiakkaissa. Turhia viestinnällisiä välikäsiä ei kaivata, vaan Business Intelligence -konsultit ovat itse päivittäisessä kanssakäymisessä asiakkaiden kanssa. Itsenäinen työ ei kuitenkaan tarkoita, että olet yksin.

"twodaylla työkaverit ovat todella osaavia ja tiedän, että saan aina apua sitä tarvitessani.“

Haluaisitko sinä liittyä meidän osaavaan joukkoomme? Kurkkaa täältä lisätietoja, millaista meillä työskentely on ja tutustu avoimiin työpaikkoihin. 

Tutustu avoimiin uramahdollisuuksiin

Aiheeseen liittyvät artikkelit