Skip to content

BearIT:n ohjelmistoliiketoiminnan huippuosaajat liittyvät twoday-perheeseemme

Jun 14, 2023 11:13:00 AM twoday

Olemme ostaneet BearIT:n ohjelmistopalveluliiketoiminnan, ja yrityksen 15 työntekijää sekä ohjelmistoliiketoiminnan asiakkuudet siirtyvät twoday Oy:lle. Vuonna 2022 BearIT:n ohjelmistoliiketoiminnan laskutus oli noin 1,5 miljoonaa euroa.

BearIT on perustettu vuonna 2013 ja yhtiöllä on ollut kaksi eri liiketoimintasegmenttiä: ohjelmistopalvelut ja digitaaliset työelämäpalvelut. Jatkossa BearIT keskittyy digitaalisten työelämäpalveluiden ja valmennusliiketoiminnan kehittämiseen. Ohjelmistoliiketoiminta siirtyy viime vuoden lopulla syntyneeseen twoday-konserniin. 

”On erittäin hienoa saada BearIT:n tiimi mukaan twoday-perheeseemme. Olemme tehneet yhteistyötä heidän kanssaan vuosia ja tunnemme meihin siirtyvän tiimin erittäin hyvin. Arvostan heidän osaamistaan sekä kykyä palvella asiakkaita ja tiedän, että he sopivat yhtiöömme erinomaisesti. Olemme sitoutuneet palvelemaan meille siirtyviä BearIT:n asiakkaita entiseen tapaan. Samalla pystymme tarjoamaan heille palveluita huomattavasti laajemmalla osaamispohjalla ja isomman organisaation tuella”, sanoo twodayn Suomen toimitusjohtaja Petri Lillberg.

”BearIT on kehittänyt digitaalisia työelämäpalveluita aktiivisesti jo vuosien ajan ja olemme vahvistuneet niiden saralla yhdeksi Suomen avaintoimijoista. Haluamme jatkossa laittaa panoksemme työelämäpalveluiden ja valmennusliiketoiminnan kasvattamiseen ja kansainvälistämiseen, ja siksi ohjelmistoliiketoiminnasta luopuminen on meille juuri nyt oikea siirto. Tunnemme twodayn tiimin ja toimintatavat, ja olen varma, että twoday on juuri oikea taho kehittämään ohjelmistoliiketoimintaamme edelleen. Uskon myös, että twoday tarjoaa henkilöstöllemme hyvän mahdollisuuden urakehitykseen ja oman osaamisen vahvistamiseen”, sanoo BearIT:n toimitusjohtaja Teemu Karhu.


Lisätietoja:
Petri Lillberg, toimitusjohtaja, twoday Oy, +358 40 577 7014
Teemu Karhu, toimitusjohtaja, BearIT Oy, +358 44 337 5775

Aiheeseen liittyvät artikkelit